kora78 Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 dzwonie do pana, by sie dowiedziec, czy ma dzis wizyte, a jego tel jest nieosiagalny. tak mi mowi jakas pani w telefonie :D ktos cos wie od sekkemt?? jest dzis wizyta????? prosze o nr kom do sekkmet, jak mnie nie bedzie na dogo, to na nr 506 636 242 Quote
kora78 Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 pan oddzwonil. o wizycie nic nie wie dostal faotke mmsem bllbusia i sie podoba. pan sam chce jechac po niego ale nikt nie dzwonil sie na wizyte umowic ludzie,zeby oni innego nie znalezli, bo tyle to trwa!! co robic?? Quote
magenka1 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 brakuję TYLKO osoby przeprowadzącej jak najszybciej wizyty przedadopcyjnej Quote
andegawenka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 O rany, nie chce wizyty....choć z drugiej strony mnie też lekko uraziła taka wizyta przed adopcją....sama nie wiem..:roll: Quote
Kapsel Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 kora78 napisał(a): Kapsleku, od kogo mialo isc Twoje dodatkowe pieniazki na transport?? jak ta osoba miala sie podpisac? moze to ta Anna?? 10 zł. miało iść od Malwa774, prawdziwego imienia nie znam. Czy cioteczka sekkemt miała namiary do pana? Quote
kora78 Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 nie, nie! on chce wizyte! jak najbardziej! ale nikt jeszcze nie dzwonil, by sie umowic na nia. tzn sekkmet, a wyslalam Jej nr i info wszelkie na pm pan dzis do 19stej jest w domu, potem wyjezdza. czeka na wizyte niecierpliwie. sluchajcie, a moze jakby co z deklaracji damy na benzyne i pojedzie autem Bilando z Wykrywka?? jesli to Ten Dom dla Bilbo to masa kasy zostaje do zwrotow przeciez te 60km w 1 strone, daje 120km osoby z dogo- transporterzy, biora okolo 40-60gr za 1km. wychodzi srednio 50gr za 1km, wiec.... 50zl za 100km, wiec jakies 50-70zl za benzyne dla dziewczyn, jesli maja auto i czas, auto srednio palące Quote
magenka1 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 a za zwrot kosztów za paliwo dziewczyny dały by dzisiaj podjechać do pana? Quote
Kapsel Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Jasne, ze tak niech jadą, nie można przedłużać, ale czy zdążą dzisiaj się zebrać i umówić? Bailando ma pojazd, Wykrywka chyba nie. Kora masz tel do Wykrywki, dzwoń do niej. Quote
magenka1 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 jeśli dzisiaj zdążą niech jadę nie ma co tak rozwlekać Quote
kora78 Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 rozmawialam z Wykrywka. Ona dzis nie moze, bo jest w schronie caly dzien. ale jest tam tez dzis sekkmet. pogadaja i za godz dadza mi znac telefonicznie, czy dzis sekkmet zdazy. bo nie wiadomo, czy jedzie dzis do Boleslawca Quote
kizimizi Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Kora i co z ta wizyta? kto robi i czy dzis, bo ja szczerze powiedziawszy cofam sie i cofam ale nadal nei ogarniam kto, co i jak . Edit: widze ze czekasz na tel. Quote
kora78 Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 nie wiadomo wlasnie. oferowala sie sekkmet, na dzis labo przyszly tydzien. dzwonie dzis do pana i do niego nikt nie dzwonil sie umowic. wiec teraz szybko zalatwiamy plan awaryjny, bo szkoda czasu i checi ludzi, by sie ni rozmyslili. masz swiezy opis post wyzej. moze sie uda sekkmet, jak nie to trzeba kogos z zielonej wyslac, bo tam chyba nie ma dogomanika zadnego a domek, emerycie, 2, dzieci wydane, mieszkanie 2 pokoje. w licu om boksiu z adopcji umarl. maja tez dom na wsi. w okolicach mieszkania maja super tereny na spacery. ich poprzedni pies tez byl ciety na psy Quote
kora78 Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 mam juz fotki od kierowniczki Sylwii :) wyslalam do kizimizi, moze wstawi dosc szybko, bo mi to mase casu zajmuje. teraz juz uciekam. najpozniej po 20stej dodam foteczki, jak kizi szybciej nie wysle. chyba,ze ktos da maila i szybko wysle :) Quote
kizimizi Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 kora78 napisał(a):jak nie to trzeba kogos z zielonej wyslac, bo tam chyba nie ma dogomanika zadnego a rozmawialas z kims z "psich ratowników" oni przecież z okolic. Quote
kizimizi Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [quote name='kora78']mam juz fotki od kierowniczki Sylwii :) wyslalam do kizimizi, moze wstawi dosc szybko, bo mi to mase casu zajmuje. teraz juz uciekam. najpozniej po 20stej dodam foteczki, jak kizi szybciej nie wysle. chyba,ze ktos da maila i szybko wysle :) No i co ty bez tej kizimizi bys zrobila? ;) Bilbo w locie : To mój kij kolego! ... sytuacja robi sie napięta ... ale Bilbo to przecież grzeczny piesek: A tu zdaje sie szczęśliwa właścicielka tego psiego dobytku ;) Quote
kora78 Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 dzieki kizi :D mam wiadomosc od sekkmet, wieczorkiem da panu znac i umowi sie na wt lub srode co Wy na to? czy nie za dlugo bedzie? a moze oddac Bilbucha bez wizyty i zrobic ja jako poadopcyjna? jakby an przyjechal to sylwiaso go oceni. Quote
andegawenka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 kora78 napisał(a):dzieki kizi :D mam wiadomosc od sekkmet, wieczorkiem da panu znac i umowi sie na wt lub srode co Wy na to? czy nie za dlugo bedzie? a moze oddac Bilbucha bez wizyty i zrobic ja jako poadopcyjna? jakby an przyjechal to sylwiaso go oceni. byle nie stracić takiej okazji, bo tak naprawdę dla snobów to kundel... Quote
Kapsel Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Ja myślę, że jak pan sam chce przyjechać po Bilbo, to juz wielki plus. Sylwiaso może z nim pogadać i wypytać się o wszystko. Bedzie to samo, jakby dziewczyny mu wizytę z robiły z tą różnicą, że zobaczyłyby warunki w jakich mieszka, ale ja bym zaryzykowała i sylwiaso na miejscu oceni, czy pan zasługuje na Bilbo, a po jakimś czasie dziewczyny, czyli sekkmet z wykrywką mogą jechać na wizytę poadopcyjną. Takie moje zdanie! Quote
andegawenka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 i nie zapomnijmy ile siedział w schronie, to naprawdę okazja, ryzyko ale trudno... Quote
sylwiaso Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Dziewczyny i ja jestem za!!!jak Pan chce przyjechać po niego tyle kilometrów to warto zaryzykować ja w zeszłym tygodniu tak zrobiłam z dziewczynami z Łodzi i wszystko jest dobrze ludzie fajni przyjechali po pieska i już ma dom!!! Quote
kora78 Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 dzwonilam do pana pan dzis wyjezdza wieczorem. w srode jakos wraca, wiec bylby na srode na ye wizyte a potem znow wyjezdza! i bilbunia moglby odebrac 2-3 wrzesien, juz wtedy by wrocil na stale i nie wyjezdzal piesek poprzedni jakis wilk cos tam, zyl u nich 14lat, potem ten boksiu 4 lata. pieski jedza suche i gotowane na zmiane po osiedlu na smyczy, wsadza pan psa do auta i jada na te lotnisko, tam pas startowy 7km i tam piesek lata. albo jezdzi z pieskiem na rowerze :D t bilbo sie wyzyje porzadnie i wybiega Quote
kora78 Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 a dzis, jak wiem od Sylwi Bilbo rano wylatal sie w tych szuwarach, w zarosnietym jeziorku u Sulwii i potem odpoczywal w cieniu,w swoim kojcu, z jezorem na wierzchu ;) Bilbo! jak wszystko bedzie ok to za 10 dni jedziesz w podroz do nowego domku!! 10 dni 10 dni 10 dni Quote
sylwiaso Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Korunia takie piekne zdjęcia ktoś miał nam pomóc wstawić?dziewczyny te szuwary nie chciał mi stamtąd wyjść a ja się upierniczyłam razem z nim!!!wracaliśmy jak dwa morusy!!!Jak bardzo się cieszę,że domek tuż,tuż!!!!trzymam kciuki!!! Quote
kora78 Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 fotki sa u gory albo na poprzedniej stronie :) a nastepne jutro :) Quote
Recommended Posts