Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sekkmet napisał(a):
ja mogę jak coś zrobić wizytę w Szprotawie w przyszłym tygodniu, albo w niedzielę tą, jeśli jutro będe jechać do Boleslawca

Właśnie o Tobie myślałam i gdzie Cię znalazłam :evil_lol:

Posted

sekkmet napisał(a):
ja mogę jak coś zrobić wizytę w Szprotawie w przyszłym tygodniu, albo w niedzielę tą, jeśli jutro będe jechać do Boleslawca

Dzięki sekkmet :buzi: super by było :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Czekamy na Korę78 :loveu:

Posted

juz wyslalam pm

wczraj z panem rozmawialam przez tel. w sumie to znow ja zle zrozumialam. pies poprzedni mial 2 lata w czasie adopcji. zmarl w wieku tych 6-7 lat.

Posted

O tak..
Sekkmet musi porządnie domek prześwietlić, żeby Bilbo miał najlepiej na świecie, zasługuje na to:loveu:

Szkoda że tej pani nie ma na miejscu, też by było dobrze ją poznać, ale jeśli pan będzie ok, to chyba nie okaże się, że ma żonę-zołzę, bo by z nią nie wytrzymał?:roll:;)

Posted

marta0731 napisał(a):
O tak..
Sekkmet musi porządnie domek prześwietlić, żeby Bilbo miał najlepiej na świecie, zasługuje na to:loveu:

Szkoda że tej pani nie ma na miejscu, też by było dobrze ją poznać, ale jeśli pan będzie ok, to chyba nie okaże się, że ma żonę-zołzę, bo by z nią nie wytrzymał?:roll:;)

Prawie wszystkie są zołzy, he, he, ale oczywiście oprócz nas, prawda cioteczki? oprócz nas! :-D:-D:-D

Posted

a właśnie że ja zołza jestem i to w dodatku zazdrośnica i zdarza mi się ryż przypalić,witajcie cioteczki,dawno nie zaglądałam a tu takie dobre wiadomości hipi a drogą kach za co znów zbamowali? coś mnie omineło? nie mogę znaleźć wątku Misterka,co u niego?

Posted

super, bo ja w sopocie jestem do poniedziałku, a później też nie wiem jak. Jest na dogo osoba ze Szprotowy jeszcze, ale zabijcie, bo nie pamiętam nicka. Chyba ma podaną miejscowość w danych

Posted

Kapsel napisał(a):
Prawie wszystkie są zołzy, he, he, ale oczywiście oprócz nas, prawda cioteczki? oprócz nas! :-D:-D:-D

Niech sobie będą zołzy dla mężów, co niektórym się należy;) (to mówi niemężatka:evil_lol:)
Ale dla Bilbusia muszą być najlepsi:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

Masz racje Bilbucha jest najlepszy!!!:happy1:Wysłałam mmsa do tego Pana było ciężko,bo Bilbuś nie posiedzi na miejscu,ale był moment zapatrzenia,a ja pyk!!!!i mam ładne zdjęcie:multi:Bilbuś pozdrawia wszystkie cioteczki:bye::bye::bye:

Posted

szefowo, hehe ;P

ciotki i wujkowie!![SIZE="5"] kim jest Adam i kim jest Zaneta?? kto placil???

probuje 1 post rozszyfrowac z wplatami, cos poradzicie? niech ktos za mnie podliczy, bo moze cos tam namieszlam??? kase trzeba jasno rozliczac

Kapsleku, od kogo mialo isc Twoje dodatkowe pieniazki na transport?? jak ta osoba miala sie podpisac? moze to ta Anna??