Olena84 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Magda z. jest z Bolesławca, ale nie wiem czy będzie mogła, napiszę do niej pw, czy ma czas na wizyte. Quote
sekkmet Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 ja mogę jak coś zrobić wizytę w Szprotawie w przyszłym tygodniu, albo w niedzielę tą, jeśli jutro będe jechać do Boleslawca Quote
wykrywka Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 sekkmet napisał(a):ja mogę jak coś zrobić wizytę w Szprotawie w przyszłym tygodniu, albo w niedzielę tą, jeśli jutro będe jechać do Boleslawca Właśnie o Tobie myślałam i gdzie Cię znalazłam :evil_lol: Quote
kora78 Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 sekkmet super! niedziela powinna temu panu pasowac. zatem przesylam nr tel do niego, zadzwon i sie umowcie. a Ty jestes ciotka, czy wujek? :) Quote
Kapsel Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 sekkmet napisał(a):ja mogę jak coś zrobić wizytę w Szprotawie w przyszłym tygodniu, albo w niedzielę tą, jeśli jutro będe jechać do Boleslawca Dzięki sekkmet :buzi: super by było :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Czekamy na Korę78 :loveu: Quote
kora78 Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 juz wyslalam pm wczraj z panem rozmawialam przez tel. w sumie to znow ja zle zrozumialam. pies poprzedni mial 2 lata w czasie adopcji. zmarl w wieku tych 6-7 lat. Quote
wykrywka Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 kora78 napisał(a):sekkmet super! a Ty jestes ciotka, czy wujek? :) Ciocia i to z tych najlepszych :multi: Quote
magenka1 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 To ja się przywitam z Bilbo i trzymam kciuki za wizytę Quote
marta0731 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 O tak.. Sekkmet musi porządnie domek prześwietlić, żeby Bilbo miał najlepiej na świecie, zasługuje na to:loveu: Szkoda że tej pani nie ma na miejscu, też by było dobrze ją poznać, ale jeśli pan będzie ok, to chyba nie okaże się, że ma żonę-zołzę, bo by z nią nie wytrzymał?:roll:;) Quote
Kapsel Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 marta0731 napisał(a):O tak.. Sekkmet musi porządnie domek prześwietlić, żeby Bilbo miał najlepiej na świecie, zasługuje na to:loveu: Szkoda że tej pani nie ma na miejscu, też by było dobrze ją poznać, ale jeśli pan będzie ok, to chyba nie okaże się, że ma żonę-zołzę, bo by z nią nie wytrzymał?:roll:;) Prawie wszystkie są zołzy, he, he, ale oczywiście oprócz nas, prawda cioteczki? oprócz nas! :-D:-D:-D Quote
magenka1 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 dobrze, że nie napisałaś Kapsel, ze wszystkie zołzy są tutaj i innych nie ma :) Quote
Aleksandra Bytom Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 a właśnie że ja zołza jestem i to w dodatku zazdrośnica i zdarza mi się ryż przypalić,witajcie cioteczki,dawno nie zaglądałam a tu takie dobre wiadomości hipi a drogą kach za co znów zbamowali? coś mnie omineło? nie mogę znaleźć wątku Misterka,co u niego? Quote
magda z. Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 super, bo ja w sopocie jestem do poniedziałku, a później też nie wiem jak. Jest na dogo osoba ze Szprotowy jeszcze, ale zabijcie, bo nie pamiętam nicka. Chyba ma podaną miejscowość w danych Quote
marta0731 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Kapsel napisał(a):Prawie wszystkie są zołzy, he, he, ale oczywiście oprócz nas, prawda cioteczki? oprócz nas! :-D:-D:-D Niech sobie będą zołzy dla mężów, co niektórym się należy;) (to mówi niemężatka:evil_lol:) Ale dla Bilbusia muszą być najlepsi:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
sylwiaso Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Masz racje Bilbucha jest najlepszy!!!:happy1:Wysłałam mmsa do tego Pana było ciężko,bo Bilbuś nie posiedzi na miejscu,ale był moment zapatrzenia,a ja pyk!!!!i mam ładne zdjęcie:multi:Bilbuś pozdrawia wszystkie cioteczki:bye::bye::bye: Quote
Maruda666 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Bilbuś, trzymaj kciuki, tak jak my trzymamy :) :) :) Quote
kora78 Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 ja nic nie wiem. a wiecie co, ten pan wiozl jakies konie na zawody :) ciekawe, czy wlasne koniki...mmmm marzenie Quote
kora78 Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 co taka cisza u Bilbusia? chcemy fotek! chcemy fotek! Quote
sylwiaso Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Tak jest szefowo!!!zdjęcia zaraz będą!!!(tylko nie umiem nadal wrzucić na dogo przesle Ci na pocztę)pozdrowionka Quote
kora78 Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 szefowo, hehe ;P ciotki i wujkowie!![SIZE="5"] kim jest Adam i kim jest Zaneta?? kto placil??? probuje 1 post rozszyfrowac z wplatami, cos poradzicie? niech ktos za mnie podliczy, bo moze cos tam namieszlam??? kase trzeba jasno rozliczac Kapsleku, od kogo mialo isc Twoje dodatkowe pieniazki na transport?? jak ta osoba miala sie podpisac? moze to ta Anna?? Quote
Recommended Posts