Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wykrywka napisał(a):
Widzę, że się spóźniłam :oops:. Przepraszam.
Chyba że Bailando chce osobę do towarzystwa? :razz:

Towarzystwo zawsze się przyda co dwie głowy to nie jedna. Napisz do mnie to sie dogadamy i umówimy

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze nie miałam okazji zadzwonić do Pana ale postaram się to w przyszłym tygodniu załatwić. Jak już coś będę wiedziała to napiszę. Mam nadzieję, że adopcja się uda :)

Posted

Cioteczki ja przed chwila weszłam na dogo,bo od wczoraj miałam problemy z inter.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a ja tu widzę,że moją Bilbuchę szczęście spotyka:multi::multi: jak bardzo się cieszę zaraz, mu powiem.Trzymam mocno kciuki Bilbuniu musi się udac!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Kora78 dostałam Twoje PW i zgłupiałam kompletnie, stąd moje pytanie czy to na pewno w Zielonej Górze.
Sprawdziłam, chodzi o osiedle w Szprotawie a dokładnie na byłym lotnisku Wiechlice, ok 4km od miasta. Bailando, czy wiedziałaś, że to domek pod Szprotawą?. Zaznaczę, że jest to ok. 60km od Zielonej Góry.

Posted

no cos Ty.... Szprotawa????? ja myslalam,ze Zielona Gora!! tak mi mowiono.... a moze tak opatrznie zrozumialam? pani pytala,czy on jest w zelonej, bo tam jest wystawiony w ogloszeniu...

czyli co teraz? musze dopytac o ten adres dokladnie i zaraz Wam odpisze

dzis pani do mnie znow dzwonila, 15min rozmawialysmy. wiele juz wiem
poprzedni boksiu zmarl panstwu w lipcu, przygarniety byl w wieku 7 lat, pies pregowany, z posrednictwa jakiejs osoby. zyl u panstwa 4 lata. panstwo maja dom na wsi kolo boleslawca, tam pani z psem wyjechala na wakacje, na 2 tyg bez meza. a psiur w meza wpatrzony, jak w obraz. ponoc na widok meza, obrazony byl bardzo, raz nawe warknal na niego. potem nagle boksiu zmarl, pani pojechala do sklepu, a psiak martwy lezal w ogrodzie. to byly upaly. otruty chyba ne byl, bo nie bylo biegunki, wymiotow. nic

moj boksiu dawny, Cezar, tez zmarl w wieku lat 10, na zawal serca. szedl sobie na spacerku porannym, po zrobieniu siusiu i nagle upadl i juz, nie bylo go. a tez ojciec, ukochany pan, wyjechal i tylko czasem na wekendy zjezdzal do domu. identyko

wiec ten psiur chyba na serduch odszedl, a mial 11 lat.

pan rozpacza za pieskiem, bardzo chce miec tez pregusa samca. na szczeniaka juz panstwo ochoty nie maja.
pani wyjechala na kilka tygodni za granice, do dzieci, pan jest w rozjazdach, skoro sam w domu ma siedziec. jak bedzie pies to pan juz wyjezdzal nie bedzie, a pani wraca za miesiac. pies sam w domu nie bedze raczej zostawal, bo panstwo nie pracuja juz

mysle,ze wizyta chyba bedzie na tak :) z pania sie bardzo milo rozmawia. bilbo nie ma specjalnych wymagan, nie jest wielkim agresorem, nie jest zdziczaly, wycofany, chory. normalnego domu potrzebuje i tyle :) a ten domek chyba taki jest :)

Posted

Oj te boksie uczuciowe..................

Jak ojciec był w pracy nad morzem i pojechałyśmy do niego na 2 tygodnie z Cezarem, to pies zwariował...... Najpierw się z ojcem wogóle nie przywitał, a potem to już bronił dostępu i nie dał do kochanego pana podejść nikomu......

Posted

wyslalam smsa i nie mam jeszcze odp o dokladny adres
ide spac. dam znac jutro, co sie dowiedzialam

czyli, jesli to szprotawa to kto by mogl tam podjechac???? jest dogomaniak stamtad??

Posted

Nie miałam pojęcia, że to Szprotawa. Prawdę powiedziawszy jeszcze nie sprawdzałam dokładnie gdzie to jest :oops:. Chciałam zadzwonić dzisiaj do Pana i dokładnie dowiedzieć się o adres ale w takim razie czekam na dokładny adres. Fakt do Szprotawy to trochę daleko od nas :(

Posted

trzeba szukać kogoś ze Szprotowy lub okolic, kiedyś miałam koleżankę za studiów ale to stare czasy i nawet nie mam do niej kontaktu... idę zobaczę co tam jeszcze jest w okilicy

Posted

a mam takie pytanie nie związane z Bilbem wiecie może co oznaczają te ogniki w moim obrazku nie wiem jak się to zwie ale tam gdzie jest zdjęcie moich psiaków czy ja coś naskrobałam?
ps. już chyba wiem , przepraszam za zaśmiecanie wątku już nie będę

Posted

to chyba od ilosci postow wychodzi. moze od tych u Ciebie 3 tysiecy?
na wielu forach tak jest, przekroczylas magiczny prog dla wtajemniczonych :)

sluchajcie, pan chcial mms z foto bilbo na komorke. ja niestety nie moge wysylac mms. moze sylwiaso ma komorke z taka funcka i fotke cyknie i panu przesle??