kamilawa Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 :lying: Nie wierze! :diabloti: Suuuuuuuuuuper! Quote
_Goldenek2 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Fajnie by było :) To nie boksio ale też śliczna. Zajrzyjcie proszę http://www.dogomania.pl/threads/191051-Zdrowa-młodziutka-bezproblemowa-śliczna-NAJSI-szuka-ciepłego-domu! Quote
kora78 Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 napisalam z mapy pomocy dogo do: edziny i kryminalnego. jakis yello nie istnieje na dogo, wiec nie wiem,skad on na mapie pomocy jak tu znalezc kogos jeszcze w zielonej... przejezdzalam tamtedy 2 dni temu, a 4 dni temu bylam w rynku. choroba, ze sie w czesniej nie odezwali. teraz mam tam 200km, to o wiele za daleko dla mnie na wizyte obym wykrakala,ze Bilbo szybko ds znajdzie :) wczoraj wieczorem rozmawialam z sylwiaso i mowilam jej,ze do jesieni powinnien dom znalezc, a tu na drugi dzien juz telefon wartosciowy :) ciotki, ktora robila na zielona gore? dobra kawa sie nalezy, chociaz za to danie nam nadzieji na domek dla bilka :) Quote
kamilawa Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Ja tam robiłam na całą Polskę, hehehe. Szukałam ludzi z Zielonej ale znalazłam tylko kilku, jakiś wątek o agility, poszukam jeszcze. Quote
Kapsel Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Kora, wysyłąm Ci telefon do Wykrywki na pw :smile: Quote
ageralion Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Podeslalam watek Bilba jednej z ciotek bokserkowatych z Zielonej Gory. Zobaczymy, moze sie podejmie wizyty ;) Quote
Bailando Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Hej, Dziewczyny potrzebowałabym więcej informacji o psiaku, nie ukrywam nie śledziłam wątku a teraz nie bardzo mam czas na jego dokładne przeczytanie. Jestem z Zielonej Góry więc mogłabym podjechać i zobaczyć jakie warunki będzie miał w nowym domku ale muszę wiedzieć coś o nim. Dobrze by było też jak by ktoś miał więcej informacji o potencjalnych właścicielach. Wiem, że napewno zależy wam na czasie i postarałabym się to w miarę szybko załatwić. Quote
ageralion Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Bailando napisał(a):Hej, Dziewczyny potrzebowałabym więcej informacji o psiaku, nie ukrywam nie śledziłam wątku a teraz nie bardzo mam czas na jego dokładne przeczytanie. Jestem z Zielonej Góry więc mogłabym podjechać i zobaczyć jakie warunki będzie miał w nowym domku ale muszę wiedzieć coś o nim. Dobrze by było też jak by ktoś miał więcej informacji o potencjalnych właścicielach. Wiem, że napewno zależy wam na czasie i postarałabym się to w miarę szybko załatwić. Jesli dobrze zrozumialam, to sylwiaso rozmawiala z ta pania. U niej tez jest Bilbo, wiec chyba bedziecie musialy wymienic sie nr tel ;) Quote
Bailando Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 ageralion napisał(a):Jesli dobrze zrozumialam, to sylwiaso rozmawiala z ta pania. U niej tez jest Bilbo, wiec chyba bedziecie musialy wymienic sie nr tel ;) Będę czekała na informację a później opracuję jakiś plan działania :) Na pewno zabiorę mojego czorta na ta wizytę ona lepiej zna się na ludziach hehehe Quote
kora78 Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 odpisalam do bailando wiec nie dzwonie do wykrywki na razie Quote
Agnezia Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Mam nadzieję, że domek będzie ok. A poniżej link do obiecanego bazarku dla Bilbo. Jeśli jednak Bilbo znajdzie dom pieniążki zostaną podzielone na dwa pozostałe pieski. http://www.dogomania.pl/threads/191065-KSI%C4%84%C5%BBKI-35-tytu%C5%82%C3%B3w-dla-ka%C5%BCdego-dla-BILBO-TRINI-MARTIEGO-do-31-08-do-22 ZAPRASZAM DO KUPOWANIA I PODNOSZENIA :) Quote
maja602 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 No i ktoś wypatrzył tego przystojniaka. Cieszę się bardzo. Żeby tylko domek okazał się wspaniały. Quote
marta0731 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 WOW, jaki expres:bigcool: Swoją drogą dla mnie oczywiste, że jak ktoś go zobaczył w ogłoszeniu - od razu się zakochał:iloveyou: Kora mówiłam, że ta obroża szczęście przynosi i szybko domek znajdzie Trzeba ją zostawić dla następnego, Sylwia nie oddawaj:cool3: Trzymam kciuki mocno!!!:happy1: Quote
wykrywka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Widzę, że się spóźniłam :oops:. Przepraszam. Chyba że Bailando chce osobę do towarzystwa? :razz: Quote
kora78 Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 napisalam juz szczegoly do Bailando. nie wiem,czy juz sie umowila. czekamy Quote
tayga Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Ufff... dobrze, ze się dziewczyny z Zielonej odezwały. Jak zobaczyłam zmianę tytułu, to chciałam krzyczeć, że tam pojadę. Wczoraj i dzisiaj pół dnia w Zielonej spędziłam. Z niecierpliwością czekam na wieści :) Quote
viola005 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 oj ja tez, krzywozgryzek do domku, do dobrego, odpowiedzialnego domku z dobrym i odpowiedzialnym ludziem zakochanym! Quote
papryka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Jejku jakie super wiesci:)))) przynajmniej jedne:/ niestety naszemu blackiemu sie nie poszczescilo, pani ktora chciala go zaadoptowac sie rozmyslila a do tego koncza nam sie pieniadze na hotel... Masakra!!!! Ale mam nadzieje ze tobie bilbus sie poszczesci!!!! Quote
kizimizi Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 kora78 napisał(a): jak tu znalezc kogos jeszcze w zielonej... przejezdzalam tamtedy 2 dni temu, a 4 dni temu bylam w rynku. choroba, ze sie w czesniej nie odezwali. teraz mam tam 200km, to o wiele za daleko dla mnie na wizyte Kora a fundacja co robila wizyte jamniorowi naszemu? Psi ratownicy sa z Jeleniej czy Zielonej? Quote
Recommended Posts