Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

napisalam z mapy pomocy dogo do: edziny i kryminalnego. jakis yello nie istnieje na dogo, wiec nie wiem,skad on na mapie pomocy

jak tu znalezc kogos jeszcze w zielonej... przejezdzalam tamtedy 2 dni temu, a 4 dni temu bylam w rynku. choroba, ze sie w czesniej nie odezwali. teraz mam tam 200km, to o wiele za daleko dla mnie na wizyte

obym wykrakala,ze Bilbo szybko ds znajdzie :)
wczoraj wieczorem rozmawialam z sylwiaso i mowilam jej,ze do jesieni powinnien dom znalezc, a tu na drugi dzien juz telefon wartosciowy :)

ciotki, ktora robila na zielona gore? dobra kawa sie nalezy, chociaz za to danie nam nadzieji na domek dla bilka :)

Posted

Hej,
Dziewczyny potrzebowałabym więcej informacji o psiaku, nie ukrywam nie śledziłam wątku a teraz nie bardzo mam czas na jego dokładne przeczytanie. Jestem z Zielonej Góry więc mogłabym podjechać i zobaczyć jakie warunki będzie miał w nowym domku ale muszę wiedzieć coś o nim. Dobrze by było też jak by ktoś miał więcej informacji o potencjalnych właścicielach. Wiem, że napewno zależy wam na czasie i postarałabym się to w miarę szybko załatwić.

Posted

Bailando napisał(a):
Hej,
Dziewczyny potrzebowałabym więcej informacji o psiaku, nie ukrywam nie śledziłam wątku a teraz nie bardzo mam czas na jego dokładne przeczytanie. Jestem z Zielonej Góry więc mogłabym podjechać i zobaczyć jakie warunki będzie miał w nowym domku ale muszę wiedzieć coś o nim. Dobrze by było też jak by ktoś miał więcej informacji o potencjalnych właścicielach. Wiem, że napewno zależy wam na czasie i postarałabym się to w miarę szybko załatwić.

Jesli dobrze zrozumialam, to sylwiaso rozmawiala z ta pania. U niej tez jest Bilbo, wiec chyba bedziecie musialy wymienic sie nr tel ;)

Posted

ageralion napisał(a):
Jesli dobrze zrozumialam, to sylwiaso rozmawiala z ta pania. U niej tez jest Bilbo, wiec chyba bedziecie musialy wymienic sie nr tel ;)

Będę czekała na informację a później opracuję jakiś plan działania :) Na pewno zabiorę mojego czorta na ta wizytę ona lepiej zna się na ludziach hehehe

Posted

WOW, jaki expres:bigcool:
Swoją drogą dla mnie oczywiste, że jak ktoś go zobaczył w ogłoszeniu - od razu się zakochał:iloveyou:

Kora mówiłam, że ta obroża szczęście przynosi i szybko domek znajdzie
Trzeba ją zostawić dla następnego, Sylwia nie oddawaj:cool3:

Trzymam kciuki mocno!!!:happy1:

Posted

Ufff... dobrze, ze się dziewczyny z Zielonej odezwały. Jak zobaczyłam zmianę tytułu, to chciałam krzyczeć, że tam pojadę. Wczoraj i dzisiaj pół dnia w Zielonej spędziłam.
Z niecierpliwością czekam na wieści :)

Posted

Jejku jakie super wiesci:)))) przynajmniej jedne:/ niestety naszemu blackiemu sie nie poszczescilo, pani ktora chciala go zaadoptowac sie rozmyslila a do tego koncza nam sie pieniadze na hotel... Masakra!!!! Ale mam nadzieje ze tobie bilbus sie poszczesci!!!!

Posted

kora78 napisał(a):

jak tu znalezc kogos jeszcze w zielonej... przejezdzalam tamtedy 2 dni temu, a 4 dni temu bylam w rynku. choroba, ze sie w czesniej nie odezwali. teraz mam tam 200km, to o wiele za daleko dla mnie na wizyte

Kora a fundacja co robila wizyte jamniorowi naszemu? Psi ratownicy sa z Jeleniej czy Zielonej?