sylwiaso Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Marta0731 wysłałam Ci wczoraj fotki Bilbunia!!!Nie śmiejcie się,ale nie umiem jeszcze przesłać na dogo.:shake:nie mam czasu usiąść i poćwiczyć!!!!ten filmik który siostra moja wysyłała nie wiemy czy doszedł?wczoraj chciałam przesłać razem ze zdjęciami i nie przeszedł nie wiem dlaczego?Kora 78 postaram się dziś wieczorem zadzwonić do Ciebie. Bilbuśka ma się dobrze nie mogę za nim nadążyć za slabe mam biegi!!! Quote
sylwiaso Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Korunia wstawiaj zdjęcia Bilbunia i moje!!!mam nadzieję,że to będzie dobra reklama!A to z tym podskokiem w boksie jakie było fajne!!! Quote
papryka Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 kora78 napisał(a):ciotki wrocilam juz robie jako takie porzadki w 1 poscie dziekujemy za foto fakturki. papryka juz przelala, wiec odejmujemy od naszego konta papryka zaplacic trzeba tylko te 60zl za przejazd. te 34 ode mnie jest jako moja jednorazowa. moge bilet pkp tez foto wkleic, ale po co to komu. bilety specjalnie trzymam. ale ja bilbo do wrocka dwiozlam i to moj wklad w niego zaraz dodam, jakie wplaty doszly, do 1 posta wiescie o bilbusiu super :) czekamy na te fotki :) samego psa, bez ludzia juz, ok? sylwia zgadzasz sie na wstawianie fot ze swoja osoba do roznych stron z ogloszeniami?? citoki, na kogo kontakt do adopcji?? na mnie, czy sylwie, bo ona psa zna?? moze pierwszy ontakt na mnie, a ja bede kierowac dalszych chetnych do sylwii, na 1 telefon w cel pogadania o piesku. a potem powrot do mnie, by wizyty juz uzgadniac?? sylwia umowa jeszcze. kto komu ma wyslac? ja Tobie wysylalam wzor umowy o hotel. wypelnij ja i wyslij na moj adres, zaraz podam na pm. a zreszta na umowie bilbo jest moj adres zamieszkania, prawda? spoko:))) Bilbus w gore kochany!!!!!!!!!!! Quote
agusiazet Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Przelałam dzisiaj moją jednorazową deklarację dla Bilbo:) Szczęścia piesku!!! Quote
Nadalle Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Dajcie mi proszę znać jak moja wpłata dojdzie bo załatwiać interesy finansowe z moją siostrą to rożnie bywa.. :roll: Quote
marta0731 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 sylwiaso napisał(a):Marta0731 wysłałam Ci wczoraj fotki Bilbunia!!!Nie śmiejcie się,ale nie umiem jeszcze przesłać na dogo.:shake:nie mam czasu usiąść i poćwiczyć!!!!ten filmik który siostra moja wysyłała nie wiemy czy doszedł?wczoraj chciałam przesłać razem ze zdjęciami i nie przeszedł nie wiem dlaczego?Kora 78 postaram się dziś wieczorem zadzwonić do Ciebie. Bilbuśka ma się dobrze nie mogę za nim nadążyć za slabe mam biegi!!! Fotki już zaraz wstawiam, chyba jeszcze pamiętam jak to się robi;) Film rzeczywiście nie przeszedł, choć filmu i tak bym nie umiała... Czy na wątku naprawdę nikt nie wie, jak się film dodaje? Sylwia potrenujesz trochę to zaczniesz nadążać:D Quote
kora78 Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Nadalle, wczoraj pisalam. pierwszy post jest na biezaco, tam jest podany dzien i czyje wplaty do tego dnia doszly. konto nie jest codziennie sprawdzane spojrz w 1 post,czy juz doszlo od Ciebie. czy podalas nika przy wplacie? Quote
marta0731 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Odpoczynek przed meczem... Uploaded with ImageShack.us Oto i piłkarz :) Uploaded with ImageShack.us Moja piłka.............. Uploaded with ImageShack.us I nie oddam nikomu ;) Uploaded with ImageShack.us Quote
kora78 Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 bosko!! poprosze o ogloszenia z tymi fotkami :D Quote
magenka1 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 fajny jest Bilbo bardzo się cieszę, że on już nie w schronie Quote
Nadalle Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Przepraszam, nie zauważyłam bo myślałam, że będą pisane przy nickach. Pieniążki wpłacała siostra więc pewnie nie napisała... Quote
kora78 Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Nadalle, nie ma Twojego nika we wplatach. spojrz tam i powiedz, ktory wpis jest Toba :) katarzyna niepogoda? czy jakas z Ann? Quote
Nadalle Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Nie nie, żadna z nich. Może po prostu jeszcze nie dotarła a powinna być od Joanny G. :) ^^ Quote
_Goldenek2 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Przepiękne zdjęcia.... Bilbo znajdzie domek raz dwa :) Quote
marta0731 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Już nawet nie chcę pamiętać, jak on tak strasznie smutno wyglądał zza krat... To jest całkiem inny pies!!! Młodzieniaszek... I się w schronie nie zepsuł całe szczęście:D Quote
sylwiaso Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Dziękuję z całego serca marta0731 pięknie to zrobiłaś:multi:!!!Dziewczyny spójrzcie na drugie zdjęcie na jego oko!on jest niesamowity:evil_lol: Quote
andegawenka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Normalnie ryczę:-(...:lol::loveu::lol::loveu: Quote
Kapsel Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 andegawenka napisał(a):Normalnie ryczę:-(...:lol::loveu::lol::loveu: Ja też :shake::multi::multi::multi: Quote
ageralion Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Nie ten sam pies!!!! Ciotki jestescie wielkie!!! Gdyby nie Wy w zyciu by domu nie znalazl:cool2: Quote
kora78 Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 ciotki mialam TELEFON TEN telefon :) fajna pani zadzwonila, chce adoptowac Bilbusia :) panstwo emerycie, dzieci juz na swoim. mieszkaja w zielonej gorze, pan jezdzi po polsce dorabiajac, wiec odebral by prawdopodobnie siaka sam. pani wraca za miesiac, bo jest na wyjezdzie. mieszkanie 2 pokoje, teren bylego lotniska i wielkie tereny do hasania. maja tez dom na wsi ogrodzony, z ogrodem i tam jezdza czasem i tam by biegal. pani normlana, fajna, mila, przyjemnie sie rozmawialo. umowa i wizyta ok. szukamuy na wizyte w zielonej gorze! teraz wychodze, poszukam wieczorkiem chyba dopiero, chyba,ze ktos bedzie zyczliwy i sam napisze do kogos z zielonej o wizyte :) aha, boksiu w rodzinie byl i odszedl. dluzszy pyszczek nie przeszkadza i siersc. szukajcie ciotki1 Quote
Kapsel Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 W Zielonej Górze od boksiów jest Wykrywka, wpłacała nawet do boksiowej skarpety, tylko teraz pewnie rzadko na dogo się pojawia :razz: Quote
andegawenka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Ło matko, oby to był ten...:loveu::loveu::loveu: Quote
Kapsel Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 andegawenka napisał(a):Ło matko, oby to był ten...:loveu::loveu::loveu: Napisałam do Wykrywki zobaczymy czy odbierze pw. Oby to był ten!!! :loveu: Quote
magenka1 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 a ja odwiedzam Bilbo i trzymam kciuki i się wzruszyłam ach Quote
Recommended Posts