Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kapselku proszę przyślij mi ten wątek gdzie są deklaracje na tego bokserka co ma ten paluszek chory ja tam brałam udział a teraz nie mogę tego znaleść!!!dziękuję bardzo

Posted

Zrobiłam Bilbusiowi ogłoszenia na :
* ale.gratka.pl
* gieldaogloszen.pl
* adopcje.org
* kokosy.pl
* kupiepsa.pl
* mojpupil.pl
* psy.pl
* ofertka.pl
* afisze.pl
* przygarnijzwierzaka.pl
* nasipupile.pl
* zoonet.pl
* adin.pl
* owi.pl

Ale to nie koniec... ;)

Posted

kamilawa napisał(a):
Zrobiłam Bilbusiowi ogłoszenia na :
* ale.gratka.pl
* gieldaogloszen.pl
* adopcje.org
* kokosy.pl
* kupiepsa.pl
* mojpupil.pl
* psy.pl
* ofertka.pl
* afisze.pl
* przygarnijzwierzaka.pl
* nasipupile.pl
* zoonet.pl
* adin.pl
* owi.pl

Ale to nie koniec... ;)

Kamilawo Kochana :calus::calus::calus::Rose: Dziękujemy. Cudnie! :bigcool:

Posted

Nie mogę edytować, więc :

Kolejne ogłoszenia dla Bilbo na :
* ojej.pl
* bono-polska.pl
* pajeczyna.pl
* pineska.pl
* eoferty.com.pl
* adopcjapsa.pl
* animalia.pl
* petworld.pl
* gumtree.pl
* autogielda.pl
* rozglos.net
* najpewniej.pl
* mammisia.pl
* petsy.pl
* e-zwierzak.pl
* morusek.pl
* olx.pl

Posted

Dawno mnie tu nie było ale muszę przyznać, nadrobiłam zaległości czytając wątek do końca. Heh dużo tego było

Kora no to miałaś niezłą przygodę . Gratuluję szybkiej akcji dziewczyny!
Cieszę się, że Bibi już w domku cały i zdrowy . I że doskonale radził sobie w podróży- w końcu to boksiu jest

Sylwia piękne zdjęcia! Dobra robota

Kamilawa teraz to już cały świat zobaczy Bilbusia! SUPER!!! :D :*

Posted

Dziewczyny umiesccie wplaty ktore wplynely na konto w pierwszym poscie, kora dostala wczoraj ode mnie pw z kolejna rozpiska, i rozliczenie - zebysmy wiedzialy jaki jest stan konta Bilbo, i mam pytanko odnosnie tych 34 zl za transport - czy mam przelac komus te 34 zl??? bo dostalam info tylko o tych 60,00 zl do zwrotu... proisze o info co z tymi 34 zl... jak tylko dostane nr konta Sylwii to przelewam 20,00 zl za odrobaczenie bilbo - skan fv na watku, Bilbus w gore!!!!!!!!!!!!!! napewno znajdziesz domek!!!!

Posted

wlasnie przelalam Sylwi 20,00 zl za fv - czyli z wydatkow na Bilbo mamy: 60,00 zl transport i 20,00 zl odrobaczenie - to powinno znalezc sie w 1 poscie, kora do jutra na urlopie wiec jak wroci to umiesci stan finansow w 1 poscie

Posted

Dziewczyny szukajcie mu domku bo ja miłością pałam coraz bardziej:iloveyou: dziś Bilbucha był piłkarzem nie dal nikomu piłeczki tzn.już flaka nie piłeczki jakie zdjęcia mamy dziewczyny!!!!!Bilbuś jest taki facior ,że ja wymiękam :huh:postanowiłam,że pieski będą biegały tylko po wybiegu,ale co tam moje postanowienia całe 2tys.metrów mają dla siebie.Bilbucha to już cały szef tu jest:p!!!!!!!!!!!!!!!!a tak biega,że zdjęcia zrobić nie mogę!!a w domu to utrzymać za żadne skarby go nie mogę nie gniewajcie się,ale nie wiem kiedy na kanapie mu zrobie jakiekolwiek zdjęcie!!!!!!!!!!!!!!pozdrawiamy zdjęcia wkrótce!!!

Posted

ciotki wrocilam
juz robie jako takie porzadki w 1 poscie
dziekujemy za foto fakturki. papryka juz przelala, wiec odejmujemy od naszego konta

papryka zaplacic trzeba tylko te 60zl za przejazd. te 34 ode mnie jest jako moja jednorazowa. moge bilet pkp tez foto wkleic, ale po co to komu. bilety specjalnie trzymam. ale ja bilbo do wrocka dwiozlam i to moj wklad w niego

zaraz dodam, jakie wplaty doszly, do 1 posta

wiescie o bilbusiu super :) czekamy na te fotki :) samego psa, bez ludzia juz, ok?
sylwia zgadzasz sie na wstawianie fot ze swoja osoba do roznych stron z ogloszeniami??

citoki, na kogo kontakt do adopcji?? na mnie, czy sylwie, bo ona psa zna?? moze pierwszy ontakt na mnie, a ja bede kierowac dalszych chetnych do sylwii, na 1 telefon w cel pogadania o piesku. a potem powrot do mnie, by wizyty juz uzgadniac??

sylwia umowa jeszcze. kto komu ma wyslac? ja Tobie wysylalam wzor umowy o hotel. wypelnij ja i wyslij na moj adres, zaraz podam na pm. a zreszta na umowie bilbo jest moj adres zamieszkania, prawda?

Posted

nie wiemy, kim jest Adam i Zaneta?? prosimy o podanie nikow do mnie na pm :)

poza tym, w pierwszej turze, papryka podala 2 razy osobe imieniem Anna. deklarowala sie Anna, moze te 2 razy wymienione Anny to 2 Anny, tylko jedna nie jako nik anna, a jako imie, bo ono w koncu bardzo polurne
prosimy o wyjasnienie :)

brakuje jeszcze okolo 100zl wplywow, ze calosci deklaracji

wysylam pm do nowej Olutki555 , dziekujemy :):)

1 post juz dziala