Kapsel Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Viola005, bardzo prosimy o filmik z Bilbusiem :modla::modla::modla: Quote
sylwiaso Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 A co to taka cisza na tym super watku!!!!!!!!!!!!!!Kapselek napisał kto mu odpisze ja też nie wiem czy doszedł filmik bo moja siostra jest w pracy!Bilbunia dziś, pierwszy raz widziałam jak warczał i szczekał w momencie jak weszła moja Stella do hoteliku a poza tym to ZAKOCHAŁAM SIĘ W NIM i co mam zrobić!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
andegawenka Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Witamy w gronie miłośnie zaboksiowanych... Quote
Kapsel Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 andegawenka napisał(a):Witamy w gronie miłośnie zaboksiowanych... Witamy :grin::grin::grin: ja neta nie miałam :placz: i nic pisać nie mogłam, ani przeczytać nowych wieści. Dziś boksio z Nowodworu wyciągany był ze schronu i już w stolicy, więc też jestem bardzo szczęśliwa.:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
sylwiaso Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Miłosć mam taką do niego,żebym go nie oddała za nic,ale jak to zrobić chłop mi nie pozwoli,bo dopiero Babunia ze schronu przyjechała:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::kciuki::kciuki::kciuki:[Kapselku napisz mi skąd Ty bierzesz te podskakujace bużki?ja tych Twoich nie kasowałam,żeby było ładnie!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kapsel Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 sylwiaso napisał(a):Miłosć mam taką do niego,żebym go nie oddała za nic,ale jak to zrobić chłop mi nie pozwoli,bo dopiero Babunia ze schronu przyjechała:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::kciuki::kciuki::kciuki:[Kapselku napisz mi skąd Ty bierzesz te podskakujace bużki?ja tych Twoich nie kasowałam,żeby było ładnie!!!!!!!!!!!!!!!!! W opcji zaawansowane masz emotki, prawda? Pod emotkami masz napisane (More) i tam klikasz i wyskakuja ci buzie, buzile i buziulki ;) tylko czasami tez nie działają i nie wiem dlaczego, ale tak jest ooooo teraz mi nie działają :placz::mad: Quote
Mysza2 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 :sleep2::sleep2::sleep2::sleep2:To ja dobranoc mówię wszystkim boksiowym zakochanym cioteczkom Quote
marta0731 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 To ja poproszę filmik na maila marta0731@tlen.pl bo inaczej się nie doczekam, a już nie mogę na miejscu usiedzieć:iloveyou::niewiem::niewiem: Quote
marta0731 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Kapsel napisał(a):W opcji zaawansowane masz emotki, prawda? Pod emotkami masz napisane (More) i tam klikasz i wyskakuja ci buzie, buzile i buziulki ;) tylko czasami tez nie działają i nie wiem dlaczego, ale tak jest ooooo teraz mi nie działają :placz::mad: Kapsel dzięki za podpowiedź... ja też nie wiedziałam...:sweetCyb::sweetCyb: Quote
kizimizi Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 i ja witam ciotki i psiaki. Poniewaz obiecalam jzu dawno naszym psiakom bazarek ale non stop zwlekam z jego założeniem, deklaruje sie do dziś go zrobic. !!! :razz: W zwiazku z tym mam do Ciebie Kora prosbe abys zaraz pod 1 postem organiz. zajela 2 na rozliczenia bo wiesz ze u mnei ostatnio lipa z czasem a nie chciałąbym aby ktos pomyslal, ze tego nei kontroluje. Wysle Ci na pm link i sobie zajmij 2 post Quote
Kapsel Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 kizimizi napisał(a):i ja witam ciotki i psiaki. Poniewaz obiecalam jzu dawno naszym psiakom bazarek ale non stop zwlekam z jego założeniem, deklaruje sie do dziś go zrobic. !!! :razz: W zwiazku z tym mam do Ciebie Kora prosbe abys zaraz pod 1 postem organiz. zajela 2 na rozliczenia bo wiesz ze u mnei ostatnio lipa z czasem a nie chciałąbym aby ktos pomyslal, ze tego nei kontroluje. Wysle Ci na pm link i sobie zajmij 2 post Będzie bazaros :mdrmed::mdrmed::mdrmed::happy1::happy1::happy1: Quote
kizimizi Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 dla Bilbowej mordki : http://www.dogomania.pl/threads/190547-ciuchy-w-rozmiarach-36-40-42-na-nasze-psiaki-DO-KONCA-SIERPNIA.-ZAPRASZAM?p=15154551#post15154551 Quote
marta0731 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Ależ on szybciutko dom znajdzie już teraz, bo przesłodki jest:bigcool::jumpie::jumpie::jumpie: Quote
sylwiaso Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 ;)Korunia moje dwa Skarby sa takie grzeczne nie ma problemu ze spacerkiem i wogóle sa super a ten drugi Aniołek taki delikatny.Dziewczynyto są moje pierwsze psiaki i bardzo Wam dziękuję właśnie za nie.pozdrawiamy cała trójka!!!!!!!!!!!!!!!:multi: Quote
Kapsel Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 A kiedy filmik z Bilbusiem???? :shake::placz::placz::placz: Quote
sylwiaso Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Moja siostra wysłała filmik w piątek do Violi005 nie wiem czy ona dostała,bo siostra przesyłała dość długo!!! Quote
kora78 Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Ja urlopowo i slaby net, wiec migiem Sylwia, jak bilbo domowo? Fotki masz? Nawet jutro ruszamy z ogloszeniami. On szybko ds znajdzie, jak taki grzeczny. Ciotki poszukajcie bazarku ogloszeniowego, niech papryka zaplaci. K to robi ladne allegro wyroznione?? Kto sie iferowal z ogloszeniami? Trzeba zaczac dziakac kochane Kaski chwilowo nie zbierajmy, mysle, ze starczy z jednorazowych na doplaty do tych stalych. Bilbo tam dlugo nie zabawi przecie! Sylwia fakture do sos wyslalas? Kapsiu lub agneziu pomozcie sylwii znalezc maila do so s, by fakture wyslala Quote
OLUTKA55 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 prosze o nr konta jednorazowo 10 zł Zapraszam na[FONT=Arial]akcje pomocy dla zwierzat z zatopionych okolic Bogatyni i Zgorzelca[/FONT] [FONT=Arial] prosze o pomoc w rozreklamowaniu tej akcji http://www.dogomania.pl/threads/190575-Rusza-zbi%C3%B3rka-na-karm%C4%99-i-pomoc-dla-ps%C3%B3w-z-powodzi-z-Bogatyni-i-Zgorzelca-oraz-Le%C5%9Bnej[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] Quote
Agnezia Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Kora jesteś pewna, że on tak szybko dom znajdzie? Chociaż teraz pewnie i tak ciężko byłoby o deklaracje. Pies jest bezpieczny w hotelu a na około tyle bied w kryzysowych sytuacjach. http://www.sosbokserom.com.pl/ strona SOS http://www.dogomania.pl/threads/190083-60-og%C5%82oszen-za-10-z%C5%82!-Na-zwierzaki-u-Missieek!-%29 bazarek z ogłoszeniami Quote
ewab Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Ja też chętnie obejrzę filmik z Bilbo w roli głównej:). To, że chłopak cudny jest wcale się nie dziwię, przecież boksiowy. I to, że Sylwiao się zakochała tez mnie dziwi:eviltong:. Trzymam kciuki za szybki domek, no chyba, że Sywia go już z rąk nie wypuści:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Zapraszam ciotki na wątek Oskarka. Oskar jest nieboksiowy, a mimo to kradnie serducho każdemu kto go pozna:) http://www.dogomania.pl/threads/190426-Z%C5%82amana-%C5%82apa-nie-mo%C5%BCe-byc-wyrokiem-pom%C3%B3%C5%BC-Oskarowi-ON-kowi-z-Kielc Quote
Recommended Posts