sylwiaso Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 To zapraszamy Warszawianki serdecznie!!!!!!!!!!!!!Z Bilbusiem nie ma problemów obok niego nie ma nikogo a z Dianką sztama u sąsiada jest pies to Bilbuś się grzecznie przywitał! Quote
Kapsel Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 andegawenka napisał(a):...przelałam 30 zł za sierpień plus 30 zł jednorazowo za transport... Bilbuś sprawuj się nam po boksiowemu...;) Nasz Ty Aniele :calus::calus::calus::calus::calus:.................. Brak mi słów jak zwykle :Rose::Rose::Rose: _Goldenek2 napisał(a):Wysłałam dziś 20 zł , stałą deklarację za 2 m-ce. Golednku,:buzi::buzi::buzi: bardzo dziękujemy :Rose::Rose::Rose: maja602 napisał(a):Wpłaciłam dzisiaj dla Bilbo 40zł. Jest to wpłata jednorazowa. Co do deklaracji miesięcznych muszę się wstrzymać z decyzją i poczekać na rozwój sytuacji. Odnosnie ogłoszeń czekam na sygnał. Maju602, :buzi::buzi::buzi:jesteś niesamowita i serduszko masz ogromne dla psiaków. Bardzo, bardzo dziękujemy :Rose::Rose::Rose: Quote
Nadalle Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Ja w tym tygodniu wyślę forsiaczkę bo ostatnio nie miałam czaaasu, przepraszam, że tak długo. Quote
Kapsel Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='Nadalle']Ja w tym tygodniu wyślę forsiaczkę bo ostatnio nie miałam czaaasu, przepraszam, że tak długo. Nadalle :calus: Bardzo dziękujemy :smile: :Rose: Kora dopisz 30 zł gratis na transport od Naszego Anioła Boksiowego :loveu::loveu::loveu:, czyli Andegawenki :angel::angel::angel: Quote
kora78 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 juz dawno dopisany :D w akapicie z deklaracjami jednorazowymi, na poczatku, pod moja jednorazowa na trans wch -wrocek Quote
Kapsel Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 kora78 napisał(a):juz dawno dopisany :D w akapicie z deklaracjami jednorazowymi, na poczatku, pod moja jednorazowa na trans wch -wrocek Juz całkowicie oślepłam od tego monitora :grins: Quote
Mysza2 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Witajcie boksiowe cioteczki, Widze że się uwijacie tu jak mróweczki. Nawet nie mam czasu do was zajrzeć bo z ogłoszeniami się uwijam ale nie mogłam się oprzeć zeby nie spojrzeć jak tam akcje Bilbusia. Ciesze się że już coraz bliżej do końca, trzymam kciuki :thumbs::thumbs::thumbs: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
marta0731 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Też do Bilbusia zaglądam:) Co wieczór, choćbym prawie na oczy nie widziała;) Quote
Yv1958 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Bilbus kochany ! Odwiedzam Ciebie! Ale widze, ze tu duzy ruch! To cudownie! Quote
papatkiole Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Witam Karma bardzo dobra to Josera premium, trezba mocno poszukać, ale można za około 120 może mniej za worek 15kg zapłacić. Znam hotelik który taką karmę podaje i kilka hodowli i bardzo sobie chwalą, neistety tak jak ktos napisał niewiele hotelików chwali się karmą jaka podają. Sucha zawsze będzie lepiej wyważona niż jakiekowliek gotowane jedzenie ;) P.S. Bilbo jest świetny, podczas podróży cichutki i spokojny, grzecznie siedzial sobie na tylnej kanapie i obserwował, niekiedy tylko przypominając o sobie delikatnym zaczepieniem łapką lub pyszczkiem. Na smyczy nie za bardzo mu wychodzi chodzenie, a siłę chłopak ma i potrafi poprowadzić spacerowicz:D Quote
sylwiaso Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Nasz Bilbuś w swoim apartamencie czeka na spacerek! Bilbunio :)) Quote
Kapsel Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Nasze śliczności, :loveu: aż papucha mi się od rana śmieje :smile::smile::smile: Quote
Kapsel Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Malwa774, przeleje na konto Papryki 10 zł, które wpłaciłam na bazarek cegiełkowy dla suni, ale jak się okazało sunia znalazła swój domek i Malwa774, zwraca przelane pieniążki. Koruś, dopisz te 10 zł jako moja wpłata jednorazowa, np do kosztów transportu:smile::smile::smile: Quote
Kapsel Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Pinesk@ napisał(a):Mogę tylko podnieśc :( Pinesko, pięknie witamy, :multi::multi::multi: bądź z nami :smile::smile::smile: Nie tylko same pieniązde się liczą, chcemy mieć dobre duszyczki wokół siebie :loveu::loveu::loveu: Dziękujemy, że przyszłaś :multi::multi::multi: Quote
Kapsel Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 kamilawa napisał(a):Dzień dobry Bilbo, dzień dobry Cioteczki! Dzień dobry Kamilawo :-):-):-) Quote
Mysza2 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 I jaki zabawowy chłopak. Jak ktoś może zasnąć spokojnie jak psa wyrzuci, a może potem nawet w niedzielę do kościoła pomknie, nigdy tego nie pojmę. Cieszę się z wami dziewczynki :):) Quote
Kapsel Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Aż głowę musiałam przekręcić żeby Bilbusia zobaczyć :grin: Jaki skoczny i jaki już kontaktowy. Sylwiaso dziekujemy za śliczne foteczki :loveu: Quote
andegawenka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Kapsel napisał(a):Aż głowę musiałam przekręcić żeby Bilbusia zobaczyć :grin: Jaki skoczny i jaki już kontaktowy. Sylwiaso dziekujemy za śliczne foteczki :loveu: ...ja się położyłam na prawym boczku...pomogło:lol::lol::lol: Quote
ageralion Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 On sie na tych zdjeciach wydaje taki drobniutki i kruchy... andegawenka napisał(a):...ja się położyłam na prawym boczku...pomogło:lol::lol::lol: Padlam :evil_lol: Quote
Recommended Posts