Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To zapraszamy Warszawianki serdecznie!!!!!!!!!!!!!Z Bilbusiem nie ma problemów obok niego nie ma nikogo a z Dianką sztama u sąsiada jest pies to Bilbuś się grzecznie przywitał!

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andegawenka napisał(a):
...przelałam 30 zł za sierpień plus 30 zł jednorazowo za transport...

Bilbuś sprawuj się nam po boksiowemu...;)

Nasz Ty Aniele :calus::calus::calus::calus::calus:.................. Brak mi słów jak zwykle :Rose::Rose::Rose:

_Goldenek2 napisał(a):
Wysłałam dziś 20 zł , stałą deklarację za 2 m-ce.

Golednku,:buzi::buzi::buzi: bardzo dziękujemy :Rose::Rose::Rose:

maja602 napisał(a):
Wpłaciłam dzisiaj dla Bilbo 40zł. Jest to wpłata jednorazowa. Co do deklaracji miesięcznych muszę się wstrzymać z decyzją i poczekać na rozwój sytuacji.
Odnosnie ogłoszeń czekam na sygnał.

Maju602, :buzi::buzi::buzi:jesteś niesamowita i serduszko masz ogromne dla psiaków. Bardzo, bardzo dziękujemy :Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='Nadalle']Ja w tym tygodniu wyślę forsiaczkę bo ostatnio nie miałam czaaasu, przepraszam, że tak długo.

Nadalle :calus: Bardzo dziękujemy :smile: :Rose:

Kora dopisz 30 zł gratis na transport od Naszego Anioła Boksiowego :loveu::loveu::loveu:, czyli Andegawenki :angel::angel::angel:

Posted

kora78 napisał(a):
juz dawno dopisany :D
w akapicie z deklaracjami jednorazowymi, na poczatku, pod moja jednorazowa na trans wch -wrocek

Juz całkowicie oślepłam od tego monitora :grins:

Posted

Witajcie boksiowe cioteczki, Widze że się uwijacie tu jak mróweczki. Nawet nie mam czasu do was zajrzeć bo z ogłoszeniami się uwijam ale nie mogłam się oprzeć zeby nie spojrzeć jak tam akcje Bilbusia. Ciesze się że już coraz bliżej do końca, trzymam kciuki :thumbs::thumbs::thumbs:
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Witam
Karma bardzo dobra to Josera premium, trezba mocno poszukać, ale można za około 120 może mniej za worek 15kg zapłacić. Znam hotelik który taką karmę podaje i kilka hodowli i bardzo sobie chwalą, neistety tak jak ktos napisał niewiele hotelików chwali się karmą jaka podają. Sucha zawsze będzie lepiej wyważona niż jakiekowliek gotowane jedzenie ;)

P.S. Bilbo jest świetny, podczas podróży cichutki i spokojny, grzecznie siedzial sobie na tylnej kanapie i obserwował, niekiedy tylko przypominając o sobie delikatnym zaczepieniem łapką lub pyszczkiem. Na smyczy nie za bardzo mu wychodzi chodzenie, a siłę chłopak ma i potrafi poprowadzić spacerowicz:D

Posted

Malwa774, przeleje na konto Papryki 10 zł, które wpłaciłam na bazarek cegiełkowy dla suni, ale jak się okazało sunia znalazła swój domek i Malwa774, zwraca przelane pieniążki.

Koruś, dopisz te 10 zł jako moja wpłata jednorazowa, np do kosztów transportu:smile::smile::smile:

Posted

Pinesk@ napisał(a):
Mogę tylko podnieśc :(

Pinesko, pięknie witamy, :multi::multi::multi: bądź z nami :smile::smile::smile: Nie tylko same pieniązde się liczą, chcemy mieć dobre duszyczki wokół siebie :loveu::loveu::loveu:
Dziękujemy, że przyszłaś :multi::multi::multi:

Posted

I jaki zabawowy chłopak. Jak ktoś może zasnąć spokojnie jak psa wyrzuci, a może potem nawet w niedzielę do kościoła pomknie, nigdy tego nie pojmę. Cieszę się z wami dziewczynki :):)

Posted

Kapsel napisał(a):
Aż głowę musiałam przekręcić żeby Bilbusia zobaczyć :grin: Jaki skoczny i jaki już kontaktowy.
Sylwiaso dziekujemy za śliczne foteczki :loveu:

...ja się położyłam na prawym boczku...pomogło:lol::lol::lol: