sylwiaso Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Korunia czy ty mnie pytasz o to CUDO które do mnie wczoraj przyjechało? .powitał nas i psiaki serdecznie.byliśmy dziś dwa razy na spacerku na smyczy troszkę ciągnie ale nie jest żle wybiegałam się i ja, a przy okazji schudnę.To cudo nasz Bilbuś już nie ma lużnych kupek i mam nadzieję,że nie wrócą!!!Kleik powąchał i odszedł mam nadzieję,że jutro nie będzie go w miseczce.Mam 2 pieski w hoteliku bardzo bym chciała abyście mogły wejść na wątek Diany(Diana-dajmy jej miłość)o bardzo wyjątkowym piesku którego bardzo lubię i ktory jest u mnie w hoteliku.Ja zaraz dopisuję do strony hoteliku adopcje!!!!Dziewczyny jak coś pominęłam to jutro dopiszę.KORUNIA dzięki TOBIE i Wam wszystkim ten Swietny pies ma nadzieję na lepsze jutro.Jeszcze raz GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: Quote
sylwiaso Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Papryka jutro ma do mnie dzwonić to się dogadamy jestesmy blisko siebie to damy radę!fakturę wystawię tylko dane potrzebne i kwotę wpisujemy.......?napiszcie i na kiedy potrzebna. Quote
kora78 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 co ciotki doradza? jak liczyc? placic od dnia pierwszeo i miesiac liczyc czy placic na koniec miesiaca? to w sumie pytanie chyba bardziej do sylwiaso... a fakture pisac od dzis? bo wczoraj nocka to juz nie liczmy,ok? da sie? :) to od dzis, czyli 3.08 do 2.09? kwote 250zl i sane Sos Bokserom http://www.sosbokserom.com.pl/ tutaj nr konta: http://www.sosbokserom.com.pl/index.php/kontakt.html Quote
kora78 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 maja602 napisał(a):Dziękuję za zaproszenie. Oczywiście pomogę. Jutro postaram się wpłacić coś dla Bilbo. Mogę też zrobić ogłosznia w NECIE. Proszę tylko o ładne fotki pieska. Informacje na jego tmat i dane osoby, która zajmie się adopcją znalazłam na pierwszej stronie. Na jaki rejon robić ogłoszenia: wojewodztwo, miejscowość? podaj maila to orginalne fotki wysle :) dziekujemy za ogloszenia :) tekst do ogloszen nieco zmienilam w 1 poscie. jest bardziej aktualny. ale trzeba go jeszcze przerobic. mozesz sie ze 2 dni wstrzymac i zobaczymy, co sylwiaso na hotelu napisze o charaktzerze Bilbo? dodamy te info do tekstu ogloszenia. a orginalne fotki z hotelu upominaj sie u sylwiaso Bilbo mieszka w hotelu w woj lodzkim. ale mozna mu robic na caly kraj, bo lodz w samym srodku to wszedzie taka sama droga z transportem moze wystwiac na cala Polske,ale w ogloszeniu napiszemy, ze mieszka teraz w lodzkim, zeby nie zwabiac ludzi zewszad Quote
marta0731 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Widzę, że Sylwiaso zachwycona Bilbusiem jak nie wiem co:) To super, bo będzie bardzo kochany, czego mu od prawie roku brakowało.......... Czy ja mam wplacać swoją stałą deklarację, skoro 1 miesiąc płaci SOS? Bo tu same pytania w tej kwestii a nie widzę konkretnej decyzji... Quote
Kapsel Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 marta0731 napisał(a):Widzę, że Sylwiaso zachwycona Bilbusiem jak nie wiem co:) To super, bo będzie bardzo kochany, czego mu od prawie roku brakowało.......... Czy ja mam wplacać swoją stałą deklarację, skoro 1 miesiąc płaci SOS? Bo tu same pytania w tej kwestii a nie widzę konkretnej decyzji... Ja uważam że stałe deklaracje powinny byc już wpłacane, zawsze to bezpieczniejsze dla Bilbusia, lepiej niech ma do przodu niż ma mu zabraknąć. Martuś, pomóż nam wysyłać pw o deklaracje :modla::modla::modla: Szarotka poleciała a nam samym cieżko :-( Quote
papryka Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 no w koncu jestem na watku:) wplynelo 293,00 zl na Bilbusia: szarotka - 30,00, Anna - 10,00, vena&vivi - 15,00, kapsel - 50,00, meganka - 5,00, katarzyna niepogoda - 10,00, EWAB - 25,00, Yv1958 - 50,00, wujek&ciocia - 25,00, pirania15_15 - 8,00, AnnA - 10,00, aska64 - 20,00, bela51 - 5,00, bico - 30,00 Quote
papryka Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 dziewczyny sorka za offa ale koncza nam sie pieniazki na hotelik dla naszego Blackiego:/ moze ktos pomoze, liczy sie kazda zlotowka!!!!!!!!!! http://www.dogomania.pl/threads/188098-Bezdomne-psie-serce-a-la-labrador-Ko%C5%84czy-si%C4%99-KASA-na-hotel-POMOCY!!!!!!!/page34 Quote
kora78 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 vena i vivi mialo byc 10zl, a jest 15zl. wiec mam zmieniac, czy to blad jakis? i kto to kasia n.? jaki nik? przyznac sie,zeby dopisac w 1 poscie Quote
marta0731 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Ok, to już ślę swoje grosiki, dla Słodziaka........:) Quote
viola005 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Kapsel, dzieki za powiadomienie. Chetnie sie doloze dla sympatycznego krzywozgryzka, aby tylko mial dobrze u Sylwii (pamietam jej poswiecenie w szukaniu uciekiniera Maxa). Deklaruje 25zl miesiecznie, prosze o namiary. Serdeczne pozdrowienia. Quote
sylwiaso Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Viola005 dziękuje za pamięć ja nadal myślę o Maksiu i mam nadzieję,że sie kiedyś znajdzie!!!!!!!!!!!!!!!A Bilbuś dostanie bonus i policzymy 3.08 jako dzień wielkiej radości,że Bilbunio do nas przyjechał pierwszym dniem w hoteliku bedzie 4.08 czyli fakturę piszemy od 4.08-4.09 zdjęcia zrobię postaram się jak najpiękniej i charakter opisze szczegółowo!!! Quote
sylwiaso Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 przed chwilą wróciliśmy ze spacerku (dziewczyny gdzie moja kondycja?)dzięki Bilbusiowi pobiegam i kondycja wróci.opisuje tak:Bilbuś grzecznie siedzi i czeka jak zapnę mu smycz potem z radości dość szybko chce biec i czasami mocniej szarpnie trzeba uważać na palce!Zero agresji do ludzi byliśmy u sąsiadów którzy mają pieski trzymałam go blisko siebie,bo mam straszny lęk o niego!!!!!!!!!ale świetnie dogadał się z nimi!kochany jest jak widzi,że już wracamy to biegnie prosto do hoteliku i do swojego kojca.Taka to mądrość. Quote
kora78 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 a na Twoje inne psy jak reaguje? poznali sie juz? w kojcach obok zyja? dziekujemy za stala deklaracje! tak bardzo potrzebna Quote
Kapsel Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 viola005 napisał(a):Kapsel, dzieki za powiadomienie. Chetnie sie doloze dla sympatycznego krzywozgryzka, aby tylko mial dobrze u Sylwii (pamietam jej poswiecenie w szukaniu uciekiniera Maxa). Deklaruje 25zl miesiecznie, prosze o namiary. Serdeczne pozdrowienia. Viola005 :buzi::buzi::buzi:Hura!!!!! :cunao::cunao::cunao: Bardzo dziekujemy, a Bilbuś najbardziej dziękuje :):):) Quote
Mysza2 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Cioteczki zajrzyjcie na super bazarek dla Lisia który już jest u Kikou ale też nie mamy pełnych stałych deklaracji tak jak wy dla Bilbusia. Super książki i biżuteria, naprawdę :lol::lol::lol::lol: chodzcie :painting: http://www.dogomania.pl/threads/190281-Mega-Bazar-na-Lisia-do-15.07.2010-do-12-00 Bardzo się cieszę że bilbuś taki grzeczny. Nasz Lisio trochę zaczął rozrabiać u Kikou z innymi podopiecznymi i nie wiadomo co będzie dalej:shake::shake::shake: Przepraszam za offa :oops::oops::oops: Quote
Caragh Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Przeslijcie mi konto, przesle choc dyche jednorazowo dla Bilbusia. Przykro mi, ze nie moge wiecej :( Quote
kora78 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 wyslalam do violo005 i do caeagh. dziekujemy piekniutkowo :) Quote
Kapsel Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Caragh napisał(a):Przeslijcie mi konto, przesle choc dyche jednorazowo dla Bilbusia. Przykro mi, ze nie moge wiecej :( Caragh :calus::calus::calus: Cioteczko Kochana dziękujemy bardzo :siara::siara::siara: Quote
kora78 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 duzo ciotek z Sos mieszka w warszawie, a do lowicza maja stamtad niedaleko to beda w odwiedziny do Bilbo wpadac :) Quote
Kapsel Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Dar_ling, na pewno się niedługo odezwie i poda ile deklaruje, bo dostałam sms od niej że właśnie wraca z kliniki z Czech ze swoją boksią. Była aż tam na konsultacji w klinice. zobaczcie Cioteczki Kochane, co się nie robi dla naszych psiaków!!!!! :):):) Z tym, że niestety nie będą już mogli bokserce pomóc za późno :-( ewentualnie Stany Zjednoczone zostają bo tam tylko takie operacje robią :shake: Quote
Olena84 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Widzę, że na wątku u Bilbo to trzeba być na bierzaco. Dwa dni mnie nie było i 12 stron do nadrabiania, zdaje sie, że w końcu z pracy mnie pogonią, bo robota czeka, a ja jednak muszę przystojniaka tutaj zobaczyć:evil_lol:. Quote
maja602 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 kora78 napisał(a):podaj maila to orginalne fotki wysle :) dziekujemy za ogloszenia :) tekst do ogloszen nieco zmienilam w 1 poscie. jest bardziej aktualny. ale trzeba go jeszcze przerobic. mozesz sie ze 2 dni wstrzymac i zobaczymy, co sylwiaso na hotelu napisze o charaktzerze Bilbo? dodamy te info do tekstu ogloszenia. a orginalne fotki z hotelu upominaj sie u sylwiaso Bilbo mieszka w hotelu w woj lodzkim. ale mozna mu robic na caly kraj, bo lodz w samym srodku to wszedzie taka sama droga z transportem moze wystwiac na cala Polske,ale w ogloszeniu napiszemy, ze mieszka teraz w lodzkim, zeby nie zwabiac ludzi zewszad Wpłaciłam dzisiaj dla Bilbo 40zł. Jest to wpłata jednorazowa. Co do deklaracji miesięcznych muszę się wstrzymać z decyzją i poczekać na rozwój sytuacji. Odnosnie ogłoszeń czekam na sygnał. Quote
andegawenka Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 ...przelałam 30 zł za sierpień plus 30 zł jednorazowo za transport... Bilbuś sprawuj się nam po boksiowemu...;) Quote
_Goldenek2 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Wysłałam dziś 20 zł , stałą deklarację za 2 m-ce. Quote
Recommended Posts