Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

super:)
ale on ma fajnie :)
ogrodzenie macie solidne, ogrod piekny, trawka swiezo skoszona :) slicznie jest

a jak ona na takiej smyczy chodzi? dziwi sie,ze go ciagnie lekko?
a w ogole ciagnie na smyczy? czy tylko na poczatku?

a jak na Małą reaguje? chyba ok wszystko, jak widac? :)

i jaki stan pieskow na te chwile? inne pieski maja watki? to podaj linki Sylwia, co?
a moze na swoim watlu w dziale domy tymczasowe dodaszz linki do pieskow, jakie sa u Ciebie aktualnie.
mnie ciekawi, jak on na inne pieski reaguje??????
bo w schronie bylo roznie, jak wiadomo. jednego w schroie psa bardzo dominowal, z sunia zyl w zgodzie, z nowym onkiem byla konkurencja, ale brak blizn wskazuje,ze walk nie bylo

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzieki za wszelkie przelewy :) niebawem zjawi sie papryka i wyszczegolni, co juz doszlo i od kogo

papatiakole pisze, ze placimy tylko za transport roznicy tego, gdzie on i tak jechal, bo nowy ds tamtego psiaka pokryl swoj transport w calosci!!! wiec placimy tylko za lodz- szydlow, kolo lowicza. 140km czyli 60zl
zaraz to dodam do 1 posta

czyli papryka musi przelac do papatiakole z tej zbiorki, z jednorazowych 60zl.

do tego sluchajcie. sylwia prosimy o zeskanowanie faktury dla Bilbo za mpierwszy miesiac i przeslanie tego do Sos Bokserom, bo oni zaoferowali, ze zaplaca za 1 miesiac Bilba w hotelu. trzeba wyslac im skan i nr konta, by mogli wplacic
sylwia daj tez papryce swoj nr konta do przelewow

i teraz tak- osoby z deklaracji stalych zapewne wplacali juz teraz. a za 1 miesiac placi Sos Bokserom. wiec jak robimy? trzymamy to u papryki i te osoby zaplaca dopiero znow za 2 mce?czyli w pazdzierniku, poczatkiem? czy jak? czy chcecie we wrzesniu tez placic, by sie roznica bilbusia uzbierala, bo mu stalych brakuje? ale to bez sensu chyba... jak wyslemy pm, zeby osoby ze stalymi nie wplacaly to bedzie juz za pozno, czesc zaplacila, czesc nie i sie pogubimy ze wszystkim

ufff, dlatego nie lubie wlasnie zbierac na swoje konto kasy...
ale papryka ma osobne konto dla dogo wlasnie i nie trzyma tam nic prywatnie i jej sie nie myli potem :)

sylwia w ciagu kilku dni niedalekich, slonecznych na pewno, poprosimy o piekne fotki Bilbo, jak jest sam, jak stoi, lezy siedzi, bawi sie z psami, przy dziecku, przy czlowieku, itp. piekne ujecia sylwetki i pyska, oczkow.
do ogloszen
wykupimy jakis pakiecik ogloszen, albo zwabimy kogos, kto robi hurtowo
kupimy mu wyroznione allegro, bo kiedys na takim Bilbo mial 400obejrzen i ani jednego tel! ale wtedy wisial w dziale- boksery. twierdzilysmy, ze bokseromaniakom moze sie zbyt malo podobac, bo malo bokserkowy jest

aha, nr konta do Boksiowej Skarety nie wysylalam do przelewu, bo oni musza miec fakture najpierw. wiec z ich wplaty niech pojdzie juz na miesiac wrzesien.

sylwiaso, rozliczamy sie w przod, czy po uplywie terminu dopiero? umow sie z papryka i podajcie to tutaj, na watku

andegawenka, to mam znow Ci konto wyslac? czy juz masz?

Posted

Goldenek juz wyslalam, nie wiem, czemu Ciebie przegapilam, przepraszam :)
do andegawenki tez juz wyslalam

i cos mialam dopisac do 1 posta, ze ktos cos deklarowal,ale sie zastanawial. ide szukac

Posted

kora78 napisał(a):
Goldenek juz wyslalam, nie wiem, czemu Ciebie przegapilam, przepraszam :)
do andegawenki tez juz wyslalam

i cos mialam dopisac do 1 posta, ze ktos cos deklarowal,ale sie zastanawial. ide szukac

Dzięki, ale net mi zle laziu, z pracy jutro zrobię przelew...

Bilbuś sprawuj się dobrze...

Posted

Dziękuję za zaproszenie. Oczywiście pomogę. Jutro postaram się wpłacić coś dla Bilbo. Mogę też zrobić ogłosznia w NECIE. Proszę tylko o ładne fotki pieska. Informacje na jego tmat i dane osoby, która zajmie się adopcją znalazłam na pierwszej stronie. Na jaki rejon robić ogłoszenia: wojewodztwo, miejscowość?

Posted

Bilbuniu Kochany, zupełnie inaczej się go ogląda poza kratami, aż wszystko się chce robić dla niego :-):-):-)

Cioteczki, kto jeszcze wysyła pw o deklaracje dla Bilbusia?

Posted

andegawenka napisał(a):
Słuchajcie, a gdzie ciotki Kapsel i Szarotka się nie odzywają...

Odzywam sie, ale jutro rano lece do Londynu, wiec do 9 sierpnia to chyba mnie na necie nie bedzie.
Moje 30 zl. bylo dzisiaj wplacone, to powinno lada dzien dojsc. Zaraz ide spac, bo jutro lece .........

Posted

andegawenka napisał(a):
Słuchajcie, a gdzie ciotki Kapsel i Szarotka się nie odzywają...

Ninuś, ja wysyłam pw dla Bilbusia, mam kłopoty w domu, bo niedawno pogrzeb miałam, syn co chwilę wydzwania na skype, córka na telefonie ze mną siedzi i ............... ratuję Bono boksia ze schronu z Nowodworu koło Lublina :-(

Posted

Kapsel napisał(a):
Ninuś, ja wysyłam pw dla Bilbusia, mam kłopoty w domu, bo niedawno pogrzeb miałam, syn co chwilę wydzwania na skype, córka na telefonie ze mną siedzi i ............... ratuję Bono boksia ze schronu z Nowodworu koło Lublina :-(

To dobrze w sprawie Bono ....bo mnie kontakt na tym wątku nie wyszedł a za szybę robić nie mam ochoty...:shake:

Posted

maja602 napisał(a):
Dziękuję za zaproszenie. Oczywiście pomogę. Jutro postaram się wpłacić coś dla Bilbo. Mogę też zrobić ogłosznia w NECIE. Proszę tylko o ładne fotki pieska. Informacje na jego tmat i dane osoby, która zajmie się adopcją znalazłam na pierwszej stronie. Na jaki rejon robić ogłoszenia: wojewodztwo, miejscowość?

Witaj Majeczko :buzi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Bardzo dziękujemy, że chcesz pomóc Bilbusiowi :loveu::loveu::loveu:
Czy możesz podac kwotę jaką wpłacisz, bo musimy rozliczenie zrobić i wiedzieć ile jeszcze Bilbusiowi brakuje? :modla::modla::modla:
Co do rejonu w jakim ma byc ogłaszany to niech Kora78 się wypowie, bo Bilbo jest koło Łowicza, to jest chyba łódzkie, prawda?