Mika31 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 jednorazowo 10 zł przykro mi że nie mogę więcej ale dach przecieka i musi być nowy horror Biluś trzymaj się Quote
sylwiaso Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Dziewczyny czekam na Bilbusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cieszę się bardzo,aż łzy mam w oczach,że tyle kilometrów do mnie jedzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
andegawenka Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='Mika31']jednorazowo 10 zł przykro mi że nie mogę więcej ale dach przecieka i musi być nowy horror Biluś trzymaj się ....a razem do kupki to już konkretny pieniądz Quote
Hermiona Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Odpowiadajac na wezwanie - moge jednorazowo 10 zl. Zapisuje watek, w przyszlym miesiacu moze uda sie wiecej :) Quote
Nes2009 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::happy1: Trzymam kciuki. Quote
andegawenka Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='Hermiona']Odpowiadajac na wezwanie - moge jednorazowo 10 zl. Zapisuje watek, w przyszlym miesiacu moze uda sie wiecej :)[/QUOT Quote
Agnezia Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Hermiona napisał(a):Odpowiadajac na wezwanie - moge jednorazowo 10 zl. Zapisuje watek, w przyszlym miesiacu moze uda sie wiecej :) Hermiona przywracasz mi nadzieję :) Chciałabym żeby każdy tak szybko reagował :) DZIĘKI:loveu: Quote
yunona Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Dzięki za zaproszenie, niezmiernie się cieszę, że Bilbo już pod Waszą opieką. Co do kasy to marniutko,:shake: mam wiele zobowiązań na dogo, ale będę pamiętać.:lol: Uściski dla Bilbo :loveu: Quote
Hermiona Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Czekam na info z danymi do przelewu. Jestem dziś wprawdzie trochę nieprzytomna, ale na 1 stronie nie znalazłam. Quote
Malwa774 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Podniose chociaż wątek. Pozdrowienia dla psiaka :) Quote
Maruda666 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Ale akcja :), trzymam kciuki. Bilbo, szerokiej drogi :) Quote
magenka1 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Bilbo już w drodze? Malutki dobrej drogi życzę Quote
sylwiaso Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Szarotka jak tylko Bilbuś dojedzie do naszego hoteliku to ja zaraz na wątku napiszę!!!!!!!!!!! Quote
Kapsel Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Ja też, ale się denerwuję, a serducho chodzi mi tak mocno, tak mocno :nerwy::nerwy::nerwy: Quote
Szarotka Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Kapsel napisał(a):Ja też, ale się denerwuję, a serducho chodzi mi tak mocno, tak mocno :nerwy::nerwy::nerwy: A o ktorej mial dotrzec ?? wlasnie wyslalam email do kolezanki, zeby wplacila te obiecane 30 zl. Quote
Kapsel Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 I co się dzieje? Dojechali? :roll::roll::roll: Quote
kora78 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 ciotki ledwo weszlam oni jeszcze jada, beda za 40min na miejscu. zaraz szczegoly nie bralam aparatu, bo zapmnialam! straszne to dla mnie!!! bilbo jest kochany, grzezny dla ludzi, skczny, bawil sie butelka po wodzie, ale sadzil sie strasznie na onka,ze ledwo utrzymalam. na smyczy chodzi, jak podekscytowany to ciagnie, a jak juz spokojny i zna trase to grzecznie i juz reaguje na imie!!! i nawet siadac w miare potrafi czasami :) Quote
maarit Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Zaglądam na zaproszenie ale nie dam rady-niestety- pomóc finansowo Quote
sylwiaso Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Jeszcze ich nie ma ,my też czekamy!!!serce mi bije mocno z wrażenia!Tyle bidula przejechał kilometrów!!!Kora78 nie myślałam,że to tak szybko pójdzie jeszcze przed wczoraj rozmawiałyśmy a tu taki zryw i zaraz Bilbuś będzie u nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kapsel Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Sylwiaso masz aparat??????? Przecież to trzeba upamiętnić!!!!!:placz::placz::placz: Czekam i się trzepię, a mój TZ mówi czy nie zwariowałam :smile: Quote
Recommended Posts