Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hermiona napisał(a):
Odpowiadajac na wezwanie - moge jednorazowo 10 zl. Zapisuje watek, w przyszlym miesiacu moze uda sie wiecej :)

Hermiona przywracasz mi nadzieję :) Chciałabym żeby każdy tak szybko reagował :) DZIĘKI:loveu:

Posted

Dzięki za zaproszenie, niezmiernie się cieszę, że Bilbo już pod Waszą opieką. Co do kasy to marniutko,:shake: mam wiele zobowiązań na dogo, ale będę pamiętać.:lol:

Uściski dla Bilbo :loveu:

Posted

Kapsel napisał(a):
Ja też, ale się denerwuję, a serducho chodzi mi tak mocno, tak mocno :nerwy::nerwy::nerwy:

A o ktorej mial dotrzec ?? wlasnie wyslalam email do kolezanki, zeby wplacila te obiecane 30 zl.

Posted

ciotki ledwo weszlam

oni jeszcze jada, beda za 40min na miejscu. zaraz szczegoly

nie bralam aparatu, bo zapmnialam! straszne to dla mnie!!!
bilbo jest kochany, grzezny dla ludzi, skczny, bawil sie butelka po wodzie, ale sadzil sie strasznie na onka,ze ledwo utrzymalam. na smyczy chodzi, jak podekscytowany to ciagnie, a jak juz spokojny i zna trase to grzecznie
i juz reaguje na imie!!!
i nawet siadac w miare potrafi czasami :)

Posted

Jeszcze ich nie ma ,my też czekamy!!!serce mi bije mocno z wrażenia!Tyle bidula przejechał kilometrów!!!Kora78 nie myślałam,że to tak szybko pójdzie jeszcze przed wczoraj rozmawiałyśmy a tu taki zryw i zaraz Bilbuś będzie u nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!