Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Strasznie fajny piesek, ale ja już nie mogę składać stałych deklaracji:( Jednorazowe wsparcie ode mnie w wysokości 50 zł, poproszę o konto na PW! I pozytywne fluidy!

Agusiazet :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi: Dziękujemy pięknie :lol::lol::lol:

vena&vivi napisał(a):
Jestem ciotki, wieczorem podeśle 10zł niestety więcej nie dam rady. Poproszę o konto :)

Vena&vivi :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi: Również pięknie dziękujemy i Bilbuś dziękuje też :lol::lol::lol:

Posted

zaraz wysylam nr konta i dopisuje do 1 posta

dane do allegro tez tam chyba sa... ale pm i tk wysle :)

dzieki ciotki nowe za deklaracje jednorazowe!! dzieki ciotki dawne, za przelewy!!!

Posted

a co sadzicie o tym transporcie w polowie sierpnia??

aha, trans wrocek lowicz wyszlo 220zl dokladnie. trzeba znalezc drugego psa i taka polowa koszta juz bedzie znosna i fajna, prawda? :)

watek jest, ze szukamy dokoptowania i cisza tam...

Posted

Agnezia napisał(a):
Jakieś 130 km w stronę Wrocławia da radę? Czyli Orientacyjnie wyznaczyłam połowę trasy Łowicz-Wrocław w miejscowości Błaszki. Kora czy podtrzymujesz deklarację dowiezienia Bilbo do Wrocławia?

Kora, a co z tą propozycją Agnezji?

Posted

to dzis pzegapilam, dzis o tym zapomnialam
ale to od Agnezii to za free?

błaszki sa 83km od lodzi. z lodzi wozi papatiakole, juz kiedys korzystalam i pozytywne wrazenia :) on bierze 42zl za 100km. wychodzi wiec w 2 strony okolo 70zl.to tanio, jak za barszcz.
plus benzyna dla sylwiaso, nie wie, jaki koszt, do lodzi.
plus dla mnie na pkp okolo 30zl
w sumie powyzej 100zl. tak czy siak...

Posted

Kora NMZC znaczy nie ma za co:lol::lol::lol:
A w kwestii transportu to moje auto pali ok.9 l na 100 km i to benzyna, sorki, że dopiero teraz piszę
A Kora w kwestii wklejania prosze o cierpliwość dopiero sie ucze, zdjęcie miało byc ale nie takich rozmiarów

Posted

kora78 napisał(a):
a co sadzicie o tym transporcie w polowie sierpnia??

aha, trans wrocek lowicz wyszlo 220zl dokladnie. trzeba znalezc drugego psa i taka polowa koszta juz bedzie znosna i fajna, prawda? :)

watek jest, ze szukamy dokoptowania i cisza tam...

Propozycja nie jest zła. Do połowy sierpnia może się ktoś do nas dołączy.
Ja jak na razie nie mam odzewu na maile o transport. Może zróbmy tak: wstępnie umówmy sie na transport w połowie sierpnia, ale jeśli uda się znaleźć coś szybciej i możliwie taniej to Bilbo szybciej się spakuje:)
A zapomniałam już, kto w połowie sierpnia zadeklarował się pojechać?

Posted

Maruda666 napisał(a):
To może ogłosić powszechną zbiórę na paliwo dla Bilbiego ?

Na razie ogłaszamy powszechną zbiórkę na brakujące koszty hoteliku, które tylko przez pierwsze kilka miesięcy będą niższe. A na paliwo można swoją drogą :)

Posted

[quote name='kora78']dane do allegro tez tam chyba sa... ale pm i tk wysle :)

Tak dzieki, juz dodalam nr telefonu z pierwszego postu do Allegro. Jeszcze przydal by sie adres e-mailowy (tymczasowo wpisalam moj). :lol:

Oto Allegro Bilbusia:

http://allegro.pl/item1170068964_bokserowaty_mlodziutki_bilbo_szuka_przystani.html

Jak chcecie to moge w Allegro dopisac ze Bilbus zbiera na hotelik i podac dane do przelewu, moze ktos cos przeleje na Bilbusia. Co o tym sadzicie?

Posted

Dziewczyny jak by to się nie udało to mam transport na ten tydzień na połowę trasy. Czyli Wrocław - Błaszki (za darmo). Jeśli Papatikole zrobi resztę trasy to chyba nie zbankrutujemy :)

Posted

kora78 napisał(a):
jedziemy
zaraz lece po niego i wioze pkp do wrocka
musze na 11 byc na pkp u mnie. lece pedem

potem paptiakole. do hotelu samego

Ale jazda!!!!! No to mnie zatkało :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

przybyłam na wątek na który dostałam zaproszenie od Agnezi i prośbę o kilka grosiaków dla Bilbo ,poczytałam i tak jak obiecałam przelałam 20 zł
Ciesze się że psiaczek właśnie odbywa podróż po swoje lepsze życie i jedzie do hoteliku.