Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sockunia']Wiem że beznadziejne!.. Ale na razie póki nie ma tych ładnych ; *

Śliczny Banerek. :multi::multi::multi: Bardzo dziękujemy :Rose:

Posted

_Goldenek2 napisał(a):
Ciotka obiecała jutro wysyłać.... Nie wydajcie kaski w międzyczasie :eviltong:

Dokładnie, dziewczyny trzymajcie kasę mocno. :cool3: :):):)

Posted

Trochę mnie nie było a tu takie zmiany ! :) Uda się napewno, Bilbo zwijaj się chłopaku do domu :) Niesamowite ile może zdziałać dobre ludzkie serce. Swoją drogą to nie przepadam za boserkami no ale Bilbo...te ząbki:loveu: Podnoszę :)

Posted

wieczorkiem do kazdego wysle nr konta
ciotki powaznie, prsze podac wysokosc wplaty, bo konto bedzie innej dogomanki, ktorej do niedz nie ma na necie i nie bedziemy wiedziec na biezaco, ile kasy jest uzbieranej i ile brakuje

dzis dzwonie rezerwowac Bilbo

Posted

kora78 napisał(a):
wiem :) ale papryka jest tu i tak rzadko i na biezaco wiedziec chyba nie bedziemy... :(

To nie trzeba bylo inne konto uzyc, bo jednak dobrze wiedziec na czym sie stoi !!!!!!!dobra ksiegowa bardzo wazna.

Posted

a kto da swoje konto?
Bilba patronowac ma papryka, ale teraz wciaz jest w rozjazdach.
ja swojego dac nie moge

bilbo juz zarezerwowany w schronie polowicznie, bo prawdziwej rezerwacji tam robic nie mozna, no ale wieza juz, ze bilbo jedzie na hotel, jak sie transport znajdzie

Tarzanka z wrocka moze go tam zawiezc za 280zl. jak dowieziemy np pkp do wrocka.

Posted

Mogę jechać, i szukam może ktoś się dołączy to się koszta zmniejszą. Zaraz wrzucę info o wyjeździe na innych forach może ktoś się skusi :) Bilbo mogę odebrać z dworca,