kora78 Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 piromanka prosimy o podanie kwoty, zeby bylo wiadomo, ile jeszcze trzeba zbierac i dziekujemy slicznie :):) Quote
Shania Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Witam.. Ktoś mnie tu przez pw sciągnął:mad::mad::mad: Nie mam czasu całego wątku prześledzić...i biedna jak mysz jestem:shake: Mam nadzieję, że jak jednorazowo z 10 zeta wpłacę to choć ciut pomoge i podnosze cudownego bidulkę..... Quote
pirania15_15 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Aktualnie bida. 8zl na koncie :) Zdeklarowałam się jeszcze do pomocy na innych wątkach. Wyślijcie numer. Mało, ale zawsze :) Quote
andegawenka Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='Shania']Aaaa i na jakie konto??To zaraz przeleję [quote name='pirania15_15']Aktualnie bida. 8zl na koncie :) Zdeklarowałam się jeszcze do pomocy na innych wątkach. Wyślijcie numer. Mało, ale zawsze :) Quote
Shania Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Konto ciotka dawaj a nie się rozpływasz...nie ma nad czym...marna pomoc....:( Quote
andegawenka Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 nie ma konta, czekamy aż się uzbierają... Quote
Szarotka Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='andegawenka']nie ma konta, czekamy aż się uzbierają... Lepiej zalozcie konto, bo sie uzbiera, a trzeba kuc zelazo poki goraca. Jak sie ciotka pala do wplat to trzeba by im dac szanse ;);) Quote
Szarotka Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 andegawenka napisał(a):Kiedy wracasz??? Nie jest Ci tam smutno...tak daleko... W kazdym razie tu mi jest az za wesolo;);) susze piwnice po powodzi, przenosze odsuszcz i wiatraczki zdrapuje mul z podlogi i tego typu rozrywkowe zajecia :):) Zaraz sie biore za mycie lodowki ......... Wracam 4 sierpnia, ale przez Londyn i tam siedze pare dni u dzieci. Quote
andegawenka Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Szarotka napisał(a):W kazdym razie tu mi jest az za wesolo;);) susze piwnice po powodzi, przenosze odsuszcz i wiatraczki zdrapuje mul z podlogi i tego typu rozrywkowe zajecia :):) Zaraz sie biore za mycie lodowki ......... Wracam 4 sierpnia, ale przez Londyn i tam siedze pare dni u dzieci. Szkoda że wracasz, byłaś jakoś bliżej nas.... Skutki powodzi znam z mediów, nawet nie próbuje sobie wyobrazić.....współczuję... Bilbo, zacznij pakować walizeczkę... Quote
Szarotka Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Nie jest tak zle, mam tzw. wypoczynek czynny. Jednego bardzo zaluje, ze nie zobaczylam zadnego pieska wyciagnietego ze schroniska. Chetnie bym odwiedzila Henia, ale on jest w Zamosciu....... Quote
Kapsel Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Szaroteczko nie jedź, zostań z nami, tak jakoś lepiej jest :-( Quote
Szarotka Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='Kapsel']Szaroteczko nie jedź, zostań z nami, tak jakoś lepiej jest :-( Hm musze pojechac do domu i troche odpoczac ;)przyjade na wiosne :):) Bilbus potrzebuje kasy na frykasy, ananasy Quote
Kapsel Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Agnezja, Dziewczyny Kochane, wysyłajcie prośby, jutro przez cały dzień mnie nie będzie bo mam pogrzeb w rodzinie :-( Quote
kora78 Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 kapselku wspolczujemy :( dziekuje za cec wplaty tym nowym 2 osobom :) konto rozsylam od jutra Quote
Kapsel Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 5 osób po 20 zł.... i mamy stówę :razz::razz::razz: Quote
Agnezia Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Ja jestem na etapie wycieczek po marketach budowlanych, więc też mało siedzę na dogo. Ale jutro mężowi kończy się urlop to znowu trochę przysiądę do pw :) Quote
Kapsel Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Agnezia napisał(a):Ja jestem na etapie wycieczek po marketach budowlanych, więc też mało siedzę na dogo. Ale jutro mężowi kończy się urlop to znowu trochę przysiądę do pw :) To dobrze, że mężowi urlop się kończy :D Super Aguś, wysyłaj juz nie tak dużo zostało, warto teraz walczyć, najgorsze za nami. teraz tylko do przodu :lmaa::lmaa::lmaa: Quote
kora78 Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 no juz malutko, malutko. za polowa jestesmy :P Quote
Yv1958 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Dziekuje za zaproszenie. Moge wplacic, ale tylko jednorazowo. Poprosze o numer konta i adres. Quote
andegawenka Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='Yv1958']Dziekuje za zaproszenie. Moge wplacic, ale tylko jednorazowo. Poprosze o numer konta i adres. Dzięki Yv...:Rose: Quote
Szarotka Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Kapsel napisał(a):5 osób po 20 zł.... i mamy stówę :razz::razz::razz: Ciotki, bo bede molestowac :):) Quote
Awit Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Przepraszam ,ale nie mogę nic zadeklarować. Z jednorazową też kłopot. Pies fajny, a te zęby...Taki kochany z krzywym zgryzem... I ze zdjęć widać, że on w schronie od kilku lat:-( Biedactwo Quote
Recommended Posts