Szarotka Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Bilbo prosi o zlotowki bo go gryza w schronie mrowki Bilbo prosi o dukaty bo go bole w schronie gnaty Bilbo prosi o dulary bo wcale nie jest stary Dajcie grosik dla pieseczka na hotelik i ciasteczka :multi::multi::multi: Quote
Nes2009 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Szarotko, wierszyk rewelacyjny!!:D Aż nam się humor poprawił. Jeszcze, jeszcze, jeszcze...:modla::modla::modla: Quote
Szarotka Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 [quote name='Nes2009']Szarotko, wierszyk rewelacyjny!!:D Aż nam się humor poprawił. Jeszcze, jeszcze, jeszcze...:modla::modla::modla: Postaram sie wieczorem, bo teraz ide elektroluksowac :):) i musze sie nastroic poetycko. Trzeba tez zaprosic Wujka Ubocze jemu na rekawie poezja trzepocze. Zajrzyj na watek Henia tu jest super wierszyk, ktory Wujek Ubocze napisal dla Henia: http://www.dogomania.pl/threads/179776-Henio-gwalci-kogo-popadnie-potrzebne-pieniadze-na-obciecie-jajek-!!!!/page191 Post 1910 Quote
papryka Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Witam kora poprosila o moj nr konta zeby wplacac deklaracje i juz podalam jej, jutro wyjezdzam na szkolenia i wracam w nd, w razie co umieszczajcie psiaka jak najszybciej u sylwi a jak wroce tylko to jej przeleje pieniazki jak wplynal za hotelik Quote
Kapsel Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Maruda666 napisał(a):Kapselku, dotarłam wreszcie. Obiecałam sobie wczoraj, że przeczytam wątek, ale jeszcze nie miałam kiedy. Dołożę jakąś stałą deklarację , tylko muszę się zorientować jak stoję. Na razie podniosę i obiecuję, że przeczytam całość ( tylko najpewniej dopiero w środę :( ). Marudeczko Kochana Moja :calus::calus::calus::cunao::cunao::cunao: Wiedziała, wiedziałam :kiss_2::kiss_2::kiss_2: Ciotunie czy my już wiemy ile brakuje kaski???? Quote
dar_ling Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Nie mam dużo ale i ja się dołożę. Prześlijcie nr konta. Dla Ciebie Bibi żebyś już wyszedł z tego paskudnego schronu!!!!!!!!!!!!!! Quote
Szarotka Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 dar_ling napisał(a):Nie mam dużo ale i ja się dołożę. Prześlijcie nr konta. Dla Ciebie Bibi żebyś już wyszedł z tego paskudnego schronu!!!!!!!!!!!!!! Wielkie Dzieki w imieniu Bilbo :):) Quote
Kapsel Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 dar_ling napisał(a):Nie mam dużo ale i ja się dołożę. Prześlijcie nr konta. Dla Ciebie Bibi żebyś już wyszedł z tego paskudnego schronu!!!!!!!!!!!!!! Ja też bardzo DZIĘKUJĘ dar-ling :buzi::buzi::buzi::jumpie::jumpie::jumpie: Cioteczki prosimy jeszcze o wpłaty na Bilbusia :modla::modla::modla::modla::placz::placz::placz::placz: Quote
Szarotka Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Bilbus marzy o wyjsciu ze schronu Nie mowi o tym nikomu Spoglada przez zimne kraty Nie spisujmy bokserka na straty:shake::shake::shake::placz::placz: Quote
andegawenka Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Cioteczki, a gdzie macie wyszrajbowane konto jakie..... bo nie widzę......co:p Quote
Szarotka Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 andegawenka napisał(a):Cioteczki, a gdzie macie wyszrajbowane konto jakie..... bo nie widzę......co:p Chyba narazie zbieraja deklaracje....... Quote
andegawenka Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Szarotka napisał(a):Chyba narazie zbieraja deklaracje....... Dzieki, myślałam że już wpłaty lecą..... Quote
Nes2009 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Szarotka aż się chce na wątek wchodzić. Jeszcze, jeszcze, jeszcze... Kapsel pomóż prosić Szarotkę:modla::modla::modla: Quote
Kapsel Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Nes2009 napisał(a):Szarotka aż się chce na wątek wchodzić. Jeszcze, jeszcze, jeszcze... Kapsel pomóż prosić Szarotkę:modla::modla::modla: Nesusiu, Szaroteczka to jest GŁÓWNY MENEDŻER wątku Bilbusia :loveu::loveu::loveu: Dogo mi nie działa tak jak powinno, stale mnie wywala :shake::placz::placz::placz: Quote
Gosia121 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 BilBusiu do góry psiaku do nowego domku. Awaryjnie poproszę na PW nr. konta może coś pod koniec tygodnia wyskrobię kilka groszy ale nie obiecuję 100% bo szykują mi się wydatki na leki dla psów a inne zobowiązania też mam ale może cos znajdę. Quote
Kapsel Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Gosia121 napisał(a):BilBusiu do góry psiaku do nowego domku. Awaryjnie poproszę na PW nr. konta może coś pod koniec tygodnia wyskrobię kilka groszy ale nie obiecuję 100% bo szykują mi się wydatki na leki dla psów a inne zobowiązania też mam ale może cos znajdę. Gosieńko :calus::calus::calus:Bardzo, bardzo dziękujemy :ghost_2::ghost_2::ghost_2::kiss_2: Quote
Maruda666 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Do góry pręgusie !! Proszę też o nr konta, postaram się zrobić stały przelew na 30zł - tylko Bilbasku, szybko szukaj domku bo zbankrutuję :evil_lol: Quote
UBOCZE Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Szarotka napisał(a):Bilbo prosi o zlotowki bo go gryza w schronie mrowki Bilbo prosi o dukaty bo go bole w schronie gnaty Bilbo prosi o dulary bo wcale nie jest stary Dajcie grosik dla pieseczka na hotelik i ciasteczka :multi::multi::multi: Podpisuję się pod tym obydwiema ręcamy...:lol::lol::lol: Quote
Nes2009 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Dzięki Wujaszku Ubocze za odwiedziny:) Piękne rymowanki piszecie z Szarotką:loveu::loveu::loveu: Quote
Szarotka Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 UBOCZE napisał(a):Podpisuję się pod tym obydwiema ręcamy...:lol::lol::lol: Wujku dogowy poeto prosimy o wsparcie Bilbusia wierszykiem :):) Quote
Kapsel Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Maruda666 napisał(a):Do góry pręgusie !! Proszę też o nr konta, postaram się zrobić stały przelew na 30zł - tylko Bilbasku, szybko szukaj domku bo zbankrutuję :evil_lol: Marudko Nasza Kochana :calus::calus::calus::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Bilbuś bardzo dziękuje!!!!!! :Rose: Kora ile kasy brakuje? Quote
andegawenka Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='Kapsel']Marudko Nasza Kochana :calus::calus::calus::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Bilbuś bardzo dziękuje!!!!!! :Rose: Kora ile kasy brakuje? Nie wie bo ciotki poskładały deklaracje bez kwot, ja tyż jeszcze nie wiem Quote
marra Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Chwilkę mnie nie było a tu widzę poezja kwitnie :D Bardzo fajne wierszyki, ukryte talenty się wymykają :P Bilbo wskakuj na górę :) Quote
Recommended Posts