Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bilbo prosi o zlotowki
bo go gryza w schronie mrowki
Bilbo prosi o dukaty
bo go bole w schronie gnaty
Bilbo prosi o dulary
bo wcale nie jest stary
Dajcie grosik dla pieseczka
na hotelik i ciasteczka :multi::multi::multi:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nes2009']Szarotko, wierszyk rewelacyjny!!:D Aż nam się humor poprawił. Jeszcze, jeszcze, jeszcze...:modla::modla::modla:
Postaram sie wieczorem, bo teraz ide elektroluksowac :):) i musze sie nastroic poetycko. Trzeba tez zaprosic Wujka Ubocze jemu na rekawie poezja trzepocze.
Zajrzyj na watek Henia tu jest super wierszyk, ktory Wujek Ubocze napisal dla Henia:
http://www.dogomania.pl/threads/179776-Henio-gwalci-kogo-popadnie-potrzebne-pieniadze-na-obciecie-jajek-!!!!/page191

Post 1910

Posted

Witam kora poprosila o moj nr konta zeby wplacac deklaracje i juz podalam jej, jutro wyjezdzam na szkolenia i wracam w nd, w razie co umieszczajcie psiaka jak najszybciej u sylwi a jak wroce tylko to jej przeleje pieniazki jak wplynal za hotelik

Posted

Maruda666 napisał(a):
Kapselku, dotarłam wreszcie. Obiecałam sobie wczoraj, że przeczytam wątek, ale jeszcze nie miałam kiedy. Dołożę jakąś stałą deklarację , tylko muszę się zorientować jak stoję. Na razie podniosę i obiecuję, że przeczytam całość ( tylko najpewniej dopiero w środę :( ).

Marudeczko Kochana Moja :calus::calus::calus::cunao::cunao::cunao:
Wiedziała, wiedziałam :kiss_2::kiss_2::kiss_2:

Ciotunie czy my już wiemy ile brakuje kaski????

Posted

dar_ling napisał(a):
Nie mam dużo ale i ja się dołożę. Prześlijcie nr konta.
Dla Ciebie Bibi żebyś już wyszedł z tego paskudnego schronu!!!!!!!!!!!!!!

Wielkie Dzieki w imieniu Bilbo :):)

Posted

dar_ling napisał(a):
Nie mam dużo ale i ja się dołożę. Prześlijcie nr konta.
Dla Ciebie Bibi żebyś już wyszedł z tego paskudnego schronu!!!!!!!!!!!!!!

Ja też bardzo DZIĘKUJĘ dar-ling :buzi::buzi::buzi::jumpie::jumpie::jumpie:

Cioteczki prosimy jeszcze o wpłaty na Bilbusia :modla::modla::modla::modla::placz::placz::placz::placz:

Posted

Nes2009 napisał(a):
Szarotka aż się chce na wątek wchodzić. Jeszcze, jeszcze, jeszcze... Kapsel pomóż prosić Szarotkę:modla::modla::modla:

Nesusiu, Szaroteczka to jest GŁÓWNY MENEDŻER wątku Bilbusia :loveu::loveu::loveu:

Dogo mi nie działa tak jak powinno, stale mnie wywala :shake::placz::placz::placz:

Posted

BilBusiu do góry psiaku do nowego domku.
Awaryjnie poproszę na PW nr. konta może coś pod koniec tygodnia wyskrobię kilka groszy ale nie obiecuję 100% bo szykują mi się wydatki na leki dla psów a inne zobowiązania też mam ale może cos znajdę.

Posted

Gosia121 napisał(a):
BilBusiu do góry psiaku do nowego domku.
Awaryjnie poproszę na PW nr. konta może coś pod koniec tygodnia wyskrobię kilka groszy ale nie obiecuję 100% bo szykują mi się wydatki na leki dla psów a inne zobowiązania też mam ale może cos znajdę.

Gosieńko :calus::calus::calus:Bardzo, bardzo dziękujemy :ghost_2::ghost_2::ghost_2::kiss_2:

Posted

Szarotka napisał(a):
Bilbo prosi o zlotowki
bo go gryza w schronie mrowki
Bilbo prosi o dukaty
bo go bole w schronie gnaty
Bilbo prosi o dulary
bo wcale nie jest stary
Dajcie grosik dla pieseczka
na hotelik i ciasteczka :multi::multi::multi:

Podpisuję się pod tym obydwiema ręcamy...:lol::lol::lol:

Posted

Maruda666 napisał(a):
Do góry pręgusie !!
Proszę też o nr konta, postaram się zrobić stały przelew na 30zł - tylko Bilbasku, szybko szukaj domku bo zbankrutuję :evil_lol:

Marudko Nasza Kochana :calus::calus::calus::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Bilbuś bardzo dziękuje!!!!!! :Rose:

Kora ile kasy brakuje?

Posted

[quote name='Kapsel']Marudko Nasza Kochana :calus::calus::calus::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Bilbuś bardzo dziękuje!!!!!! :Rose:

Kora ile kasy brakuje?

Nie wie bo ciotki poskładały deklaracje bez kwot, ja tyż jeszcze nie wiem

Posted

Chwilkę mnie nie było a tu widzę poezja kwitnie :D Bardzo fajne wierszyki, ukryte talenty się wymykają :P Bilbo wskakuj na górę :)