Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kapsel napisał(a):
Dziewczyny Kochane Bela51, :buzi::buzi::buzi: zadeklarowała 5 zł. stałej, :cool2::cool2::cool2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kochani, wybaczcie. ale na razie wpłace tylko jednorazowo, to nieporozumienie. Choc nie wykluczam, ze jak którys z moich znajdzie dom, to deklaracja stanie sie stała.

Posted

dziekujemy nawet za obecnosc na watku! wszystko wazne! kazda pomoc

mam fotki bilbusia, zadzior jeden. blizn nie ma na pysku tak na pierwszy rzut oka, z tym kolega onkiem nawzajem sobie w kasze dmuchac nie daja. stoja obaj przy kracie, i jeden na drugiego oczami lypie, ktory pierwszy bojke zacznie, stale w napieciu. wiec lepiej nie stac i ne prowokowac zazdrosci

Posted

bela51 napisał(a):
Kochani, wybaczcie. ale na razie wpłace tylko jednorazowo, to nieporozumienie. Choc nie wykluczam, ze jak którys z moich znajdzie dom, to deklaracja stanie sie stała.

Tak dokładnie, to ja z tej szczęśliwości pomyliłam sie, bardzo przepraszam Bellę :calus::oops:

Posted

Agnezia napisał(a):
AnnaA wysłała mi pw - deklaracja 10 zł/mc :) Dziękujemy :)

Super!!! Agnezja ma szczęście, AnnaA, wielkie dzięki :multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Cioteczki od bokserów mam do Was słabość bo ja nie mam bokserów ale kocham ich za wygląd , 5 zł co m/c zawsze na koniec miesiąca
ps. mam dużo dekleracji więc nie mogę więcej :(

Posted

magenka1 napisał(a):
Cioteczki od bokserów mam do Was słabość bo ja nie mam bokserów ale kocham ich za wygląd , 5 zł co m/c zawsze na koniec miesiąca
ps. mam dużo dekleracji więc nie mogę więcej :(

Magenko, Kochana:buzi::buzi::buzi: Hura, hura, hura!!!!! :Cool!::Cool!::Cool!:Dziękujemy!!!
a ja mam słabość do Twojego avatarku, jak na niego patrzę to tak błogo mi się robi :):):)

Posted

Kapselku, dotarłam wreszcie. Obiecałam sobie wczoraj, że przeczytam wątek, ale jeszcze nie miałam kiedy. Dołożę jakąś stałą deklarację , tylko muszę się zorientować jak stoję. Na razie podniosę i obiecuję, że przeczytam całość ( tylko najpewniej dopiero w środę :( ).