Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nadalle pisała mi wczoraj o jednorazowej deklaracji 10 zł :) Już mam skrzynkę czyściutką. A Papryki ciągle nie ma na dogo? Mi się wydaje, że można już podawać numer konta i powoli zbierać pieniążki. Co o tym myślicie?

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziekujemy wiec Nadalle za deklaracje jednorazowo 10zl :))

dziekujemy sylwiaso za deklaracje na 3 mce 50zl :))

papryka byla na wakacjach, ale juz wrocila. wysle jej zaraz pm z wiesciami o nr konta

Posted

wujek & ciocia napisał(a):
witam, jestem na zaproszenie Kapsel :)

póki co zadeklaruje jednorazowo 25 zł, później zobaczę co jeszcze ...

pzdr

Dziękuję Wujku&ciociu :calus::calus::calus:bardzo, bardzo!!!!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

ilon_n napisał(a):
poproszę o numer konta, wpłacę jednorazowo jakąś sumkę.
Bilbo fajny ma ten uśmiech z ząbkami z przodu :)

Ilion_n Kochana :calus::calus::calus: Bardzo Dziękujemy w imieniu Bilbusia :loveu::loveu::loveu:

Posted

andegawenka napisał(a):
Bilbusiu ale fajne towarzystwo się do Ciebie zleciało:multi::multi:

Cudne!!!!! :loveu::loveu::loveu: Jeszcze Marudka przyjdzie na pewno :multi::multi::multi::multi:

Posted

Ja też jestem Alinko Kapselkowa :). Tobie nie mogłam odmówić. Na stałą deklarację nie mogę sobie pozwolić, bo bywam rozsądna (a przy tej ilości bid kiepsko skończę), ale dajcie konto to jednorazowo coś wyślę.

Posted

o matko jedyna!! ale tempo!!! ciotki, ktora to tak skutecznie rozsyla? przyznac sie!!

ja juz nie ogarniam...
ludzie, prosze przed wplata na konto napisac tutaj, ile dajecie (chyba,ze specjalnie chcecie anonimowosc zachowac), zebym mogla to w pierwszym poscie podsumowac

ja juz nie dziekuje kazdemu z osobna, bo tego nie ogarniam!! ile ludzi w 2 godziny, wooooow

Posted

kora78 napisał(a):
o matko jedyna!! ale tempo!!! ciotki, ktora to tak skutecznie rozsyla? przyznac sie!!

ja juz nie dziekuje kazdemu z osobna, bo tego nie ogarniam!! ile ludzi w 2 godziny, wooooow

Kapselkowa i Szarotkowa, największe "rozrabiaki" na dogo:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:, nie można im się oprzeć na...... szczęście jakieś biedula:lol::lol::lol::lol: :multi::multi::multi::multi::multi::Rose::Rose::cunao::cunao:

Posted

Dziewczyny Kochane Bela51, :buzi::buzi::buzi: zadeklarowała 5 zł. stałej, :cool2::cool2::cool2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!