Kapsel Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 andegawenka napisał(a):Alu my go znamy chyba z FBwP....tyle czasu mineło, biedak.... Jest biedaczek i na jednej i drugiej Fundacji, juz tak długo, a młody szczenior jest. Bez szansy na hotelik marny jego los, ze schronu adopcja bardzo nikła :shake::-( Cioteczki najlepsze na świecie, dajcie szansę na cudny hotelik :placz::placz::placz: Quote
Szarotka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Alicja napisał(a):dziewczyny ... teraz nie moge już nic zdeklarować ale po remoncie myśle ze coś uda się wrzucić do skarpetki Alicjo prosze, zebys odwiedzala watek, to bardzo pomaga. Quote
Szarotka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Ja postaram sie tez cos wplacic. Jak bede wysylac gumowe kury na poczcie dla Henia to wplace cos na Bilbusia tylko bedzie potrzebne konto, czy juz jest ?? Quote
Agnezia Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Hotel to 250 zł. Deklaracja była chyba tylko jedna stała na 30 zł. Więc około 220 brakuje. Quote
Szarotka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [quote name='Agnezia']Hotel to 250 zł. Deklaracja była chyba tylko jedna stała na 30 zł. Więc około 220 brakuje. To ja nie bylam pewna, bo to rozliczenie z pierwszej strony nie jest takie jasne. Czyli potrzeba 220 stalych deklaracji!!!!!!!!!!! Quote
Agnezia Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Tak mi się wydaje ale nie mam 100 % pewności. Quote
kora78 Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 ciotki jestem !! zaraz poprawie 1 poist tytul nie ma tam wysokosci oplaty za hotel? ustalilam z sylwiaso, ze hotelik dla Bilbo bedzie wynosil 300zl miesiecznie. stalych mamy od marty0731 30zl miesiecznie i jak widze od samej sylwiaso 50zl :) dzieki!! czyli przecena z 300 na 250zl :) sylwiaso to 50zl na stale, jak rozumiem? czy jednorazowo, do jednego miesiaca? oby na stale :D z jednorazowych mamy uzbierane 170zl, to na transport, weta, itp a stalych wychodzi chyba- zalezy od sylwiaso- ze mamy juz 80zl. brakuje wiec 220zl, jak pisala Agnezia czyli to zaledwie poczatek zbiorki :( Quote
Szarotka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Czyli ciotki trzeba watek rozsylac i to w duzych ilosciach. Ja dzisiaj jeszcze troche po wysylam i potem z Krakowa ile dam rade, bo internet mojej Mamy jest bardzo wolny. Przydlaby sie tez jakis banerek. Quote
EVA2406 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Jestem na zaproszenie Szarotki, ale ciotka całkiem pusta jest i na dodatek mama taki problem na głowie: http://www.dogomania.pl/threads/189541-Trzy%C5%82apek-ma-czas-tylko-do-24-lipca!!!-Jak-mu-pom%C3%B3c!!!?p=15085554#post15085554 Ale obiecuję, że jak tylko jakaś kasa wpadnie to choć kilka grosików wpłacę. Quote
Szarotka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 To ja juz ide spac a jutro jak tylko bedzie szansa, to bede rozsylac dalej. Trzeba Bilbo z tego schronu wyciagnac. Ciotki wielbicielki bokserow rozsylajcie watek, bedzie szybciej. Quote
Kapsel Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Postaramy się rozsyłać, ale dziś bardzo smutny wieczór, Batmanek odszedł za TM :-(:-(:-( http://www.sosbokserom.com.pl/index.php/component/psy/?task=pokaz&pies_id=417 Quote
Szarotka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Kapselku mialam isc spac, bo jutro jade do Krakowa...... a Ty mnie taka lekture na noc dajesz i spac nie bede mogla :(:( Ale okropne, taki mlody, dopiero co wyadoptowany i wpadl chyba pod auto ?? Quote
Kapsel Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Wyciągałyśmy go ze schronu z Obornik Wielkopolskich tu na dogo, był na boksach ogólnych, taki anioł boksiowy i tak niewiele szczęścia zaznał :-( Quote
Kapsel Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Nes2009 napisał(a):Bilbuś na pierwszą raz dwa. Moja Ty Nesusiu Kochana :loveu: Quote
dar_ling Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Oczywiście że Bibi na pierwszym miejscu! Kapselku cóż można powiedzieć w takich chwilach. Przypomniał mi się taki wiersz, smutny ale zarazem pełen nadziei. Jeśli inni mnie za to nie zlinczują pozwolę sobie go wkleić. "Pies zadaje ból tylko wtedy gdy umiera" To tylko pies, tak mówisz, tylko pies... A ja ci powiem Że pies to czasem więcej jest niż człowiek On nie ma duszy, mówisz... Popatrz jeszcze raz Psia dusza większa jest od psa My mamy dusze kieszonkowe Maleńka dusza, wielki człowiek Psia dusza się nie mieści w psie I kiedy się uśmiechasz do niej Ona się huśta na ogonie A kiedy się pożegnać trzeba I psu czas iść do psiego nieba To niedaleko pies wyrusza Przecież przy tobie jest psie niebo Z tobą zostaje jego dusza Quote
Szarotka Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 To ja podniose Bilbusia od rana i wieczorem bede dalej rozsylac pw. Quote
andegawenka Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Kora78 baner z Bilbo jest płatny? Szykuję się z deklaracją tylko nie wiem ile, bo moi dotychczasowi podopieczni nieadopcyjni......:shake: Quote
Nadalle Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Czy mogę prosić o nr konta? Gdyż do Agnezii nie mogę wysłać wiadomości ; ) Quote
Kapsel Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 andegawenka napisał(a):Kora78 baner z Bilbo jest płatny? Szykuję się z deklaracją tylko nie wiem ile, bo moi dotychczasowi podopieczni nieadopcyjni......:shake: Ninuś :buzi::buzi::buzi: Kochana jesteś wiesz????, no! :loveu::loveu::loveu: Nadalle, :loveu::loveu::loveu: bardzo dziękujemy, ale pewnie Kora dopiero zacznie rozsyłać konto, jak już będą pełne deklaracje co do wyciągnięcia go ze schronu. Teraz zbieramy deklaracje i bardzo byśmy prosiły o podawanie zadeklarowanych pieniążków, żeby zorientować się ile jeszcze brakuje. Cioteczki Kochane prosimy o deklaracje, Bilbuś tak długo już w schronie siedzi :-(:-(:-( :modla::modla::modla: Quote
kora78 Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 tak, tak. nr konta podamy, jak juz bedzie blizej, niz dalej :) no i to chyba nie na moje, tylko na papryke, tak bylo ustalane wczesniej. ja mam psa na swoje konto jednego i gdybym miala drugiego to bym tego nie ogarnela. prosimy podac przyblizona wysokosc, by wiedziec ile bedzie brakowac :) dzis jade w odwiedziny do Bilbo! Batmanek biedny ale chociaz te 2 mce mial kochajacy dom i koncowke zycia mial szczesliwa, nie odszedl bedac sam... :( Quote
sylwiaso Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Kora78 umawiamy się na 250zł za sierpień,wrzesień i pażdziernik.U mnie potem finanse też będą kruche,bo zostaje bez urlopu wychowawczego.Jeżeli w ten sposób mogę Wam pomóc to się cieszę.Mam nadzieję,że nasz Bilbunio tak długo u mnie nie będzie,wierzę w to z całego serca,że zaraz znajdzie domek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pozdrawia wszystkich "lasek brzozowy" Quote
Recommended Posts