kora78 Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 ciotki na niedz moze byc transport, za zwrot ksoztow, ale skoro radzicie,ze jeszcze za wczesnie.... ja sie nie podejmuje brania odpowiedzialnosci, co bedzie za dwa miesiace.... to bedzie ledwo po wakacjach i nie wiem,czy juz ludzie zaczna psiaki adoptowac po letnim zastoju "na rynku" Quote
Neris Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Jutro jedziemy z Wrocławia do Warszawy, czekałam wczoraj na kontakt od Kory w tej sprawie czy mamy wliczać Bilbo. Quote
Kapsel Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Dziewczyny walczcie o Bilbo, walczcie jak o Astiego :lmaa::lmaa::lmaa: Quote
elzunia Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 no i po remoncie wchodzę na strony pupilków i co tu nowego słychać czytam i do góry Quote
kamilawa Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Ale mi głupio, tak chciałam pomóc... Przepraszam :( Bilbo, trzymam za Ciebie kciuki chlopaku, niech Ci się życie dobrze potoczy. Pozdrawiam cioteczki, nie wiem kiedy znów wpadnę... Quote
Kapsel Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 kizimizi napisał(a):no i co z Bilbem? No właśnie co???? Dziewczyny, róbcie wreszcie coś :mad::mad::mad: Tutaj Szarotka by się przydała. Ona by cioteczki wreszcie rozruszała :shake: Quote
Szarotka Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Napiszcie jaka jest sytuacja. Jak zlapie troche czasu jutro wieczorem to zaczne rozsylac, ale potrzebuje pare osob do pomocy, bo samemu jest trudno, trzeba rozeslac duza ilosc, zeby cos zalatwic. Szukam ochotniczek po dobroci do pomocy...............:mad::mad::mad:8)8):2gunfire::2gunfire: Quote
Agnezia Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Mam chwilę, wyślę parę PW. Ale proszę nie strzelaj do mnie :) Quote
Agnezia Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Szarotka a podeślesz mi jakiś zgrabny tekst do pw? Quote
Szarotka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Agnezia napisał(a):Szarotka a podeślesz mi jakiś zgrabny tekst do pw? Wysle dzisiaj wieczorem na pw. jakis rodzierajacy tekst i sama wieczorem tez bede wysylac. Jestem z Mama na wakacjach i w dzien nie wiele moge zrobic, bo Mama przy mnie siedzi ;);) Quote
Szarotka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Bilbo nie spadaj. Ciotki prosze mi napisac jaka jest sytuacja na dzien dzisiejszy. Z pierwszego postu wynika, ze sa jakies deklaracje, czy sa aktualne i ile potrzeba na hotel. To musi isc koniecznie do tytulu, ile trzeba uzbierac ???????????????????????/ Quote
Kapsel Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Tutaj Kora tak pisała: kora78 napisał(a): Jutro wiec dzwonie do Brzozowego Lasu i pytam o mozwliosc wystawienia faktury. Jesli wszystko pojdzie ok, to mamy: 100zl boksiowa skarpeta 30zl marta0731 20zl kora78 jednorazowo kto dorzuci sie? ciotki rozsylajcie watek!!! bo nawet w tym najlepszym razie brakuje deklaracji stalych na polowe wysokosci oplaty hotelowej! no i moje 50 zł jednorazowe :-( Quote
Kapsel Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 A tu z pierwszej strony: Deklaracje stale: marta0731 30zl Deklaracje jednorazowe: kora78 20zl Kapsel 50zl Boksiowa Skarpeta 100zl Razem jednorazowo 170zl Wspaniale wiesci! Fundacja SOS Bokserom oplaci pierwszy miesiac hotelowania Bilbo! I dodatkowo wystawi informacje dla odwiedzajacych ich strone o zbiorce pieniedzy na dalsze miesiace hotelowania Bilbo Quote
Szarotka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 No tak, ale dalej nie wiemy ile trzeba uzbierac ?? czy hotelik ma byc 340 zl. czy wiecej??, zeby uzbierac trzeba wiedziec ile i tytul watku trzeba by zmienic!!!!!!!! Quote
Kapsel Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Wysłałam pytanie do sylwaso jaki koszt hoteliku jest. Musimy poczekać. A gdzie Kora jest? :roll: Quote
gazzy Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Witam, witam! Roześlę wieści , ale to już jutro . Pozdrowienia dla Kapselka ;) Quote
Szarotka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Kapsel napisał(a):Wysłałam pytanie do sylwaso jaki koszt hoteliku jest. Musimy poczekać. A gdzie Kora jest? :roll: Napisalam pw. do kory z prosba o powrot na watek. Musimy miec tu komplet ciotek od bokserowatych i oczywiscie wszystkie inne jakie sie da. Watek musi ozyc. Quote
andegawenka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 jestem, ile brakuje ? na pw pisze 200 ale chyba wiecej Quote
Szarotka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 andegawenka napisał(a):jestem, ile brakuje ? na pw pisze 200 ale chyba wiecej Niestety narazie dokladnie nie wiem ile, czekam na info od ciotek, ktore zalozyly watek. Staram sie zebrac chociaz po 5 zl. jednorazowych, zeby chlopak mial szanse na wyjscie. Quote
sylwiaso Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 "Las Brzozowy"daje dla Bilbusia 50zł czyli koszt pobytu i wyzywienia 250złpozdrawiam wszystkich Sylwia właścicielka pensjonatu! Quote
Szarotka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 sylwiaso napisał(a):"Las Brzozowy"daje dla Bilbusia 50zł czyli koszt pobytu i wyzywienia 250złpozdrawiam wszystkich Sylwia właścicielka pensjonatu! Bardzo dziekuje w imieniu Bilbusia, ja co prawda jestem od agitacji i zdobywania deklaracji ( prosila mnie Kapsel), mam nadzieje, ze ciotki, ktore zalozyly watek i chca go wyciagnac szybko pojawia sie na watku :):) Z tego co wiem, to bylo 170 zl. juz uzbierane, czyli brakuje 80 zl. ale dobrze by uzbierac wiecej, bo czasami sa potrzeby weterynaryjne i inne i lepiej jest miec zapas. To kto da chociaz 5 zl. jednorazowej????????????????????????:modla::modla::modla::modla: Quote
andegawenka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Alu my go znamy chyba z FBwP....tyle czasu mineło, biedak.... Quote
Alicja Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 dziewczyny ... teraz nie moge już nic zdeklarować ale po remoncie myśle ze coś uda się wrzucić do skarpetki Quote
Szarotka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Badz czlowiekiem wspomoz pieska, ktory nadal w schronie mieszka:-(:-( Slodki Bilbus pieknie prosi chociaz o najmniejszy grosik Daj nadziei chociaz krzynke I poratuj biedna psinke :placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts