Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ciotki na niedz moze byc transport, za zwrot ksoztow, ale skoro radzicie,ze jeszcze za wczesnie....
ja sie nie podejmuje brania odpowiedzialnosci, co bedzie za dwa miesiace.... to bedzie ledwo po wakacjach i nie wiem,czy juz ludzie zaczna psiaki adoptowac po letnim zastoju "na rynku"

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale mi głupio, tak chciałam pomóc... Przepraszam :(
Bilbo, trzymam za Ciebie kciuki chlopaku, niech Ci się życie dobrze potoczy.

Pozdrawiam cioteczki, nie wiem kiedy znów wpadnę...

Posted

kizimizi napisał(a):
no i co z Bilbem?

No właśnie co????
Dziewczyny, róbcie wreszcie coś :mad::mad::mad:
Tutaj Szarotka by się przydała. Ona by cioteczki wreszcie rozruszała :shake:

Posted

Napiszcie jaka jest sytuacja. Jak zlapie troche czasu jutro wieczorem to zaczne rozsylac, ale potrzebuje pare osob do pomocy, bo samemu jest trudno, trzeba rozeslac duza ilosc, zeby cos zalatwic.
Szukam ochotniczek po dobroci do pomocy...............:mad::mad::mad:8)8):2gunfire::2gunfire:

Posted

Agnezia napisał(a):
Szarotka a podeślesz mi jakiś zgrabny tekst do pw?

Wysle dzisiaj wieczorem na pw. jakis rodzierajacy tekst i sama wieczorem tez bede wysylac. Jestem z Mama na wakacjach i w dzien nie wiele moge zrobic, bo Mama przy mnie siedzi ;);)

Posted

Bilbo nie spadaj.
Ciotki prosze mi napisac jaka jest sytuacja na dzien dzisiejszy. Z pierwszego postu wynika, ze sa jakies deklaracje, czy sa aktualne i ile potrzeba na hotel.
To musi isc koniecznie do tytulu, ile trzeba uzbierac ???????????????????????/

Posted

Tutaj Kora tak pisała:

kora78 napisał(a):

Jutro wiec dzwonie do Brzozowego Lasu i pytam o mozwliosc wystawienia faktury. Jesli wszystko pojdzie ok, to mamy:
100zl boksiowa skarpeta
30zl marta0731
20zl kora78 jednorazowo

kto dorzuci sie?
ciotki rozsylajcie watek!!! bo nawet w tym najlepszym razie brakuje deklaracji stalych na polowe wysokosci oplaty hotelowej!

no i moje 50 zł jednorazowe :-(

Posted

A tu z pierwszej strony:

Deklaracje stale:
marta0731 30zl

Deklaracje jednorazowe:
kora78 20zl
Kapsel 50zl
Boksiowa Skarpeta 100zl

Razem jednorazowo 170zl

Wspaniale wiesci! Fundacja SOS Bokserom oplaci pierwszy miesiac hotelowania Bilbo! I dodatkowo wystawi informacje dla odwiedzajacych ich strone o zbiorce pieniedzy na dalsze miesiace hotelowania Bilbo

Posted

No tak, ale dalej nie wiemy ile trzeba uzbierac ?? czy hotelik ma byc 340 zl. czy wiecej??, zeby uzbierac trzeba wiedziec ile i tytul watku trzeba by zmienic!!!!!!!!

Posted

Kapsel napisał(a):
Wysłałam pytanie do sylwaso jaki koszt hoteliku jest. Musimy poczekać. A gdzie Kora jest? :roll:

Napisalam pw. do kory z prosba o powrot na watek. Musimy miec tu komplet ciotek od bokserowatych i oczywiscie wszystkie inne jakie sie da. Watek musi ozyc.

Posted

andegawenka napisał(a):
jestem, ile brakuje ? na pw pisze 200 ale chyba wiecej

Niestety narazie dokladnie nie wiem ile, czekam na info od ciotek, ktore zalozyly watek.
Staram sie zebrac chociaz po 5 zl. jednorazowych, zeby chlopak mial szanse na wyjscie.

Posted

sylwiaso napisał(a):
"Las Brzozowy"daje dla Bilbusia 50zł czyli koszt pobytu i wyzywienia 250złpozdrawiam wszystkich Sylwia właścicielka pensjonatu!

Bardzo dziekuje w imieniu Bilbusia, ja co prawda jestem od agitacji i zdobywania deklaracji ( prosila mnie Kapsel), mam nadzieje, ze ciotki, ktore zalozyly watek i chca go wyciagnac szybko pojawia sie na watku :):)

Z tego co wiem, to bylo 170 zl. juz uzbierane, czyli brakuje 80 zl. ale dobrze by uzbierac wiecej, bo czasami sa potrzeby weterynaryjne i inne i lepiej jest miec zapas.

To kto da chociaz 5 zl. jednorazowej????????????????????????:modla::modla::modla::modla:

Posted

Badz czlowiekiem
wspomoz pieska,
ktory nadal w schronie mieszka:-(:-(
Slodki Bilbus pieknie prosi
chociaz o najmniejszy grosik
Daj nadziei chociaz krzynke
I poratuj biedna psinke :placz::placz::placz: