marta0731 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Kora rzeczywiście usuń narazie teksty, bo zaśmiecają 1 post Kizi byłaś w schronie? Jak Bilbo? Quote
marta0731 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Jakiś Łowicz mi się obił o oczy po drodze........ Hotel jest w Łodzi, prawda? Quote
Temida Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Martuś z tego co ja wiem to gdzieś za Łodzią, chyba w Łowiczu. Jakbyś`się do Radomska wybierała w trakcie urlopu to zadzwoń :) Quote
elzunia Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 jakieś pewne konkrety też mnie nie było chwilkę tutaj myslałam że chłopak już domek będzie miał Quote
kizimizi Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 mam nowe foteczki Builba. Bardzo fajnie sie chłopczyk zachowywał w trakcie odwiedzin. jemu by sie dt przydał i to bardzo Quote
kora78 Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Kizi bylas dzis?? Super!! Dawaj jaiies fotki nowe tu i na 1str Ja mialam dzis tel o bilbo od pani,jaka niedawno na ds brala boksia z sos i mysli, czy bilbo na dt wziasx!! Pani z krakowa, dzwonila glownie o miasto bilbo Apytac,ale mpwila, ze to dla niej nie problem, bo ma auto i sama psy dla sos wozila. Miala sie skontaktowac z p.amanda, ktoea w sos na rejinie krakowa dziala i do mnieoddzwonix,ale jakos cisza jest. No nic, czekamy i cieszyjy sie,ze cos sie u bilbo zaczyna dziax!! Quote
Temida Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Ta Pani to jest ode mnie, bo Amanda to ja :) Ja z SOS to nic wspólnego nie mam, ale rozmawiałyśmy na temat fundacji, zresztą to bez znaczenia. Rozmawiałam z tą Panią, bardzo wrażliwa kobieta, myślę że warto spróbować. Quote
kora78 Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Bardzo ladne masz imie temido !!! Zazsroszcze Czyli myslisz, by dC tej pani bilbo na dt?? Trzeba ja sprawdzic najpierw, bo pani ma boksia 1,5 rocznego,ale plci nie znam, a bilbo lubi rzadzic w kojcu. Quote
Agnezia Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Temido, a czy możesz mi na pw podać dane tej Pani lub ewentualnie, którego psa adoptowała? Quote
kizimizi Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 mam dwie fotki ale poczekajcie bo jeszcze ich nei zrzucialam Quote
Temida Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 A wiesz co, chyba ma psa jak zrozumiałam. Z tego co zapamiętałam to pani ma na imię Bożena i jest z Krakowa. Rozmawiałyśmy dość długo. Mówiła, że jej mąż kocha boksery i ona też. Bardzo się wzruszyła jak mi opowiadała o psiaku, który już odszedł. Rozmawiałyśmy też o leczeniu, bo wiem że troszkę miała problemów z tym swoim boksiem. Bardzo mi się te odpowiedzi podobały. I jeszcze pełna świadomość potrzeby sterylizacji. Jutro chętnie do tej Pani jeszcze zadzwonię z rana. PS. Imię mam dość oryginalne i charakterystyczne :) Quote
Agnezia Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Super by było jak by Bilbo trafił do takiego dobrego domku :) Temido, postaraj się proszę "zidentyfikować" Panią Bożenę to zapytam o nią dziewczyny. Quote
Kapsel Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Agnezia napisał(a):Super by było jak by Bilbo trafił do takiego dobrego domku :) Temido, postaraj się proszę "zidentyfikować" Panią Bożenę to zapytam o nią dziewczyny. A ja się domyślam, o którą panią Bożenkę chodzi i jakiego boksia adoptowała, a jeśli się to będzie zgadzać, to nawet był tutaj na dogo :roll: Quote
Temida Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Dobrze, to jutro z rana dokonam tej ,,identyfikacji''. Przedstawiła mi się, ale jakoś to szybko było :) Quote
Agnezia Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Ja też się domyślam :) Ale warto mieć pewność. Quote
ageralion Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Temida napisał(a):Dobrze, to jutro z rana dokonam tej ,,identyfikacji''. Przedstawiła mi się, ale jakoś to szybko było :) Alez jestem ciekawa, ktora to p. Bozenka i jakiego ma psiaka :) Moze Bilbo bedzie mial super DT jupi :multi: Quote
kizimizi Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 a oto Bolbo -tylko 2 foteczki bo strasznie chłaopak sie popisywał. Mi jesy Bilba bardzos zkoda bo on ejst fajny chłopak i widac ze brakuje mu zcłowieka a w kojcu ma tak srednio fajne. Pies obok sie z nim non stop gryzie -bynajmniej jak podejde do krat. Bilbo sie psuje tylko :( Quote
elzunia Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Swietny chłopak a domek gdzie taki sliczny i nie ma chętnego???????????????? Quote
kora78 Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 Kizi, jaki pies obok? Na focie nie widac. Chodzi ci o tego rudego? Czy tego nowego wielkiego onkowatego?-a propos, jak ten nowy sie tam zachowuje? Walczy z bilbo?? Ciotki dajcie linka do watku tego pieska pani bozeny. Nie dzwonila dzis nic... Mam czenkac, czy co?. Co z hotelem? Deklaracji zero..... Quote
Temida Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Ja dzisiaj z tą Panią rozmawiałam przez chwilkę. Wiem, że ma wejść i zobaczyć sobie Bilbo naszego. Nie dzwoniła dzisiaj, bo ma dwie synowe, które na dniach będą rodzić. Jadnak bardzo chce pomóc. Kora najlepiej będzie jak zadzwonisz do niej za parę dni, może w weekend. Quote
kora78 Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 Temida poprosze o pm z nr tel do pani,bo u mnie w tel zniknal niezapisany,jak zsze. A wieddzialam,ze masz na pewno. Zapraszamy pani bozenke do podziwiania bilbo na fotkach, zwlaszcza tych dwoch swiezych. Przepraszam za bledy,warunki internetowe mam plenerowe,bom nad morzem Quote
marta0731 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Kapsel napisał(a):A ja się domyślam, o którą panią Bożenkę chodzi i jakiego boksia adoptowała, a jeśli się to będzie zgadzać, to nawet był tutaj na dogo :roll: Coś jak na Kapsel za malo entuzjazmu tu widzę.....? DT dla Bilba byłby naprawdę najlepszy. Trochę ( juz prawie rok:( ) siedzi w tym schronie, taki młody i pewnie nieułożony... Quote
Nes2009 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Pani Bożenka to człowiek cudo. I dla ludzi i dla zwierząt. Jechałam z nią do weta z Diegulem. Diegusiowi Pani się podobała:cool3: mnie tyż:roll: I pewnie by wzięła do siebie wszystkie boksie gdyby miała warunki. Dom był sprawdzany przez Faro. Z Panią Bożenką kontakt jet ciągły. WSPANIAŁY CZŁOWIEK!!!!! Quote
Recommended Posts