Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kizi bylas dzis?? Super!!
Dawaj jaiies fotki nowe tu i na 1str

Ja mialam dzis tel o bilbo od pani,jaka niedawno na ds brala boksia z sos i mysli, czy bilbo na dt wziasx!! Pani z krakowa, dzwonila glownie o miasto bilbo Apytac,ale mpwila, ze to dla niej nie problem, bo ma auto i sama psy dla sos wozila. Miala sie skontaktowac z p.amanda, ktoea w sos na rejinie krakowa dziala i do mnieoddzwonix,ale jakos cisza jest.
No nic, czekamy i cieszyjy sie,ze cos sie u bilbo zaczyna dziax!!

Posted

Ta Pani to jest ode mnie, bo Amanda to ja :)
Ja z SOS to nic wspólnego nie mam, ale rozmawiałyśmy na temat fundacji, zresztą to bez znaczenia.
Rozmawiałam z tą Panią, bardzo wrażliwa kobieta, myślę że warto spróbować.

Posted

Bardzo ladne masz imie temido !!! Zazsroszcze

Czyli myslisz, by dC tej pani bilbo na dt?? Trzeba ja sprawdzic najpierw, bo pani ma boksia 1,5 rocznego,ale plci nie znam, a bilbo lubi rzadzic w kojcu.

Posted

A wiesz co, chyba ma psa jak zrozumiałam. Z tego co zapamiętałam to pani ma na imię Bożena i jest z Krakowa. Rozmawiałyśmy dość długo. Mówiła, że jej mąż kocha boksery i ona też. Bardzo się wzruszyła jak mi opowiadała o psiaku, który już odszedł. Rozmawiałyśmy też o leczeniu, bo wiem że troszkę miała problemów z tym swoim boksiem. Bardzo mi się te odpowiedzi podobały. I jeszcze pełna świadomość potrzeby sterylizacji. Jutro chętnie do tej Pani jeszcze zadzwonię z rana.

PS. Imię mam dość oryginalne i charakterystyczne :)

Posted

Agnezia napisał(a):
Super by było jak by Bilbo trafił do takiego dobrego domku :) Temido, postaraj się proszę "zidentyfikować" Panią Bożenę to zapytam o nią dziewczyny.

A ja się domyślam, o którą panią Bożenkę chodzi i jakiego boksia adoptowała, a jeśli się to będzie zgadzać, to nawet był tutaj na dogo :roll:

Posted

Temida napisał(a):
Dobrze, to jutro z rana dokonam tej ,,identyfikacji''. Przedstawiła mi się, ale jakoś to szybko było :)

Alez jestem ciekawa, ktora to p. Bozenka i jakiego ma psiaka :) Moze Bilbo bedzie mial super DT jupi :multi:

Posted

a oto Bolbo -tylko 2 foteczki bo strasznie chłaopak sie popisywał.

Mi jesy Bilba bardzos zkoda bo on ejst fajny chłopak i widac ze brakuje mu zcłowieka a w kojcu ma tak srednio fajne. Pies obok sie z nim non stop gryzie -bynajmniej jak podejde do krat.
Bilbo sie psuje tylko :(

Posted

Kizi, jaki pies obok? Na focie nie widac. Chodzi ci o tego rudego? Czy tego nowego wielkiego onkowatego?-a propos, jak ten nowy sie tam zachowuje? Walczy z bilbo??

Ciotki dajcie linka do watku tego pieska pani bozeny. Nie dzwonila dzis nic... Mam czenkac, czy co?. Co z hotelem? Deklaracji zero.....

Posted

Ja dzisiaj z tą Panią rozmawiałam przez chwilkę. Wiem, że ma wejść i zobaczyć sobie Bilbo naszego. Nie dzwoniła dzisiaj, bo ma dwie synowe, które na dniach będą rodzić. Jadnak bardzo chce pomóc. Kora najlepiej będzie jak zadzwonisz do niej za parę dni, może w weekend.

Posted

Temida poprosze o pm z nr tel do pani,bo u mnie w tel zniknal niezapisany,jak zsze. A wieddzialam,ze masz na pewno.
Zapraszamy pani bozenke do podziwiania bilbo na fotkach, zwlaszcza tych dwoch swiezych.

Przepraszam za bledy,warunki internetowe mam plenerowe,bom nad morzem

Posted

Kapsel napisał(a):
A ja się domyślam, o którą panią Bożenkę chodzi i jakiego boksia adoptowała, a jeśli się to będzie zgadzać, to nawet był tutaj na dogo :roll:

Coś jak na Kapsel za malo entuzjazmu tu widzę.....?

DT dla Bilba byłby naprawdę najlepszy. Trochę ( juz prawie rok:( ) siedzi w tym schronie, taki młody i pewnie nieułożony...

Posted

Pani Bożenka to człowiek cudo. I dla ludzi i dla zwierząt. Jechałam z nią do weta z Diegulem. Diegusiowi Pani się podobała:cool3: mnie tyż:roll: I pewnie by wzięła do siebie wszystkie boksie gdyby miała warunki. Dom był sprawdzany przez Faro. Z Panią Bożenką kontakt jet ciągły. WSPANIAŁY CZŁOWIEK!!!!!