Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny!

Fundacja Sos Bokserom potwierdzila pomoc w sprawach Bilbusia :) pomoc funansowa, a moze i w transporcie do hotelu :)
wieczorem bede znala szczegoly

super, co??????

"Odpowiedź jest na TAK, NA PEWNO POMOŻEMY"

Posted

kora78 napisał(a):
dziewczyny!

Fundacja Sos Bokserom potwierdzila pomoc w sprawach Bilbusia :) pomoc funansowa, a moze i w transporcie do hotelu :)

super, co??????

Jest zaje.... SUPER!!!! :) Bardzo się cieszę !
Ok, zaraz napisze do moda, może mi się uda ;)

Posted

kora78 napisał(a):
dziewczyny!

super, co??????

Cudownie :-):-):-)

Posted

kamilawa napisał(a):
Prośba do Moda wysłana :) Zobaczymy jak będzie ;)

Niestety, Kora - nadal będziesz prowadzić wątek Bilbo :) Mam propozycję założenia nowego wątku, ten zostałby zamknięty. Ale bałaganu robić nie będę, niech zostanie tak jak jest. W weekend na 100% zajmę się szukaniem deklaracji, dziś nie dam rady, a jutro długo mnie nie będzie.

Posted

kamilawa dzieki za sprobowanie :) postaram sie na biezaco zmiany w 1 poscie wprowadzac. mialam okres, ze mi sie to nie udawalo na zadnym watku,ale teraz juz zazwyczaj dziala, jak widac :)
prosze jednak o wszelkie sugestie, co do zmian. moze na te chwile usunac teksty do ogloszen, bo szkoda miejsca? ogloszen teraz nie szukamy, bo wakacje i malo osob psy bierze. potem beda nowe teksty po hotelu, jak psa poznamy.

nie mam jeszcze info z SOS

z gory dzieki kamilawa za rozsylanie watku i dzieki Szarotka za chec pomocy za pare dni :)

co do zmiany prowadzacego, kiedys w sumie zmienialam watek z innej osoby na siebie.ale nie oamietam u kogo i jak.. czy sie temat zakladalo, czy sie pm pisalo.

juutro mialam jechac do schronu,ale lekko plany wakacyjne sie zmienily i jutro wyjezdzam. ale bede miala neta :)

w wekend idzie do schronu kizimizi, molestujcie ja o relacje z wizyty u bilbo

Posted

a widzieliscie taki wpis w watku transportowym bilbo?

drakula:
Być może podłączę do transportu w poniedziałek. Nic mnie obiecuję.
Kontakt
arkadiusz_tc(maupa)op.pl lub Skpa : arkadiusz_tczew_op

ja nic nie odpisalam, bo na pn o wiele za wczesnie. nie ma mnie i nie wyciagne psa na poniedzialek

Posted

Temida napisał(a):
Tak jak mówię, ja hoteliku nie widziałam, ale Patrycję znam i wiem, że jeśli chodzi o zwierzaki to jest całe jej życie. Adopcja Zuzi do Patrycji to jedna z najlepszych jakie miałam. Wymarzony dom. Zresztą od tego czasu wielu zwierzakom już pomogła. Patrycję uważam za osobę naprawdę godną zaufania.
No to mamy już konto i mamy reklamę wątku. Super. Ja będę wciąż zaglądać.

Amando bardzzo dziekuje za te cieple slowa:) to chyba ja powinnam podziekowac za tak wspanialego psiaka:)))) dziewczyny podaje jeszcze dwa watki psiakow ktore trafily do naszej rodziny dla utwierdzenia sie ze kocham psiaki:)) http://www.dogomania.pl/threads/179968-Mini-Kajtu%C5%9B-koczowa%C5%82-pod-balkonem-ma-domek-!!-dzi%C4%99kujemy-za-pomoc!!, http://www.dogomania.pl/threads/175514-Chudzinka-z-cmentarza-w-Brzezinach-JU%C5%BB-W-NOWYM-DOMU-!, co do hoteliku jest to hotelik nowka otwarty jakos z tydzien, dwa temu:))) ps. liczba postow nie swiadczy o tym kto jest jaka osoba:))) ale rozumiem Wasze obawy:) od jutra bez netu calkowicie:/

Posted

Dzięki za zaproszenie na wątek, niestety finansowo na razie nie mogę wspomóc :(

EDIT:
Ojej, on ma ząbki jak mój/nie mój Zębatek [']. Pomyślę, może coś chociaż jednorazowo wpłacę...

Posted

Dziewczyny! Wybaczcie :(
Nie wiem co się stało, ale nie miałam neta przez kilka dni, teraz siedzę z żelem chłodzącym na głowie, bo jakiegoś cholernego porażenia od słońca dostałam. Nadrobię później wszystko i pomogę... Przepraszam.

Posted

Dziewczyny! Wybaczcie :(
Nie wiem co się stało, ale nie miałam neta przez kilka dni, teraz siedzę z żelem chłodzącym na głowie, bo jakiegoś cholernego porażenia od słońca dostałam. Nadrobię później wszystko i pomogę... Przepraszam.

Posted

Parę dni mnie nie było, myślałam że Bilbuś pięknie tu kasę zbiera................. a tu nic............? Tylko ja?:-(

A co to znaczy Kora że SOS pomoże? Jakieś konkrety?

Do hotelu będę miała za daleko chyba... Już Radomsko to chyba jakieś 250km a tu jeszcze 2,5 godz. drogi stamtąd...:roll: Ja planuje tylko na 1 dzień skoczyć, bo co prawda mam urlop ale szofer nie;)