Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dostalam sms od papryki, ze przaze rezerwacje do hotelu
ze mamy sie juz z hotelem kontaktowac co do przyjazdu psa

papryka popilnuje wplat, ale na rozsylanie i ogloszenia czasu nie bedzie miala

a gdzie marta0731??
moze ona czegos przypilnuje, porozsyla

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kora78 napisał(a):
no wlasnie... :(

a gdzie sie podziewa Kapsel? czemu sie nie cieszy, ze Bilbo ma szanse na hotel?

Jestem, jestem cały czas :):):) i bardzo się cieszę, że wreszcie Bilbuś będzie miec szansę na nowe lepsze życie :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Zobaczymy wreszcie jaki naprawdę jest Bilbuś! Oby się tylko wszystko udało! :thumbs:

Posted

Kora, pomogę w czym tylko mogę. Transportu też mogę szukać.

Tylko jeśli o mnie chodzi, proszę, nie wysyłajmy go do hotelu przed tym jak nie będziemy miały pewności, że jest wystarczająco dużo deklaracji. Potem się straszny zapierdziel robi i same problemy, a tego nie chcemy, no nie? :)

Posted

kamilawa, a bierz co chesz! :D
tylko, jak to zrobic? ja mam do moda napisac?

od razu prosze o rozsylanie watku z prosba o deklaracje. tez sadze, ze nie ma co od razu go wysylac na dniach, trzeba najpierw troche kasy uzbierac. czy sadzicie, ze ponad polowa miesiecznej oplaty hotelowej? zeby bylo bepievcznie, zeby potem pies nie jechal do innego schronu

przy wyciaganiu tez nie bedzie prosto, bo na hotel nam psa nie dadza. trzeba znalezc kogos, kto zechce go adoptowac wirtualnie.

ide dzwonic do hotelu pytac, ile moga miejsce trzymac

Posted

Kora myślę, że połowa spokojnie. Resztę na pierwszy rzut się z deklaracji jednorazowych uciuła. To moje zdanie, ale decyzję tu Ty podejmujesz :)
Czekamy na info z hotelu.

Posted

a wiec
rozmawialam juz z Sylwia :)
mamy miejsce zaklepane i trzymane spokojnie te 2 tygodnie. 18stego wraca papryka to wtedy juz wszysctko trzeba miec dograne, by mogl jechac. teraz kilka psow dojedzie do Lasu brzozowego, wiec nawet lepeij, jak Bilbo przyjedzie ciut pozniej, bo p.Sylwia tamte pieski rozlokuje i zapozna.
To mamy czas na zbieranie pieniazkow
Opowiedzialam,jaki bilbo jest
ogrodzenie w kojcu jest wys na 150cm, a bilbo wysoko skacze po siatce w kojcu w schronie, ale tam u gory w lecie brzozowym jest zadaszenie i dokupiona jeszcze siatka do zalozenia to on nie ucieknie
pani juz zalogowana na dogo, to zapewne nas odwiedzi na watku :)
hotelik od tego roku, zalozony po to glownie, by pomagac, nie dla zarobku. ludzie pani kaza kase brac, zeby sie choc za wybudowanie tego zwrocilo, dlatego nie ma zdzierania na cenie :)
a i jak ciut mniej bedzie to bilbo na bruku nie wyladuje

zatem dopisuje w 1 poscie i tytule. ciotki, dzialajcie :)
no i jak ten 1 post oddac?

bilbo tylko czekaj na nas!!!!
bo zdarzalo sie,ze psy przed zabraniem nam znikaly, schron czyta nasze watki. oby i bilbo nam nie zniknal nagle, bo my juz tego tak nie zostawimy tym razem

Posted

Temido bardzo dziekuje za pojawienie sie na watku:) nie wiem jak Ci dziekowac za wszystko, wlasnie wrocilam ze szkoleniem (obecnie siedze w wawie) i jutro znow caly dzionek zajecia:/ trazymam kciuki - do pt tak okazyjnie na dogo a potem bede bez netu... super ze pewne kwestie dogadane:) powodzenia Ciotki:)

Posted

Bilbuś chłopaku nareszcie jakieś konkrety dla Ciebie:multi: Dzięki ciocie:loveu:
Tylko coś mało deklaracji...:shake:

Ode mnie stałe 30zł proszę zanotować

Jutro wyjeżdżam, do niedzieli, ale poniedziałek wieczór rezerwuję na rozsyłanie PM dla mojego ulubieńca:)

Posted

Kurcze
Ja jedną tymczasowiczkę wydałam do Radomska (Temida wie) i strasznie mnie zapraszają do siebie a od 19ego mam urlop i zastanawiałam się żeby może do nich zajrzeć, to może jakbym znalazła dla siebie trans to i nawet Bilbo miałby szansę od razu:crazyeye:
Trzeba szybko zbierać kasę! Wołać Szarotkę;)

Posted

Martusia byłoby super jakbyś zajrzała, zadzwoń wcześniej to Cię pokieruje. :) Jeśli chodzi o odległość Radomsko- Łowicz (tak?) to jest to kawałek drogi, zależy wszystko od tego jak się jedzie. Musisz spojrzeć w google maps. Ale przecież nie ma rzeczy niemożliwych.