Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marta0731']Bo takie opowiadanie, ze on szczeka... W schronie normalne. A ciekawe jakby się zachowywał w normalnym domu...? On młodzienaiszek jest, ciekawe jak go w pierwszym domu ulożyli............[/QUOTE]
Zgadzam się całkowicie :)

Posted

ale on inaczej szczeka, ostrzegawczo. i na psy si rzuca, by do krat nie podchdzily, bo tylko jemu wolno. boksio typowy
jak mam opisywac psa, jakiego znam tylko zza krat? ze szczeka na obcych, a znajomych lubi i sie lasi, lize przez kraty, ze potulnieje. wszystko trzeba mowic. a koles malolat, cwaniaczek. nie ma czego zalowac tak,czy siak

cisza znowu...

Posted

[quote name='tobiasz']ładny piesku dobrze że szczekasz, gorzej by było jakbyś miałczał[/QUOTE]
Czyli tylko mój pies jest inny :) Czemu mój pies w ogóle nie szczeka? :D

Posted

PIES JEST PO TO BY SZCZEKAĆ I TO NORMALKA.JEDEN SZCZEKA DUZO DRUGI SZCZEKA MAŁO.:eviltong:WAZNE BY NIE SIEDZIAŁ W SCHRONISKU,DOM TRZEBA SZUKAC I TYLKO TO JEST WAZNE.

Posted

[quote name='tobiasz']PIES JEST PO TO BY SZCZEKAĆ I TO NORMALKA.JEDEN SZCZEKA DUZO DRUGI SZCZEKA MAŁO.:eviltong:WAZNE BY NIE SIEDZIAŁ W SCHRONISKU,DOM TRZEBA SZUKAC I TYLKO TO JEST WAZNE.[/QUOTE]

Tobiasz, święta prawda.
Pies szczeka, albo nie szczeka w zależności od sytuacji. Moja Jenny będąc u syna nie szczekała wcale, gdy przyjechała do Kapsla to się rozszczekała, że wszyscy się dziwili, kto ją tego nauczył? :D

Posted

boksie w ogole przeciez pyskate sa, bardzo wygadane. mamy 3ciego w rodzinie i ten jest najcichszy, ale jego glos znamy. bo spanielek nigdy sie raczej nie odzywal. no i moje rozne ds tez nie zawsze glos pokazywaly. a boksie zawsze :)

w gore maly

Posted

A ja jestem zdania że Bilbuś głośno daje jak to w schronie jest a mam 2boksie i sunia to raczej po chyba 3miesiącach szczekła pierwszy raz jak ją dostałam a Borysek???????//jemu zajęło to mniej czasu on jak ktoś zapuka czy dzwoni to go wszyscy słyszą więc Bilbus do domciu

Posted

marta0731 napisał(a):
Ciotki może pomyślimy o jakimś konkretnym rozwiązaniu...?
On już tam tyle siedzi...
Szczekaczu słodki:loveu:

Czy macie możliwość dania ogłoszenia w lokalnej gazecie?

Posted

nowy hotelik jest otworzony kolo Łowicza - wlascicielke poznalam osobiscie -typowa psiara, miejsce dla psiaka byloby od zaraz, nawet moznaby bylo zawiezc jej psiaka a na pieniazki by poczekala jakbysmy uzbieraly, http://www.hotel-dla-psow.prv.pl/, ceny dla dogomaniakow ustalane sa indywidualnie, w razie co powolajcie sie na mnie (Patrycja), a mysle ze deklaracje bysmy uzbieraly, szkoda psiaka zeby tam siedzial

Posted

papryka napisał(a):
nowy hotelik jest otworzony kolo Łowicza - wlascicielke poznalam osobiscie -typowa psiara, miejsce dla psiaka byloby od zaraz, nawet moznaby bylo zawiezc jej psiaka a na pieniazki by poczekala jakbysmy uzbieraly, http://www.hotel-dla-psow.prv.pl/, ceny dla dogomaniakow ustalane sa indywidualnie, w razie co powolajcie sie na mnie (Patrycja), a mysle ze deklaracje bysmy uzbieraly, szkoda psiaka zeby tam siedzial

Myślę, że moznaby spróbować. O ile ceny dla dogomaniaków są dużo mniejsze niż na stronie ;)
Papryka, dzięki!