Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fiorsteinbock']
Wrocmy do meritum, dziewczyny sa jakies telefony w sprawie Bilba? Jakis domek na horyzoncie?
[/QUOTE]

jeśli coś byl o podane na mnei to poza tym 1 burakiem nikt nei dzwonił.

Posted

Jak na razie Bilbo jest na :
* alegratka.pl
* cafeanimal.pl
* adopcjaposa.pl
* petworld.pl
* eoferty.com.pl
* wroclaw.gumtree.pl
* pineska.pl
* pajeczyna.pl

Wrócę z psem ze spaceru to dorobię jeszcze.

Posted

ciotki. mialam smsa i tel o bilbo!!

smsy byly 2 od jednej osoby. witam. ile za tego bilbo? ja,ze to adopcja. i od- to jak mam go odebrac? ja- po 1 to zadzwonic
i cisza. jakis żul

drugie to telefon z nr ukrytego. jak zaczelam opiwiadac,ze on szczeka i mu zeby wystaja. to jakies slowo- nie, nie i rozlaczyl sie koles, mlody. debil jakis. ja gadam a tam echo

bilbo czekaj jeszcze chwile, bo moze ktos normalny sie wreszcie znajdzie! skoro juz cos sie ruszylo

Posted

[quote name='jagodkailawa']Dziwne... :( Przecież on jest o wiele piękniejszy od typowych bokserów :) Jak ktoś będzie u nas w schronisku pytał się o boksia będę odsyłała do Biblunia![/QUOTE]
Nie wystarczy Ci, że mamy już jednego z wystającymi ząbkami? :diabloti: Hihi. Tak, Bilbuś wart uwagi, jak toś przyjedzie po boksia to damy znać :) No, to teraz kciuki trzymamy za to, by w końcu ktoś normalny się odezwał! :loveu:

Posted

[quote name='Agnezia']Może limit debili się wyczerpał i teraz sami "poważni" ludzie będą dzwonić?[/QUOTE]
Oby... Oby! Bilbo to nie pies dla idioty :) Czeka na wspaniałego właściciela.

Posted

Bo takie opowiadanie, ze on szczeka... W schronie normalne. A ciekawe jakby się zachowywał w normalnym domu...? On młodzienaiszek jest, ciekawe jak go w pierwszym domu ulożyli............