Aleksandra Bytom Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 a może kach terroryzowała sekretarke a kizimizi się oberwało hehe,dość tych teorii spiskowych,wszystkim kochanym cioteczką i boksiusiowi słodkich snów życzymy: ja,moja córcia i nasze dwa czterołapy Quote
marta0731 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 ageralion napisał(a):Zajrzyj na CZK, tam jest wszystko napisane i nawet jest link do watku ;) Ogolnie to straszna kobieta jest :angryy: Żebym to ja jeszcze wiedziała co to CZK... ;) Quote
Kapsel Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='marta0731']Żebym to ja jeszcze wiedziała co to CZK... ;) Czarne Kwiatki, ja tez się o tym dowiedziałam niedawno :razz: Tu masz linka http://www.dogomania.pl/threads/183865-CZK-jeszcze-W-trakcie-tworzenia-ale-mozna-juz-dodawac/page7?p=14839403#post14839403 Quote
marta0731 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='Kapsel']Czarne Kwiatki, ja tez się o tym dowiedziałam niedawno :razz: Tu masz linka http://www.dogomania.pl/threads/183865-CZK-jeszcze-W-trakcie-tworzenia-ale-mozna-juz-dodawac/page7?p=14839403#post14839403 Dziękuję Kapsel:) CZK zobaczyłam, ale wątek tam wklejony, biorąc pod uwagę jego długość, szybkość mojego internetu, i wieczny brak czasu - jest dla mnie nierealny by go przejrzeć:roll: Ale zbanowanie Kach nie wzięło się na pewno z powietrza. Ciekawe jako kto się pojawi... Trzeba uważać na osoby, które mają mało postów (nie chcąc oczywiście obrażać nowych normalnych dogomaniaków:oops:) Quote
kizimizi Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Aleksandra Bytom napisał(a):a może kach terroryzowała sekretarke a kizimizi się oberwało hehe,dość tych teorii spiskowych,wszystkim kochanym cioteczką i boksiusiowi słodkich snów życzymy: ja,moja córcia i nasze dwa czterołapy Nie chodzi o Bilba ani kach. Zaszla pomylka w zabraniu psa przez organizacje i pozniej trzeba bylo wszytsko odkrecac i chyba "władze" są na ans zle ze takie pomyłki są no i że sie niby oni muszą tłumaczyć. Sama nei wiem ale wydaje mi sie ze o to poszło. Oczywiscie zaden pies na tym nei ucierpial a wlasciciele okazali sie fantastycznie i bardzo zmartwieni no ale nieporozumienie poszło. Trudno ... A tak poza tym, to my chyba nadal nie jestesmy tam przez wszystkich mile widziane. Mowie "nie przez wszystkich" bie niektórzy zachowują sie ok. Pomagaja i widza ze my teaz pomagamy. Ale inni jakos nie. Zresztą niewazne ;) Bilbo na 1!!!! Quote
kora78 Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 bilbo to typowy boksiowy samiec. potrai przegonic innego psa, ugryzc go, odgonic od krat, bo to on jest w kojcu nr1. na obcych ludzi poszczeka, ale nie rzuca sie dio krat, by czlowieka pogryzc, ja zawsze pewnie wkladam mu reke do kojca, mialam kilka boksiow i juz sie ich tak nie boje poprostu. znam te charakterki, sposoby szczekania. on do zlego czlowieka potrafilby doskoczyc, gdyby go bil np. do psow sie sadzi, jak to niektorzy powiadaja. ale ja sie go nigdy nie boja, zawsze go glaskam. poczatkowo mnie tez obszczekuje,ale gdy wkladam reke do klatki od razu sie zamyka i daje sie glaskac. ale katem oka wciaz pilnuje kolege z boksu, zwlaszcza jednego, ktory z tylu lata i tez chce do reki dojsc na glaskanie. bilbo go odgania, lapie go za kark i warczy. no typowy bokser poprostu. pies na psy i tyle. poczatkowo w schronie byl bardzo cichy i wystraszony dodam, ja zadawalam tu na watku pytanie do kach, czy go wziela, skoro pisala,ze stala obok i on szczekal. pytalam. czekalam na odp, a kach sie juz nigdy nie pojawila jesli ja pisze/ u nas w schronie. a w podpisie mam miasto. to glupi chyba nikt nie jest...kach tez sie mogla domyslic, nie problem Quote
marta0731 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Kapsel napisał(a):Marta dla ułatwienia post 66 :mad: Ach to - to widziałam, myślałam że jest coś więcej na wątku, który jest w linku w poście Ageralion, o nim pisałam że za długi Quote
marta0731 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 kora78 napisał(a):bilbo to typowy boksiowy samiec. potrai przegonic innego psa, ugryzc go, odgonic od krat, bo to on jest w kojcu nr1. na obcych ludzi poszczeka, ale nie rzuca sie dio krat, by czlowieka pogryzc, ja zawsze pewnie wkladam mu reke do kojca, mialam kilka boksiow i juz sie ich tak nie boje poprostu. znam te charakterki, sposoby szczekania. on do zlego czlowieka potrafilby doskoczyc, gdyby go bil np. do psow sie sadzi, jak to niektorzy powiadaja. ale ja sie go nigdy nie boja, zawsze go glaskam. poczatkowo mnie tez obszczekuje,ale gdy wkladam reke do klatki od razu sie zamyka i daje sie glaskac. ale katem oka wciaz pilnuje kolege z boksu, zwlaszcza jednego, ktory z tylu lata i tez chce do reki dojsc na glaskanie. bilbo go odgania, lapie go za kark i warczy. no typowy bokser poprostu. pies na psy i tyle. poczatkowo w schronie byl bardzo cichy i wystraszony dodam, ja zadawalam tu na watku pytanie do kach, czy go wziela, skoro pisala,ze stala obok i on szczekal. pytalam. czekalam na odp, a kach sie juz nigdy nie pojawila jesli ja pisze/ u nas w schronie. a w podpisie mam miasto. to glupi chyba nikt nie jest...kach tez sie mogla domyslic, nie problem Tak właśnie kojarzyłam, że Kora pisała że Bilbo ok do ludzia... Ale zaczyna mi się robić szkoda tego, co tam za nim biega i też chce do głaskania...:crazyeye: Quote
marta0731 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Bilbo hopaj na 1 Już 468 obejrzeń, i nikt nie dzwoni?:( Quote
kora78 Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 wymizialam dzis bilbusia, leni cie strasznie. siersc ma tak z 1cm dluzsza, niz prawdziwy bokser. i miekka. a nie krotka i szczeciniasta, sztywna. dal sie wydraoac po zadu, siersci sobie troche wyczochrac. ale jak podelacil ten kolega rudawy to juz mu zeby pokazal zazdrosnik jeden. ale sunie taka bojazliwa do krat dopuszczal jakos... do ludzi grzeczny piesek :) Quote
Kapsel Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 kizimizi napisał(a):moze jeszcze ktos sensowny zadzwoni Ja cały czas w to wierzę :loveu: Quote
kora78 Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 bylam w chlodniejszy dzien, wiec nie wiem... w kojcach slonca nie ma, bo sa z 3 stron szczelnie osloniete. dachy, posadzka beton i nawet czesc przodow jeszcze w pleksie. ta pleksa ma byc sciagana. wlasnie sie boje,ze tam przewiewu w ogole nie ma. ale jak boki sa zakryte to psy sie przynajmniej nie widza ze wszystkich kojcow i nie denerwuja nawzajem. tylko sluchac siebie mga i patrza, jak jakis jest wyprowadzany, gdy idzie do domku Quote
marta0731 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Hopaj Bilbuś! Jeszcze tylko 2 dni allegro... Kizimizi dobrze pilnuj telefonu;) Quote
Kapsel Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 marta0731 napisał(a):Hopaj Bilbuś! Jeszcze tylko 2 dni allegro... Kizimizi dobrze pilnuj telefonu;) Martuś, jak dobrze że jesteś :calus::calus::calus: Musisz zobaczyć kogoś kogo zaraz polubisz http://www.dogomania.pl/threads/187465-Zeus.-Kupka-nieszcz%C4%99%C5%9Bcia-zbiera-na-leczenie.-Pom%C3%B3%C5%BCmy-razem!!! Quote
marta0731 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Już zaglądam;) A Bilbo już tylko 1 dzień allegro... Quote
Kapsel Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 marta0731 napisał(a): A Bilbo już tylko 1 dzień allegro... Trzymam mocno kciuki :thumbs: Quote
Nes2009 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 I cisza. Czy ci ludzie co wchodzą i oglądają te bidy serca nie mają? Quote
kora78 Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 dziewczyny!!!! dostalam o 7 rano smsa od pani: witam,chce adoptowac bilbo, proszo o kontakt, imie nazwisko, warszawa wyslalam wiec sms,ze zadzwonie oopoludniu,bo teraz nie mam za co. powinna sama zadzwonic. chyba,ze o 7 rano nie chciala mnie budzic trzymajcie kciuki! Quote
Kapsel Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 kora78 napisał(a):dziewczyny!!!! dostalam o 7 rano smsa od pani: witam,chce adoptowac bilbo, proszo o kontakt, imie nazwisko, warszawa wyslalam wiec sms,ze zadzwonie oopoludniu,bo teraz nie mam za co. powinna sama zadzwonic. chyba,ze o 7 rano nie chciala mnie budzic trzymajcie kciuki! Kora jak pisałam wczoraj ten post, to normalnie czułam, że coś się wydarzy!!! Oby!!! :roll::kiss_2: Quote
kora78 Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 ja jej odpisalam,ze zadzwonie popolud iu, a jak jej sie spoeszy to niech zadzwoni sama i cisza bezsens,bo czlowiek sam powinien dzonic,jak mu zalezy no,ale badzmy dobrej mysli kapsel,czyli cos wiedzialas ? to jakis spisek? ;P Quote
Recommended Posts