Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No niestety nadal nic nie wiemy. Kizi-mizi dowiedziała się o wszystkim odemnie i się tez zdenerwowała całą sytuacją. Czekamy zatem na Korę 78 może ona nam coś więcej powie :-(

Posted

Aleksandra Bytom napisał(a):
właśnie nie wiadomo czy nie trafił do kach,bardzo złego domu,czekamy co napiszą dziewczyny

Ciotka, no widzisz jak ja czytam, nobel za głupotę gwarantowany. Jeśli Kach go wzięła to się osobiście do niej wybiorę chyba, głupia pi&da, kolejnego psa męczy... Niech je suchy chleb i męczy się z nią, a co tam... :/ Jej to i tak nic nie obchodzi...

Posted

tak ale co to za dom wogóle,przecież ona nie mieszka sama,co na to mąż? nie ma nic do gadania czy jest taki jak ona a dzieci? kolejna boksio zabawka,to jest takie okey brać i oddawać,żyć na czyjś koszt bo przecież psa ktoś nakarmi i zaszczepi i weta opłaci,podłe babsko

Posted

Czyli raczej nie do kach. Od dziś mam na DT Diego. Patrze mu w oczy a ma czarne wielkie oczyska. I się zastanawiam jak to bedzie jak znajdzie mu sie dom. Przypłacę to zdrowiem. Na bank. Ja to wiem.
Więc moje przemyślenie jest takie. Jak można wziąć psa czy inne zwierzątko i je po prostu oddać. Potrafi tak zrobić tylko człowiek bez serca i sumienia!

Posted

Aleksandra Bytom napisał(a):
jak to wziełaś?? nie ma go w schronie?? a kach została zbamowana wczoraj

i od tego sie zaczeło. Dziewczyny Kora nic o tym nie wie zeby ktoś go brał.
Rozmawiałąm dziś z nią o tym co napisała. To było pytanie a nie stwierdzenie.

Nawet nie wiedziałąm ze tu sie taka dyskusja zrobiła. Kora nie wie czy go ktos wziął, po tel. Kapsla pogadałam z nią. To było pytanie, nawet nie przypuszczenia.

Jutro będę zdwonic w sprawie innego psa wiec na pewno zapytam o Bilba. Czy jest i wogóle. Na razie nie wiemy ż ego nie ma wiec dziewczyny nie panikujcie!!!!:cool3:

A propos psiaka, bo widzę, ż ena wątku są nowe ciotki.
Bilbo jest fajny, ma super wyraz pyska ale on potrafi naszczekać i sie postawic. To nie ejst taka bokserkowa popierdółka. Nie mowię ze ejst agresywny bo tego nie wiem ale ze spotkań przed boksem wiem, ż epotrafi nasczekac i na nas i na psy. Co wcale nei oznacza, ze poza schronem też taki jest.

Allegro skutkuje bo poza Kapslem :razz: miałam dziś tel. o niego. Niestety Pan niekoniecznie potraktował to an serio. Z całej paplaniny słow (bo nie wiem jak to inaczek określić) wyszło w koncu ze pies ma iść na prezent do rodziców. Oczywiscie to nerispodzianka i on mnie zapewnia, ze ebdzie mu dobrze. No a sam ma psa na łańcuchu :shake:
Wytłumaczyłam ze sie an takei cos nie zgodzę. Wypomniał mi oczywiści,ze wole zeby siedział w schronie niż grzał dupę w domu no ale chyba mnie zrozumiał. Byłam miła:cool3:

Ciotki proszę sie nie bać niepotrzebnie, jaks ie czegoś jutro dowiem dam znać.

Posted

uff to zeszło troche ciśnienie a jak już będzie potwierdzenie że bilbo nie jest u kach to będe skakać z radości,a bilbo to pies z charakterkiem,ja takie psy lubie,tak sobie dziś zajrzałam na subskrybcje i mam najwięcej bokserów w nich haha,strasznie fajne psy :)

Posted

kizimizi napisał(a):
Bilbo jest fajny, ma super wyraz pyska ale on potrafi naszczekać i sie postawic. To nie ejst taka bokserkowa popierdółka. Nie mowię ze ejst agresywny bo tego nie wiem ale ze spotkań przed boksem wiem, ż epotrafi nasczekac i na nas i na psy. Co wcale nei oznacza, ze poza schronem też taki jest.

Ale on sie jezy i szczeka agresywnie? Czy raczej pyskacz z niego straszny i poporostu szczeka zeby podyskutowac? Bo u bokserow czeste jest, ze pyskuja swoim wlascicielom. Ten typ tak ma :evil_lol:

Posted

Niestety ale nie moglam sie dzis do schroniska dodzwonic. jutro na pewno sie uda.

Co do bilba szczekania to nie wiem. Ale raczej "dyskusja" to nei jest. On potrafi tak groźnie warczeć i jak sie wkurzy w boksie to gryzie sie z pozostałymi psami. No ale to gdy zcłowiek podchodzi. Tak an codzien chyba nie.
Pamietam ze zawsze mzona bylo podchodzic i on sie anwet bał wyciagnietej reki. Ale kiedys (juz dawno) pracownik nam powiedzial ze on taki średnio pzryjemny i od tego zcasu zrezcywiscie jakbym zauwazyla ze bilbo az tak mily nie ejst.
No ale to przez schron, jak przyszedł byl inny! Im dluzej tam zostanie tym gorzej dla niego :(

Posted

kizimizi napisał(a):

Ale kiedys (juz dawno) pracownik nam powiedzial ze on taki średnio pzryjemny i od tego zcasu zrezcywiscie jakbym zauwazyla ze bilbo az tak mily nie ejst.
No ale to przez schron, jak przyszedł byl inny! Im dluzej tam zostanie tym gorzej dla niego :(

A może to wpływ tego co zasugerował pracownik, że tak zauważyłaś Kizi? Mi Kora zawsze mówiła, że on fajny jest do niej tylko właśnie zaborczy strasznie i do psów się rzuca, to od razu odchodziła, a zawsze chwilę go najpierw wymiziała... Tak mi się kojarzy...:roll:
Ciekawe czy są jakieś szanse na tymczas dla niego...............

Posted

marta0731 napisał(a):
Wogóle co się dzieje? 2 dni mnie nie było na dogo a tu taka akcja...
Pewnie Bilba nie wzięła, (oby!) ale o co chodzi z tą Kach? Co ona wyprawiała?:crazyeye:

Zajrzyj na CZK, tam jest wszystko napisane i nawet jest link do watku ;) Ogolnie to straszna kobieta jest :angryy:

Posted

kizimizi napisał(a):
niestety dopiero dzis udalo mi sie porozmawiac. Pani sekretarka byla jakas zla (chyba na nas) wiec sie jzu wiecej nei dopytywalam bo nei chcialam awantury robic ...

zła...:diabloti: w poniedziałek zazwyczaj sekretarki są złe i nie wiem dlaczego?:cool3:

Posted

kizimizi napisał(a):
niestety dopiero dzis udalo mi sie porozmawiac. Pani sekretarka byla jakas zla (chyba na nas) wiec sie jzu wiecej nei dopytywalam bo nei chcialam awantury robic ...

Czym to sobie zasluzylas na gniew?!
Bilbo wskakuj na pierwsza i szukamy domu!