kora78 Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 ciotki kiedy te ogłoszenia poszły? to one już daleko są na stronach, jak masa świeżych doszła. trzeba je w górę podnieść, co? i co z tym allegro, marta? ja porobię bilusiowi nowe ogłoszenia na 5-7 portalach, ale trzeba tekstu nowego Quote
kach Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 jestem jestem juz mają onka tak jak chcieli:(ale jeszcze czekam na odp...w dwóch domkach Quote
kizimizi Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 dziewczyny nowa bokserowata bida potrzebuje kasy: http://www.dogomania.pl/threads/184992-Totik-niewidomy-uratowany-od-uspienia-boksio-zbiera-na-utrzymanie Quote
kora78 Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 mam nowe fotki jeszcze ciepłe. pozniej dodam bilbus wymiziany,ale rządzi w boksie cholera. jak tylko taki jeden inny podchodził, od razu warcza ł zazdrośnik. jednego białęgo całował po pysku, a takiego rudego nie dopuścił do kraty ich kole żanka z boksu uciekła i krążyła wciąż w okolicy, oni zazdrościli pewnie :( Quote
kach Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 bilbo daję do gazety do diabła musi sie domek znalezć Quote
Kapsel Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Dziewczyny pomocy!!! przepraszam za offa Fundacja SOS bokserom planuje przewiezienie na parę dni do Warszawy Totika celem zbadania u dr Garncarza!!!!! będzie mógł być w tym samym czasie poddany kastracji. Potrzebny transport z Młyny (śląskie) do Warszawy To dla ślepaczka ogromna szansa na odzyskanie wzroku!!!!! Prosimy o pomoc w transporcie Quote
marta0731 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 kach napisał(a): jeszcze czekam na odp...w dwóch domkach Trzymamy kciuki, musi się Bilbuskowi wreszcie udać I trzeba Ci dziękować Kach, trzeba... :) Quote
kora78 Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 w 1 poscie 2 fotki nowe i tutaj lecimy: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kora78 Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 a nawet umiem czasem siedzieć: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kach Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 bilbus witaj miziaku musisz jeszcze wytrzymac znajdzie sie domek musimy znależć jesteś pięknym psiakiem Quote
kora78 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 dzis widziaklam, jak on skacze w boksie ze 2 m lekko czubkiem nosa patrzac Quote
MyszkaMiki Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Jakiś odzew był do mnie na maila. Podałam jej namiary Quote
kora78 Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 super!!! ale u mnie cisza oj, oj trzymamy kciuki Quote
Kapsel Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 MyszkaMiki napisał(a):Jakiś odzew był do mnie na maila. Podałam jej namiary Oby, oby!!!! Trzymamy kciukasy :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
marta0731 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 MyszkaMiki napisał(a):Jakiś odzew był do mnie na maila. Podałam jej namiary I co? Nic???:crazyeye: Quote
kora78 Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 nic :( marta daj se banerki naszych psow, co tylko Bilbo masz? Quote
marta0731 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 kora78 napisał(a):nic :( marta daj se banerki naszych psow, co tylko Bilbo masz? Bilbo jakoś tak najważniejszy... chcę żeby był widoczny... Quote
kora78 Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 po tak długiej ciszy na wątku, jak ktoś coś napisze to każdy leci z nadzieją, że może coś wspaniałego się wydarzyło... ale teraz tak nie będzie :( z nowości u Bilbo- nic Dalej nie został podbity na SOS Bokserom, nie zmieniono imienia, nie dodano fotek, totalna olewka. Z kojca Bilbo wydany jeden pies, został więc Bilbo, czarna sunia dzika i czarny podpalany, z któym Bilbo drze koty wciąż. Nie da mu podejśc do krat, od razu się rzuca na niego. Aż wolałąm dziś odejść, by nie prowokować. Bilbo siedzi bez obroży, pewnie sobie ściągnął. Przywitał się ze mną grzecznie, jak zawsze. A potem skoczył na tamtego. I tyleśmy się widzieli p.s. na kwarantannie mamy fajniuchnego kremowego boksia, psa staruszka, chudego na maxa, z pięknie opadającymi powiekami dolnymi. Nie mam fot, bo na kw nie wolno Quote
giselle4 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 kora78 napisał(a):po tak długiej ciszy na wątku, jak ktoś coś napisze to każdy leci z nadzieją, że może coś wspaniałego się wydarzyło... ale teraz tak nie będzie :( z nowości u Bilbo- nic Dalej nie został podbity na SOS Bokserom, nie zmieniono imienia, nie dodano fotek, totalna olewka. Z kojca Bilbo wydany jeden pies, został więc Bilbo, czarna sunia dzika i czarny podpalany, z któym Bilbo drze koty wciąż. Nie da mu podejśc do krat, od razu się rzuca na niego. Aż wolałąm dziś odejść, by nie prowokować. Bilbo siedzi bez obroży, pewnie sobie ściągnął. Przywitał się ze mną grzecznie, jak zawsze. A potem skoczył na tamtego. I tyleśmy się widzieli p.s. na kwarantannie mamy fajniuchnego kremowego boksia, psa staruszka, chudego na maxa, z pięknie opadającymi powiekami dolnymi. Nie mam fot, bo na kw nie wolno szkoda Bilbo,szkoda ze nie mozna robic fotek na kwarantannie ech,szkoda wszystkiego:( Quote
Recommended Posts