Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

właśnie :D

marta nie chwali się, że Bilbo ma 700 obejrzeń na allegro!!
i zero obserwatora nawet :(
a marta sprytnie tak tytuł zrobiła, że Bilbo wyskakuje w dziale bokser

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

takowego mailika dostałam hehe

Greetings ,

My Full name is John Winterhall .I work with a construction company{John Holt}.i went through the Puppy dog web site to see if i could purchase a Puppy for my daughter{Rose} as a birthday present because she likes dogs alot,and i want that to be as a surprise for her though ,Please endeavor to let me know necessary details about the Puppy,so as for me to commence with the payments,Thanks and God Bless.

Regards,
jwinterhall@yahoo.com
John

Posted

Hmmmmmmmmmm...................................
Tego jeszcze nie grali;)

Co nieco tam rozumiem, ale może ktoś przetłumaczy słowo w słowo? Co to ma być wogóle? Zdarzały się już na dogo takie kawały?:crazyeye:

Posted

[quote name='kora78']

marta nie chwali się, że Bilbo ma 700 obejrzeń na allegro!!

[/QUOTE]

A obejrzeń ma 831 juz teraz od wczoraj wieczór. Może jakiś anglik się zakochał i ciągle na Bilba patrzy...?;)

Posted

"i could purchase a Puppy for my daughter{Rose} as a birthday present because she likes dogs alot,and i want that to be as a surprise for her though"

no brzmi obiecująco:shake: Sklepów z zabawkami tam nie mają?!:angryy:

Posted

pan pracuje w korporacj ijakiejś, ma corke 8 lat, co kocha psy i ona chcial jej na urodziny niespodzianke zrobic i koniecznie mam odpisac, jakieś szczegóły o psie
,so as for me to commence with the payments,- tego nic nie rozumiem

no i niech mnie Bóg błogosławi :D

taka ściema, żeby mi wirusa wrzucić, jak odpiszę :)

Posted

marta0731 napisał(a):
Biedny Bilbusiu:( ......................... A już 938 obejrzeń................
Aż tyle osób chyba oczu nie ma.............:shake:

Ślepi czy co??? :razz::roll:

Posted

podrzuciłąm dziś Bilba do Germaine, żeby to imię lekko zmienili tam na stronie, bo o nowym Bilbie co chwila są jakieś nowe wieści i nasz może jniknąć w cieniu tamtego.
Wysłałąm te nowe fajne fotki, napisałam o kastracji. Germaine obiecała, że go podrzucą tam w newsach :)

Posted

A może nie przedstawiać go jako bokserowatego, bo jak ktoś szuka boksera i wyszukiwarkę wpisze bokser, to oczekiwania są wtedy inne i Bilbuś nie zawsze może spełnić te oczekiwania i dlatego być może zero telefonów po tak dużym wyświetleniu obejrzeń.
Może przedstawić go jako zwykłego psiaka i dany poszukujący już konkretnie takiego psa poszukując może się na niego skusi? :roll:

Posted

dzięki :) za ogłoszenia :)

choroba, ja nie wiem, co robić. Tyle ogłoszeń i nic. chyba nie może chodzić jako bokser :( bo za mało bokserkowaty jest dla każdego :(

jemu trzeba dt!!!!!!!! bez tego nic nie zrobimy

na SOS nic nowego o Bilbo :(

zmieniam tytuł

Posted

byłam dziś w schronie
zaraz dodam nowe fotki
Bilbus łasił mi się do ręki bardzo
choć już troszkę się go bałam, p otych opowieśiach pracowników
był ze mną jeden pan pracownik, bardzo miły pan, Bilbo przy nim uciekiał od krat i strasznie go obszczekiwał, potem się uspokajał i uszy kulił. A jak go zawołałam to przylatywał i za chwilę znó uciekał w głą i szczekał. Pan powiedział, że jak ściągał dziś pleksę z kojca to musiał tupnąć na Bilbo, żeby uciekł do tyłu kojca, żeby można było zdjąc pleksę, budę oczyścić. Pewnie sobie Biblo zapamiętał. Ale na pewno pan go nie bił

Szukajmy tymczasiku!!