kora78 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 właśnie :D marta nie chwali się, że Bilbo ma 700 obejrzeń na allegro!! i zero obserwatora nawet :( a marta sprytnie tak tytuł zrobiła, że Bilbo wyskakuje w dziale bokser Quote
kora78 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 takowego mailika dostałam hehe Greetings , My Full name is John Winterhall .I work with a construction company{John Holt}.i went through the Puppy dog web site to see if i could purchase a Puppy for my daughter{Rose} as a birthday present because she likes dogs alot,and i want that to be as a surprise for her though ,Please endeavor to let me know necessary details about the Puppy,so as for me to commence with the payments,Thanks and God Bless. Regards, jwinterhall@yahoo.com John Quote
marta0731 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Hmmmmmmmmmm................................... Tego jeszcze nie grali;) Co nieco tam rozumiem, ale może ktoś przetłumaczy słowo w słowo? Co to ma być wogóle? Zdarzały się już na dogo takie kawały?:crazyeye: Quote
marta0731 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='kora78'] marta nie chwali się, że Bilbo ma 700 obejrzeń na allegro!! [/QUOTE] A obejrzeń ma 831 juz teraz od wczoraj wieczór. Może jakiś anglik się zakochał i ciągle na Bilba patrzy...?;) Quote
kizimizi Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 "i could purchase a Puppy for my daughter{Rose} as a birthday present because she likes dogs alot,and i want that to be as a surprise for her though" no brzmi obiecująco:shake: Sklepów z zabawkami tam nie mają?!:angryy: Quote
kora78 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 pan pracuje w korporacj ijakiejś, ma corke 8 lat, co kocha psy i ona chcial jej na urodziny niespodzianke zrobic i koniecznie mam odpisac, jakieś szczegóły o psie ,so as for me to commence with the payments,- tego nic nie rozumiem no i niech mnie Bóg błogosławi :D taka ściema, żeby mi wirusa wrzucić, jak odpiszę :) Quote
marta0731 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Biedny Bilbusiu:( ......................... A już 938 obejrzeń................ Aż tyle osób chyba oczu nie ma.............:shake: Quote
Kapsel Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 marta0731 napisał(a):Biedny Bilbusiu:( ......................... A już 938 obejrzeń................ Aż tyle osób chyba oczu nie ma.............:shake: Ślepi czy co??? :razz::roll: Quote
kora78 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 podrzuciłąm dziś Bilba do Germaine, żeby to imię lekko zmienili tam na stronie, bo o nowym Bilbie co chwila są jakieś nowe wieści i nasz może jniknąć w cieniu tamtego. Wysłałąm te nowe fajne fotki, napisałam o kastracji. Germaine obiecała, że go podrzucą tam w newsach :) Quote
marta0731 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Skończyło się wyróżnione allegro... 1300 obejrzeń i nic...:(:(:( Quote
Kapsel Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Cholera, no co za pech..... musi znaleźć się domek musi :cool3::cool3::cool3: Quote
kizimizi Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Az tyle i nic? Dawajcie to ogłoszenie zmodyfikujemy i damy nowe fotki. Musie sie w koncu udac. Quote
kora78 Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 jakie nowe fotki? skąd je wziąść? trzeba takie poza boksem załatwić Quote
Kapsel Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 A może nie przedstawiać go jako bokserowatego, bo jak ktoś szuka boksera i wyszukiwarkę wpisze bokser, to oczekiwania są wtedy inne i Bilbuś nie zawsze może spełnić te oczekiwania i dlatego być może zero telefonów po tak dużym wyświetleniu obejrzeń. Może przedstawić go jako zwykłego psiaka i dany poszukujący już konkretnie takiego psa poszukując może się na niego skusi? :roll: Quote
marta0731 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Hmmm.... Kora o tym samym myślała... Trzeba coś wymyślić żeby "miał branie" Kto ma wenę twórczą?;) Quote
kora78 Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 ja weny nie mam ostatnio do niczego ogłoszenia psów się kończą i nie mam weny do odnawiania tego Quote
MyszkaMiki Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Ja ogłoszenia te co się da to cały czas przedłużam Quote
marta0731 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 MyszkaMiki napisał(a):Ja ogłoszenia te co się da to cały czas przedłużam Dzięki Myszka...:) Quote
kora78 Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 dzięki :) za ogłoszenia :) choroba, ja nie wiem, co robić. Tyle ogłoszeń i nic. chyba nie może chodzić jako bokser :( bo za mało bokserkowaty jest dla każdego :( jemu trzeba dt!!!!!!!! bez tego nic nie zrobimy na SOS nic nowego o Bilbo :( zmieniam tytuł Quote
kora78 Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 byłam dziś w schronie zaraz dodam nowe fotki Bilbus łasił mi się do ręki bardzo choć już troszkę się go bałam, p otych opowieśiach pracowników był ze mną jeden pan pracownik, bardzo miły pan, Bilbo przy nim uciekiał od krat i strasznie go obszczekiwał, potem się uspokajał i uszy kulił. A jak go zawołałam to przylatywał i za chwilę znó uciekał w głą i szczekał. Pan powiedział, że jak ściągał dziś pleksę z kojca to musiał tupnąć na Bilbo, żeby uciekł do tyłu kojca, żeby można było zdjąc pleksę, budę oczyścić. Pewnie sobie Biblo zapamiętał. Ale na pewno pan go nie bił Szukajmy tymczasiku!! Quote
Recommended Posts