Kapsel Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Sockunia napisał(a):Wpłaciłam dziś. :D Super dzięki wielkie :kiss_2::kiss_2::kiss_2::Rose: Quote
Szarotka Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Wrocilam do domu w niedziele. Jak tam sytuacja Bilbo ??? Quote
Kapsel Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Szarotka napisał(a):Wrocilam do domu w niedziele. Jak tam sytuacja Bilbo ??? Witaj Szarotko, witaj :multi::multi::multi::multi::multi: Z Bilbusiem wszystko dobrze, bardzo grzeczny, posłuszny, dogaduje się z psiakami, miodzio po prostu!!! :loveu::loveu::loveu: Teraz trzeba go ogłaszać i szukać domeczku bardzo dobrego :-):-):-) Quote
Mysza2 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Ogłaszajcie cioteczki, ciężki teraz okres na te adopcje, przybyło biedaków, ale on taki słodziak, że moze mu się poszcześci :):) Quote
kamilawa Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Kapsel napisał(a):Teraz trzeba go ogłaszać i szukać domeczku bardzo dobrego :-):-):-) Hej! Hej! Ja się zapisuję do ogłoszeń :) Chociaż jakoś chcę pomóc :) Macie jakiś nowy tekst do ogłoszeń? Quote
kora78 Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Nie ma tekstu. Ciotki zrobcie, plisss Jak bilbo?? W domku. A focie nowe?? Prosze, by sie ktos ogloszeniami zajal. Bazarkiem i info z ta ciotka, co sie sama zglaszala kiedys Oplata za bazar to do papryki Niech ktos paleczke przejmie, plisss Quote
sylwiaso Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Dobry wieczór jesteśmy!!!!Bilbunio pozdrawia wszystkie cioteczki!!!! Quote
sylwiaso Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 1.Bilbunio był dziś u lekarza uszy zdrowe, serce też nie ma grzybicy waży 22kg dostał tabletki na robaki.2.Bilbuniowi udało się zrobić zdjęcia, bo to graniczyło z cudem on nie usiedzi na miejscu. Wyśle jutro!!!Bilbunio znajdzie domek szybko,a mi będzie przykro jak chol.....a!!! Quote
sylwiaso Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Dziewczyny zapomniałam napiszcie mi namiary na fakturę do sos bokserom!dzięki Quote
Kapsel Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='sylwiaso']Dziewczyny zapomniałam napiszcie mi namiary na fakturę do sos bokserom!dzięki Sylwiaso, już wysyłałam namiary. http://www.sosbokserom.com.pl/ Na dole strony SOS Bokserom, masz wszystkie potrzebne dane :smile: Quote
sylwiaso Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Dziewczyny denerwuje sie bo filmik przesłany, było ciężko bo bardzo długo się ładował to moja siostra mi pomaga bo ja nie mam kiedy się tego nauczyć i czasu mi brakuje!!! Vioola005 napisz Kochana czy doszedł do Ciebie jeżeli do południa się nie odezwie to wyślemy na drugi adres!!!Kochane dziewczyny jak byłam w lecznicy to ludzie zwracali na niego uwagę.:lol: Quote
kamilawa Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 kora78 napisał(a):Nie ma tekstu. Ciotki zrobcie, plisss Jak bilbo?? W domku. A focie nowe?? Prosze, by sie ktos ogloszeniami zajal. Bazarkiem i info z ta ciotka, co sie sama zglaszala kiedys Oplata za bazar to do papryki Niech ktos paleczke przejmie, plisss Przysiadę później i napiszę tekst, bez obaw ;) Niedługo Bilblo będzie miał full wypas ogłoszenia :D Quote
maja602 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='kora78']Nie ma tekstu. Ciotki zrobcie, plisss Jak bilbo?? W domku. A focie nowe?? Prosze, by sie ktos ogloszeniami zajal. Bazarkiem i info z ta ciotka, co sie sama zglaszala kiedys Oplata za bazar to do papryki Niech ktos paleczke przejmie, plisss Ja zrobiłam kilka ogłoszeń. Informacja na ten temat jest na str. 114. Jest link do jednego z ogłoszeń, więc jeżeli komuś się tekst podoba, to proszę wykorzystać. http://www.cafeanimal.pl/zwierzaki/Bilbo,46240 Im więcej ogłoszeń tym lepiej, więc róbcie, gdzie kto może. Quote
kamilawa Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Ok, to dorobię tam, gdzie nie robiłaś :) Dzięki wielkie ;) Tekst super, na pewno skorzystam. Quote
andegawenka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Maju dodaj że mieszaniec z przewagą charakteru i wyglądu bokserka i że niewielki...proszę. Ludzie już wiedzą że boksie to fajne pieski a duże teraz jakoś mają mniejsze szanse.... Quote
ageralion Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Dziendory Bilbusiu :) Jak tam zaczal sie dzionek? :) Jakies pierwsze telefony o chlopaka byly? :cool3: Quote
sylwiaso Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 kilka fotek Bilbusia z domu chciałam zrobić ładniejsze!!! Quote
Kapsel Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Bardzo ładne są!!!! :kiss_2::kiss_2::kiss_2: A na ostatnim Bilbuś wpatrzony w ciasteczko :multi::multi::multi:pewnie miał ochotę. To zdjęcie przy komputerze byłoby super do ogłoszeń, tylko żeby mu mordkę było widać :roll: Quote
ageralion Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Bardzo fajne fotki, a to z dzieciaczkiem i ciachem wymiata normalnie :loveu: Patrze na zdjecie z laptopem i mam wrazenie, ze Bilbo ma taka troche dluzsza i miekka siersc(?) Quote
MyrkurDagur Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Przepraszam za offa... Poszukuję osób z Brzegu Dolnego lub okolic, które w jakikolwiek sposób mogłyby pomóc w ustaleniu miejsca zamieszkania ludzi - "bohaterów" programu TVP "Celownik" z 9.08., którzy na swoim podwórku trzymają psa, na krótkim łańcuch, przytwierdzonym do czegoś, co chyba ma spełniać rolę budy... Pani z oławskiego TOZu chce pojechać do tych ludzi, ale potrzebuje na nich namiary, a najprawdopodobniej redakcja "Celownika" nie udzieli jej żadnych informacji. Jeśli ktokolwiek może pomóc - proszę o PW. Ten pies ma naprawdę ciężkie warunki, spójrzcie sami... - odcinek z 9.08 http://www.tvp.pl/publicystyka/magazyny-reporterskie/celownik (odcinek nie dotyczy samego psa, ale jest on wiele razy pokazywany...) Quote
sylwiaso Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 fakturka za odrobaczenie i kontrole Bilbusia Quote
maja602 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Przepraszam Was bardzo, ale może ktoś zechce przyłączyc sie do pomocy dla tej malutkiej http://www.dogomania.pl/threads/1907...3#post15174113 Quote
maja602 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Dopisałam do ogłoszenia, że Bilbuś nie jest taki duży jak rasowy bokser. http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Bilbo,20095 Quote
Recommended Posts