Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kora78 napisał(a):
a pewnie, pewnie
o jednorazowe

:)

To klawo, oby tak dalej. Dostałam konto, ale dobrze by było jednak stan kasy mieć na bieżąco :cool3:

Posted

Własnie wpłaciłam 10 Zeta:( tylko na Bilbusia w dopisku napisałam dla Bilbusia:)
A skąd go wieziecie i dokąd???Nie mam czasu wszystkiego czytać..
I podnoszę śliczności:)

Posted

mamy 358 jednorazowo, z tego, co dobrze licze i poprawiam 1 post po kilka razy dziennie :)

plus stale 140
i 1 miesiac pokryje SOS

nie jest juz zle :) tylko ten transport...
ja jakos osobiscie go dowioze tym pkp do wrocka, bo za transport platny to 70zl wychodzi do wrocka. a pkp wychodzi mi za okolo 30zl. roznica jest.
tylko kiedy kiedy? wciaz czekam, co sie wyklaruje, watek w transportowym dziale wisi juz dawno

okolo 280zl za trans z wrocka do lowicza... :(

Posted

Kora78 cholera miałam dzwonić na dłuższą rozmowę do Ciebie i plany mi się pokrzyżowały a teraz to już za póżno.Jutro spróbuję!!!!!!!!!Dziewczyny a może pomyślcie o transporcie PKP Wrocław-Skierniewice?pozdrawia wszystkich"Lasek brzozowy"

Posted

Słuchajcie coś nie tak jest z tym transportem bo myśmy jak wieźli psiaki to wyszło nam 295 zł paliwo za 709 km. A tu jest 304 km i 280. Naprawdę nikt nie ma innej opcji? Szkoda taką kase wywalać za transport. To jest strasznie dużo:( A u Bilbusia każdy grosik się liczy.

Edit. Nam z tej trasy paliwo zostało na jeszcze jakieś 70-80 km.

Posted

Maruda666 napisał(a):
Zleciłam stały przelew 30zł, ale pójdzie dopiero piątego - i tak co miesiąc.

Marudeczko Ty Nasza Kochana :buzi::buzi::buzi:
Jak dobrze, że jesteś :-):loveu:

Czekamy jeszcze na Naszą Myszeczkę :-)

Posted

pirania15_15 napisał(a):
Czyli jest problem w przewiezieniu psiaka? 280zł za tyle km? Nieźle ktoś zarabia na tym o.O

Piranio a Ty nie masz możliwości przewiezienia po kosztach?:roll::loveu:

Posted

Shania napisał(a):
no daleko tak myslałam zawiozę, ale no nie mam na paliwo a tu sporo wyniesie...sorki:(
Chciałam pomóc ale na paliwo nie dam rady...

a ile wyniesie za paliwo? ile Twój samochód pali?

Posted

ale to jest dolny slask. trzeba kolo zatoczyc z katowic okolo 250km dodatkowo, zeby do nas dojechac
ode mnie do lowicza jest okolo 300km. ale trzeba liczyc, by osoba od transportu jeszcze do domu wrocila i drugie tyle drogi robila, jak np z wrocka pojedzie, czy papatiakole z lodzi

Shania, co za opis masz straszny? jak klikam to w fotosika tylko wchodze i sie logowac trzeba i nic nie widac...