kora78 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 ciotki prosze o podanie wysokosci tych jednorazowych datkow, bo nie wiemy, ile mam wpisac w 1 poscie. a zanim tez od papryk isie dowiemy ile przyszlo, to bedzie min w nasteony poniedzialek, jak Ona wroci. jesli nie chcecie jawnie to poprosze o pm z podaniem wysokosci :) na biezaco wpisuje kaske w 1 poscie, tam patrzcie, ile brakuje. pisze to, co wiem, ile wiem marudaaa nam doszla jako stala :) dziekuje bardzo :) wiec stalych brakuje 180zl ale z jednorazowych mamy juz na caly miesiac chyba. czyli na 2 mce juz mamy oplate :) zalezy, ile wyjdzie za transport... Quote
Kapsel Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 magenka1 napisał(a):Cioteczki od bokserów mam do Was słabość bo ja nie mam bokserów ale kocham ich za wygląd , 5 zł co m/c zawsze na koniec miesiąca ps. mam dużo dekleracji więc nie mogę więcej :( Kora a Magenki1 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: nie wpisałaś jako stałej :mad::mad::mad: Quote
andegawenka Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 30 stała deklaracja...mało wiem, ale moi podopieczni nie znajdują domków, szczególnie z takim jednym bym się chętnie rozstała bo młody i ładny , ale też nic.... Quote
Kapsel Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='andegawenka']30 stała deklaracja...mało wiem, ale moi podopieczni nie znajdują domków, szczególnie z takim jednym bym się chętnie rozstała bo młody i ładny , ale też nic.... Ninuś SŁONECZKO TY MOJE, SERCE KOCHANE :iloveyou::iloveyou::iloveyou: :laola::laola: Bilbuś bardzo dziękuje!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-) i my Tyż :loveu::loveu::loveu: Quote
andegawenka Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='Olena84']Nie dam rady wspomóc finansowo:(. ...ale bądź z nami i z Bilbo... Quote
kora78 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Kapsel dzieki za wskazowke :) widzicie, gubie sie, dlatego nie moge byc sama, pilnowac wszystkiego, ja nie dam rady sama potrzebuje Was ciotki!! kiedy konto rozsylac? na pm. boje sie, ze sie potem nie polapie, kto deklarowal cos jednorazowo. moze ktos, kto tu jest na biezaco zrobi jeden poscik i tam wpisze kazdego, co cosik deklarowal? bo ja znow kogos przeocze. a przyda sie, zebym wiedziala, komu konto wysylac. tylko poprosze o pelna nazwe nika ja stosuje sobie uproszczenia, a wiele osob tu pierwszy raz na oczy widze i sie pogubie :) Quote
andegawenka Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='kora78']Kapsel dzieki za wskazowke :) widzicie, gubie sie, dlatego nie moge byc sama, pilnowac wszystkiego, ja nie dam rady sama potrzebuje Was ciotki!! kiedy konto rozsylac? na pm. boje sie, ze sie potem nie polapie, kto deklarowal cos jednorazowo. moze ktos, kto tu jest na biezaco zrobi jeden poscik i tam wpisze kazdego, co cosik deklarowal? bo ja znow kogos przeocze. a przyda sie, zebym wiedziala, komu konto wysylac. tylko poprosze o pelna nazwe nika ja stosuje sobie uproszczenia, a wiele osob tu pierwszy raz na oczy widze i sie pogubie :) Nie martw się, poprostujemy.... Quote
kajkoowa Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Niestety z pieniążkami nie mogę pomóc, ale zapisuję i podnoszę. Quote
marra Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Ja również narazie spłukana finansowo :( nie wspomogę pieniążkiem ale z całych sił trzymam kciuki, Bilbo pyszczek do góry, masz wspaniałe osoby obok siebie :) Quote
andegawenka Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='marra']Ja również narazie spłukana finansowo :( nie wspomogę pieniążkiem ale z całych sił trzymam kciuki, Bilbo pyszczek do góry, masz wspaniałe osoby obok siebie :) :lol: [quote name='Kaja10014']Niestety z pieniążkami nie mogę pomóc, ale zapisuję i podnoszę. Dziękujemy za przybycie Quote
Maruda666 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Mały do góry!! Coraz więcej ciotek myśli o tobie :) Quote
ageralion Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Moze nowy banerek przyniesie szczescie Bilbo Quote
_Goldenek2 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='kora78'][B] Do tego dosle cos- dar-ling, Goldenek, ilion... Zmień proszę na stałą 10 zł. Naprawdę więcej nie mogę, to moja 18 stała deklaracja nie licząc jednorazowych wpłat :(. Bilbo.... masz szybko znaleźć dom, bo inaczej :mad::mad::mad:. Dane do przelewu proszę. Quote
Olena84 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 andegawenka napisał(a):...ale bądź z namii z Bilbo... Pewnie ze jestem:multi:! Quote
ewab Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Nie mogę odmówić Bilbo, no i Kapselkowi:razz:. U mnie sytuacja identyczna jak u wielu. Kilkanaście psów na utrzymaniu więc tylko 25 zł stałej. Quote
tayga Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 ewab napisał(a):Nie mogę odmówić Bilbo, no i Kapselkowi:razz:. No właśnie... Kapsel siedzi i zwabia :) Stałej nie mogę, bo u mnie ciągle przybywa psiaków (chociaż Bianka od dwóch dni w DS), ale 40 zł jednorazowo nawet dzisiaj. Nr konta poproszę. Quote
Szarotka Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 tayga napisał(a):No właśnie... Kapsel siedzi i zwabia :) Stałej nie mogę, bo u mnie ciągle przybywa psiaków (chociaż Bianka od dwóch dni w DS), ale 40 zł jednorazowo nawet dzisiaj. Nr konta poproszę. Dobrze, ze na ciotki dogowe recydywistki mozna liczyc:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
Agnezia Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 nie było mnie cały dzień a tu tak dużo deklaracji się pojawiło. Bilbuś odkurzaj walizkę :) Quote
Szarotka Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Bilbus marzy o wyjsciu ze schronu ............ Quote
UBOCZE Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='Szarotka']Bilbus marzy o wyjsciu ze schronu ............ Czemu Bilbo ząbki szczerzy? Bo w swe wyjście mocno wierzy!!!;) Quote
Recommended Posts