Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ciotki prosze o podanie wysokosci tych jednorazowych datkow, bo nie wiemy, ile mam wpisac w 1 poscie. a zanim tez od papryk isie dowiemy ile przyszlo, to bedzie min w nasteony poniedzialek, jak Ona wroci.
jesli nie chcecie jawnie to poprosze o pm z podaniem wysokosci :)

na biezaco wpisuje kaske w 1 poscie, tam patrzcie, ile brakuje. pisze to, co wiem, ile wiem

marudaaa nam doszla jako stala :) dziekuje bardzo :)
wiec stalych brakuje 180zl
ale z jednorazowych mamy juz na caly miesiac chyba. czyli na 2 mce juz mamy oplate :) zalezy, ile wyjdzie za transport...

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magenka1 napisał(a):
Cioteczki od bokserów mam do Was słabość bo ja nie mam bokserów ale kocham ich za wygląd , 5 zł co m/c zawsze na koniec miesiąca
ps. mam dużo dekleracji więc nie mogę więcej :(

Kora a Magenki1 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: nie wpisałaś jako stałej :mad::mad::mad:

Posted

[quote name='andegawenka']30 stała deklaracja...mało wiem, ale moi podopieczni nie znajdują domków, szczególnie z takim jednym bym się chętnie rozstała bo młody i ładny , ale też nic....
Ninuś SŁONECZKO TY MOJE, SERCE KOCHANE :iloveyou::iloveyou::iloveyou: :laola::laola:

Bilbuś bardzo dziękuje!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-) i my Tyż :loveu::loveu::loveu:

Posted

Kapsel dzieki za wskazowke :) widzicie, gubie sie, dlatego nie moge byc sama, pilnowac wszystkiego, ja nie dam rady sama
potrzebuje Was ciotki!!

kiedy konto rozsylac? na pm. boje sie, ze sie potem nie polapie, kto deklarowal cos jednorazowo. moze ktos, kto tu jest na biezaco zrobi jeden poscik i tam wpisze kazdego, co cosik deklarowal? bo ja znow kogos przeocze. a przyda sie, zebym wiedziala, komu konto wysylac.
tylko poprosze o pelna nazwe nika ja stosuje sobie uproszczenia, a wiele osob tu pierwszy raz na oczy widze i sie pogubie :)

Posted

[quote name='kora78']Kapsel dzieki za wskazowke :) widzicie, gubie sie, dlatego nie moge byc sama, pilnowac wszystkiego, ja nie dam rady sama
potrzebuje Was ciotki!!

kiedy konto rozsylac? na pm. boje sie, ze sie potem nie polapie, kto deklarowal cos jednorazowo. moze ktos, kto tu jest na biezaco zrobi jeden poscik i tam wpisze kazdego, co cosik deklarowal? bo ja znow kogos przeocze. a przyda sie, zebym wiedziala, komu konto wysylac.
tylko poprosze o pelna nazwe nika ja stosuje sobie uproszczenia, a wiele osob tu pierwszy raz na oczy widze i sie pogubie :)

Nie martw się, poprostujemy....

Posted

Ja również narazie spłukana finansowo :( nie wspomogę pieniążkiem ale z całych sił trzymam kciuki, Bilbo pyszczek do góry, masz wspaniałe osoby obok siebie :)

Posted

[quote name='marra']Ja również narazie spłukana finansowo :( nie wspomogę pieniążkiem ale z całych sił trzymam kciuki, Bilbo pyszczek do góry, masz wspaniałe osoby obok siebie :)
:lol:
[quote name='Kaja10014']Niestety z pieniążkami nie mogę pomóc, ale zapisuję i podnoszę.

Dziękujemy za przybycie

Posted

[quote name='kora78'][B] Do tego dosle cos- dar-ling, Goldenek, ilion...

Zmień proszę na stałą 10 zł. Naprawdę więcej nie mogę, to moja 18 stała deklaracja nie licząc jednorazowych wpłat :(.
Bilbo.... masz szybko znaleźć dom, bo inaczej :mad::mad::mad:.
Dane do przelewu proszę.

Posted

Nie mogę odmówić Bilbo, no i Kapselkowi:razz:. U mnie sytuacja identyczna jak u wielu. Kilkanaście psów na utrzymaniu więc tylko 25 zł stałej.

Posted

ewab napisał(a):
Nie mogę odmówić Bilbo, no i Kapselkowi:razz:.

No właśnie... Kapsel siedzi i zwabia :)
Stałej nie mogę, bo u mnie ciągle przybywa psiaków (chociaż Bianka od dwóch dni w DS), ale 40 zł jednorazowo nawet dzisiaj.
Nr konta poproszę.

Posted

tayga napisał(a):
No właśnie... Kapsel siedzi i zwabia :)
Stałej nie mogę, bo u mnie ciągle przybywa psiaków (chociaż Bianka od dwóch dni w DS), ale 40 zł jednorazowo nawet dzisiaj.
Nr konta poproszę.

Dobrze, ze na ciotki dogowe recydywistki mozna liczyc:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: