kizimizi Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 no żeby sie jeszcze domek znalazł i byłoby super! Quote
Kapsel Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 kizimizi napisał(a):no żeby sie jeszcze domek znalazł i byłoby super! taaaak wielbicieli dużo, tylko tego właściwego brak :shake: Quote
kach Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 no tak tego właścieego brak nie mam warunków na drugiego psa Quote
marta0731 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 http://www.allegro.pl/item976631964_za_malo_bokser_kowy_na_milosc_slodki_bilbo.html Ciotki premie dostalam;) Lezy mi rowniez bardzo jego los na sercu, wznowie mu allegro, mamy nowe foty ale prosze o sugestie co do tekstu, co tam zmienic? Wiem tylko zeby sprobowac nie oglaszac jako boksera Quote
marta0731 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 kach napisał(a):no tak tego właścieego brak nie mam warunków na drugiego psa Nawet na dt...?:razz: Tak sobie probuje, chociaz spytam:evil_lol: Quote
Kapsel Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Trzeba zacząć od tego: Już pól roku żyje w dolnośląskim schronisku młodziutki, biedny psiak, którego właściciel porzucił.... nazwano go Bilbo. Bilbo do tej pory nie wie co się z nim dzieje. Miał kiedyś pana, dom, legowisko, swoją miskę i rękę do głaskania... nie wiem jak dalej.... brak weny dalszy ciąg można skopiować z poprzednich ogłoszeń :oops: eeee tam nie Quote
marta0731 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Poczatek dobry Kapsel A co to znaczy eee tam nie?;) Musze wyskrobac czas i cos wymyslec porzadnego Quote
kora78 Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 jestem, jestem sercem i duszą z bilbusiem i ogłoszeniami dla niego nie jako boksera, pamiętaj marta dzięki za ogłoszenia kach!! a może jakiś znajomy na dt go przygarnie? będą łądne fotki i ocena charakteru i wolność przede wszystkim :) Quote
kach Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 MOI ZNAJOMI SZUKAJA PSA STROZA TZN. PSA ŻEBY SZCZEKAŁ UPARLI SIE NA SUKE A MOGLI BY WZIĄŚĆ BILBUSIA MIAŁBY WYBIEG JEST DUŻYM PIESKIEM MIAŁBY DOBRZE ON JEST SŁODKI TAKI JAKMÓJ MISTEREK:lol::lol: Quote
Kapsel Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 kach napisał(a):MOI ZNAJOMI SZUKAJA PSA STROZA TZN. PSA ŻEBY SZCZEKAŁ UPARLI SIE NA SUKE A MOGLI BY WZIĄŚĆ BILBUSIA MIAŁBY WYBIEG JEST DUŻYM PIESKIEM MIAŁBY DOBRZE ON JEST SŁODKI TAKI JAKMÓJ MISTEREK:lol::lol: Kach to im wytłumacz, że z suką to same problemy i częstsze choroby mają niż pies, a te cieczki i koledzy stojący przy bramie (chyba że sterylizacja była) ale można im wymienić dużo negatywów. Zazwyczaj to ludzie chcą sunię do ogrodu bo nie obsikuje im krzaków i to jest główny powód, że sunie mają takie wzięcie. Quote
kach Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Kach to im wytłumacz, że z suką to same problemy i częstsze choroby mają niż pies, a te cieczki i koledzy stojący przy bramie (chyba że sterylizacja była) ale można im wymienić dużo negatywów. Zazwyczaj to ludzie chcą sunię do ogrodu bo nie obsikuje im krzaków i to jest główny powód, że sunie mają takie wzięcie...............................................................................kapselku wysłałam fotki bilbusia do nich trzymam kciuki Quote
kora78 Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 i bilbo to kastrat i będzie grzeczniejszy i nie będzie miał zapędów do ucieczek Quote
marta0731 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 No i suki to takie łagodniejsze chyba są z natury przewaznie... Ktos na nią odpowiednio spojrzy i będzie się ulegle kładła pod płotem:razz: Pies to pies, ma swoj charakterek:razz: jesli chcą do pilnowania W zasadzie chcialabym aby Bilbus mial dom w sensie w srodku, ale skoro mialby dobre warunki na dworze..., to strasznie sie uciesze jesli sie na niego zdecyduja, on jest w tym schronie stanowczo za dlugo! Quote
marta0731 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 I atutem w tym przypadku są jego wystające zeby, bedzie grozniej wyglądał:evil_lol: Quote
Kapsel Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 marta0731 napisał(a):No i suki to takie łagodniejsze chyba są z natury przewaznie... Ktos na nią odpowiednio spojrzy i będzie się ulegle kładła pod płotem:razz: Pies to pies, ma swoj charakterek:razz: jesli chcą do pilnowania W zasadzie chcialabym aby Bilbus mial dom w sensie w srodku, ale skoro mialby dobre warunki na dworze..., to strasznie sie uciesze jesli sie na niego zdecyduja, on jest w tym schronie stanowczo za dlugo! On jednak chyba domowy musi być ma taka krótką sierść jak boksio :shake: Zimą by zamarzł biedaczek :roll: Quote
kach Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 wysłałam fotki i czekam...ale jaknie pójdzie do pilnowania szukam mu domku szukam...kapselku najpierw piszesz zeby rozmawiać że bilbo się nadaje na stróza teraz piszesz inaczej więc nie wiem jak myślec?????????????? Quote
marta0731 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 No wlasnie ciezko sie wypowiedziec w tym temacie... Dom w sensie mieszkanie czy cos by bylo super... ale z kolei teren do biegania dla psa tez super...:roll: A Bilbo jak widac na fotkach siersc ma troche dluzsza niz boksie, pamietajmy ze on jest prawie boksiu;) I juz tak dlugo w schronie... bez dt bedzie ciezko, a i pamietajmy ze zime tam przetrwal:crazyeye: i jakby mial porzadna budke ocieplona... Quote
Kapsel Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 kach napisał(a):wysłałam fotki i czekam...ale jaknie pójdzie do pilnowania szukam mu domku szukam...kapselku najpierw piszesz zeby rozmawiać że bilbo się nadaje na stróza teraz piszesz inaczej więc nie wiem jak myślec?????????????? Przecież jedno nie wyklucza drugiego. Może mieszkać w nocy w domu i pilnować w dzień w ogrodzie, prawda? Przecież nikt ogrodu nie ukradnie jak psiak spałby w domu. Każdy przecież boi się kradzieży domowej a nie ogrodowej. Quote
Kapsel Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 kach napisał(a):wysłałam fotki i czekam...ale jaknie pójdzie do pilnowania szukam mu domku szukam...kapselku najpierw piszesz zeby rozmawiać że bilbo się nadaje na stróza teraz piszesz inaczej więc nie wiem jak myślec?????????????? Niech się zdecydują to będziemy myśleć i już. Zobaczymy czego Państwo oczekują. Najważniejsze aby decyzja była na tak, prawda? Quote
marta0731 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Hopaj Słodziaku Ciekawe jak sie spodobales Quote
marta0731 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='kach']wysłałam fotki i czekam...ale jaknie pójdzie do pilnowania szukam mu domku szukam...[/QUOTE] Jak tam Kach? Cos wiadomo z tymi Twoimi znajomymi? Quote
Kapsel Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='marta0731']Jak tam Kach? Cos wiadomo z tymi Twoimi znajomymi?[/QUOTE] Kach zajęta swoim boksiem bardzo jej choruje dlatego pewnie nie odpisuje :placz: Quote
Recommended Posts