Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba zacząć od tego: Już pól roku żyje w dolnośląskim schronisku młodziutki, biedny psiak, którego właściciel porzucił.... nazwano go Bilbo. Bilbo do tej pory nie wie co się z nim dzieje. Miał kiedyś pana, dom, legowisko, swoją miskę i rękę do głaskania... nie wiem jak dalej.... brak weny dalszy ciąg można skopiować z poprzednich ogłoszeń :oops: eeee tam nie

Posted

jestem, jestem sercem i duszą z bilbusiem i ogłoszeniami dla niego
nie jako boksera, pamiętaj marta

dzięki za ogłoszenia kach!! a może jakiś znajomy na dt go przygarnie? będą łądne fotki i ocena charakteru i wolność przede wszystkim :)

Posted

MOI ZNAJOMI SZUKAJA PSA STROZA TZN. PSA ŻEBY SZCZEKAŁ UPARLI SIE NA SUKE A MOGLI BY WZIĄŚĆ BILBUSIA MIAŁBY WYBIEG JEST DUŻYM PIESKIEM MIAŁBY DOBRZE ON JEST SŁODKI TAKI JAKMÓJ MISTEREK:lol::lol:

Posted

kach napisał(a):
MOI ZNAJOMI SZUKAJA PSA STROZA TZN. PSA ŻEBY SZCZEKAŁ UPARLI SIE NA SUKE A MOGLI BY WZIĄŚĆ BILBUSIA MIAŁBY WYBIEG JEST DUŻYM PIESKIEM MIAŁBY DOBRZE ON JEST SŁODKI TAKI JAKMÓJ MISTEREK:lol::lol:

Kach to im wytłumacz, że z suką to same problemy i częstsze choroby mają niż pies, a te cieczki i koledzy stojący przy bramie (chyba że sterylizacja była) ale można im wymienić dużo negatywów. Zazwyczaj to ludzie chcą sunię do ogrodu bo nie obsikuje im krzaków i to jest główny powód, że sunie mają takie wzięcie.

Posted

Kach to im wytłumacz, że z suką to same problemy i częstsze choroby mają niż pies, a te cieczki i koledzy stojący przy bramie (chyba że sterylizacja była) ale można im wymienić dużo negatywów. Zazwyczaj to ludzie chcą sunię do ogrodu bo nie obsikuje im krzaków i to jest główny powód, że sunie mają takie wzięcie...............................................................................kapselku wysłałam fotki bilbusia do nich trzymam kciuki

Posted

No i suki to takie łagodniejsze chyba są z natury przewaznie... Ktos na nią odpowiednio spojrzy i będzie się ulegle kładła pod płotem:razz:
Pies to pies, ma swoj charakterek:razz: jesli chcą do pilnowania

W zasadzie chcialabym aby Bilbus mial dom w sensie w srodku, ale skoro mialby dobre warunki na dworze..., to strasznie sie uciesze jesli sie na niego zdecyduja, on jest w tym schronie stanowczo za dlugo!

Posted

marta0731 napisał(a):
No i suki to takie łagodniejsze chyba są z natury przewaznie... Ktos na nią odpowiednio spojrzy i będzie się ulegle kładła pod płotem:razz:
Pies to pies, ma swoj charakterek:razz: jesli chcą do pilnowania

W zasadzie chcialabym aby Bilbus mial dom w sensie w srodku, ale skoro mialby dobre warunki na dworze..., to strasznie sie uciesze jesli sie na niego zdecyduja, on jest w tym schronie stanowczo za dlugo!

On jednak chyba domowy musi być ma taka krótką sierść jak boksio :shake: Zimą by zamarzł biedaczek :roll:

Posted

wysłałam fotki i czekam...ale jaknie pójdzie do pilnowania szukam mu domku szukam...kapselku najpierw piszesz zeby rozmawiać że bilbo się nadaje na stróza teraz piszesz inaczej więc nie wiem jak myślec??????????????

Posted

No wlasnie ciezko sie wypowiedziec w tym temacie... Dom w sensie mieszkanie czy cos by bylo super... ale z kolei teren do biegania dla psa tez super...:roll:
A Bilbo jak widac na fotkach siersc ma troche dluzsza niz boksie, pamietajmy ze on jest prawie boksiu;)
I juz tak dlugo w schronie... bez dt bedzie ciezko, a i pamietajmy ze zime tam przetrwal:crazyeye: i jakby mial porzadna budke ocieplona...

Posted

kach napisał(a):
wysłałam fotki i czekam...ale jaknie pójdzie do pilnowania szukam mu domku szukam...kapselku najpierw piszesz zeby rozmawiać że bilbo się nadaje na stróza teraz piszesz inaczej więc nie wiem jak myślec??????????????

Przecież jedno nie wyklucza drugiego. Może mieszkać w nocy w domu i pilnować w dzień w ogrodzie, prawda? Przecież nikt ogrodu nie ukradnie jak psiak spałby w domu. Każdy przecież boi się kradzieży domowej a nie ogrodowej.

Posted

kach napisał(a):

Niech się zdecydują to będziemy myśleć i już. Zobaczymy czego Państwo oczekują. Najważniejsze aby decyzja była na tak, prawda?

Posted

[quote name='marta0731']Jak tam Kach? Cos wiadomo z tymi Twoimi znajomymi?[/QUOTE]
Kach zajęta swoim boksiem bardzo jej choruje dlatego pewnie nie odpisuje :placz: