Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kora78 napisał(a):

był ze mną jeden pan pracownik, bardzo miły pan, Bilbo przy nim uciekiał od krat i strasznie go obszczekiwał, potem się uspokajał i uszy kulił. Pan powiedział, że jak ściągał dziś pleksę z kojca to musiał tupnąć na Bilbo, żeby uciekł do tyłu kojca,

Niezle musial tupnac........:angryy:

Posted

marta0731 napisał(a):
Cisza:-(
Dt potrzebne naprawde, bo tak ze schronu to ciezko psa wyadoptowac:shake:

Też tak mi się wydaje. Potrzebne mu nowe zdjęcia, koniecznie, on wychodzi na spacer?

Posted

marta0731 napisał(a):
W naszym schronie nie ma takiej opcji, niestety:shake:

To jakieś dziwne schronisko jest, a dlaczego nie można? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Bo jak sie jednego wyprowadzi na chwile to jak wraca to ma pozamiatane, bo cala reszta w boksie jest zazdrosna i od poczatku walcza o hierarchie
A calymi boksami wyprowadzac sie nie da, bo tam tylko dwie ciotki chodza, bo sa w miare tolerowane przez pracownikow

Posted

marta ranę? nie, nie miał nic. kompletnie
michy miały pełne jeszcze, głodne nie są, a on z grzecznymi psami siedzi. Głodne są pewnie rano, dopóki do popołudnia na jedzenie się doczekają. Ale nie parowało, gorące3 nie było, a zjedzone do połowy było tylko. Na każdego psa w boksie jedna micha jedzenia. Miały wtedy osteczki, pierwszy raz widziałąm :)

Posted

no na pewno nie na wakacjach! bo co to za zycie w zamknięciu, bez bliskości kochanego człoweka?
w zimnym boksie, i rzeczach, o jakich pisać tu nie można.

Posted

kora78 napisał(a):
widziałam wczoraj Bilbusia znów. szybkie głąski i leciałąm dalej. wszystko bez zmian

SZUKAMY TYMCZASU!

Dziewczyny kochane koniecznie trzeba mu Tymczasu :placz:

Posted

no i miałąm telefon wreszcie jakiś :)
ale się nie cieszcie, bo nic z tego :(

głównie- pan spod łodzi i bardzo się odległości wystraszył, od razu się chciał rozłączać, ale go przytrzymałam i tłumaczyłąm, że trans jest do załatwienia. pan chciał szczekającego psa, więc powiedziałąm,że on lubi szczekać. i tyle
ma pomyśleć i zadzwonić, ale rozmowa była minutowa, odległość go tak przeraziła. Nic nie oytał więcej, nic nie móił o sobie. Wyłączył sie :(

ważne,że coś się ruszyło!!

Posted

Kamila28 napisał(a):
Mam nadzieje, ze w końcu znajdzie swego kochającego Pana

Albo Panią. Początki zawsze trudne, ale pierwsze koty za płoty. Teraz już z górki pójdzie.... musi! ;)

Posted

marta0731 napisał(a):
No nie..................... Tyle czasu cisza?:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Ja zaglądam z nadzieją że chociaż jeden telefon był :shake:

Posted

Ja daję do gazety noworudzkiej co drugi tydzien ida psiaki ogłaszane przezemnie pomagam psiaką jak moge a bilba losy slędze oj już troszkę