kora78 Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Marta wstawisz mi nowe fotki? Gdzie ta Marta z tego dogo tak ucieka wciąż? :D Byłąm w odwiedzinach, Bilbo dał się po mordce pogłąskać, łąpkami na kraty wskakiwał, czego wcześniej raczej nie robił. Fotki mam. Poszczekał, jak zawsze. Wg opiekuna zawsze szczeka, ale agresywny nie jest. Quote
marta0731 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Kapsel napisał(a):Marta, ale na Krakvecie oddałaś? Oczywiście że tak:) Quote
marta0731 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 kora78 napisał(a):Marta wstawisz mi nowe fotki? Gdzie ta Marta z tego dogo tak ucieka wciąż? :D Byłąm w odwiedzinach, Bilbo dał się po mordce pogłąskać, łąpkami na kraty wskakiwał, czego wcześniej raczej nie robił. Fotki mam. Poszczekał, jak zawsze. Wg opiekuna zawsze szczeka, ale agresywny nie jest. Wstawię, wyślij Może Bilbo już ma dość siedzenia tam... i skacze żeby go zabrać:( Quote
kizimizi Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 biedny Bilbo na pewno chciałby wyjsc. A moze i jemu wykupic pakiecik na bazarku ogłoszeniowym? Quote
marta0731 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Bilbo już ma 15 ogłoszeń, chyba że się skończyły... Allegro by się przydało Quote
Kapsel Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Serce się kroi :-( Cudny psiaczek Ja nie mogę patrzeć na te kraty :-(:-(:-( Są telefony chociaż o niego? Quote
Soema Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Jak on się patrzy... dużo ładniej wygląda na tych zdjęciach.. tylko te kraty :( Quote
kora78 Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 ani jednego telefonu adocyjnego nie było nigdy :( zmienię w 1 poście, że foty są tutaj lepsze Quote
Kapsel Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Smutne :-( On taki śliczny, może allegro i allegratkę wyróżnioną mu zrobicie? :roll: Ja zapłacę! Quote
kora78 Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 no to super :) Kapsel zrobię mu, tylko daj mi chwilę, ok? wieczorami mam czas najlepszy może dziś, może jutro. zobaczę Quote
kizimizi Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Kapsel napisał(a):Smutne :-( On taki śliczny, może allegro i allegratkę wyróżnioną mu zrobicie? :roll: Ja zapłacę! no jasne! Kora fajny tekscik napisze i moze to Bilba wreszcie wypromuje. Quote
kora78 Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Bilbo ma tekst w 1 poście Ale on szedł zawsze i nic. Więc może trzeba go jakoś poprawić? Co proponujecie? Na co kłąść nacisk? Bo pisałąm głównie, że za mało rasowy uróśł, niż ludzie chcieli, więc go wyrzucili Quote
Kapsel Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 A ja myślę, że trzeba zachwalać jego charakter :loveu: A te ostatnie zdjęcia według mnie są bardzo ładne i takie chwytające za serce :loveu: Quote
Alicja Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Bilbuś ... ty młodziutki bez domu ...On staruszek ...też jużgo nie ma http://www.dogomania.pl/threads/182387-Benko-Starszy-bokserowaty-pan?p=14347346#post14347346 Quote
kizimizi Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Zapraszam na bazarek kosmetykowy na nasze psiaczki. http://www.dogomania.pl/threads/182187-super-kosmetyki-na-prezenty-i-nie-tylko-znane-marki-niskie-ceny-koniec-kwietnia Quote
marta0731 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 kora78 napisał(a):Bilbo ma tekst w 1 poście Ale on szedł zawsze i nic. Więc może trzeba go jakoś poprawić? Co proponujecie? Na co kłąść nacisk? Bo pisałąm głównie, że za mało rasowy uróśł, niż ludzie chcieli, więc go wyrzucili Ja myślę tylko, że ten tekst jest za długi................. Wysłałam go sobie na maila do pracy, jutro rano z nim pokombinuję;) Quote
kora78 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 fajnie :) bo dziś nie mam głowy do robienia mu ogłoszeń może jutro... Quote
marta0731 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [FONT=Broadway]"PIES - Jest twoim przyjacielem, partnerem, obro[/FONT][FONT=Times New Roman]ń[/FONT][FONT=Broadway]c[/FONT][FONT=Times New Roman]ą[/FONT][FONT=Broadway], Twoim psem. Jeste[/FONT][FONT=Times New Roman]ś[/FONT][FONT=Broadway] jego [/FONT][FONT=Times New Roman]ż[/FONT][FONT=Broadway]yciem, mi[/FONT][FONT=Times New Roman]ł[/FONT][FONT=Broadway]o[/FONT][FONT=Times New Roman]ś[/FONT][FONT=Broadway]ci[/FONT][FONT=Times New Roman]ą[/FONT][FONT=Broadway], przewodnikiem. B[/FONT][FONT=Times New Roman]ę[/FONT][FONT=Broadway]dzie Twój, wierny i oddany do ostatniego uderzenia serca. Winien mu jeste[/FONT][FONT=Times New Roman]ś[/FONT][FONT=Broadway] zas[/FONT][FONT=Times New Roman]ł[/FONT][FONT=Broadway]u[/FONT][FONT=Times New Roman]ż[/FONT][FONT=Broadway]y[/FONT][FONT=Times New Roman]ć[/FONT][FONT=Broadway] na to oddanie"[/FONT] [FONT=Times New Roman]Kiedyś byłem małym, okrąglutkim szczeniaczkiem - to były piękne czasy, [/FONT] [FONT=Times New Roman]wszyscy mnie kochali[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jednak szybko dojrzewałem, co chyba nie podobało się mojej rodzinie[/FONT] [FONT=Times New Roman]Czułem, że jestem tam coraz mniej mile widziany.... i stało się….[/FONT] [FONT=Times New Roman]Któregoś dnia mój Pan wsadził mnie do samochodu, wywiózł daleko i zostawił na ulicy[/FONT] [FONT=Times New Roman]Odjechał...[/FONT] [FONT=Times New Roman]Teraz mieszkam w schronisku. Z ciepłej kanapy zostałem brutalnie strącony do zimnego, brudnego boksu, do budy z mokrą słomą, gdzie budzę się codziennie w hałasie, walczę o chwilę uwagi ze strony człowieka, choćby na spojrzenie opiekuna, na cień szansy w oczach zwiedzających[/FONT] [FONT=Times New Roman]Czym zawiniłem? Czy tym, że pysk urósł mi zbyt długi? Że momentami wystają mi dolne zęby? Czy wyrosłem nie tak bardzo bokserkowaty, [/FONT] [FONT=Times New Roman]jak moja rodzina tego by chciała?[/FONT] [FONT=Times New Roman]Bilbo został porzucony w centrum miasta, gdy schronisko odmówiło jego przyjęcia z powodu przepełnienia. Szkoda, że poprzedni "właściciel" nie wykazał się wyobraźnią i nie znalazł lepszego sposobu na "pozbycie się" psa, który stał się mu zbędny[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pies ma około roku, pręgowany, ma niekopiowany ogon i uszy. Przed adopcją zostanie wykastrowany. Jest grzeczny i bardzo przestraszony. Zdziwiony sytuacją, w jakiej się znalazł. Za co człowiek zgotował mu taki los? [/FONT] [FONT=Times New Roman]Bilbo czeka na kochający dom, z zawsze pełną miską, z ciepłą ręką skorą do pieszczot, z zestawem zabawek i możliwością wybiegania się na spacerach[/FONT] [FONT=Times New Roman]W trosce, aby Bilbo znów nie przydarzyła się podobna przygoda zaznaczam, że pies nie jest rzeczą. Aukcja ma na celu znalezienie domu dla psa. Zanim zalicytujesz, zadzwoń! Zastrzegam sobie prawo wyboru odpowiedniego opiekuna oraz zakończenia aukcji przed czasem. Oferty złożone bez uprzedniego kontaktu będą usuwane[/FONT] Quote
marta0731 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Mniej więcej tak mi wyszło, bo myślę że to ogłoszenie nie powinno być za długie Tylko coś za duże przerwy porobiło tutaj między linijkami, u mnie tak nie wyglądało:roll: Quote
kizimizi Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 marta0731 napisał(a):Mniej więcej tak mi wyszło, bo myślę że to ogłoszenie nie powinno być za długie Tylko coś za duże przerwy porobiło tutaj między linijkami, u mnie tak nie wyglądało:roll: tak za dlugie zniechęcają do czytania. To co ważne najlepiej wytłuścić od razu. JA mu chyba gumtree robie co ajkis zcas no ale nie zaszkodzi odnowic.. Cioteczki a moze by ktos kaska sypnął na ogłoszenia z bazarku! AZ 74 strony za 10zł. Quote
Recommended Posts