Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie robię mu alegro. ja już robiłąm. marta zrób mu sama, to nie ma wiele roboty. tekst przecież jest, foty masz...to jest chwila. a trzeba się rozwijać i uczyć nowych rzeczy, to bierz się i rób :)

Posted

ok, zaraz wkleję

Jacyś ludzie z naszego miasta szukali boksera, ale na Bilbo nie padło :( znaleźli innego, dowiedziałąm się, jak już inny psiak był do nich nagrywany. szkoda, taka szansa z racji odległości...

Posted

kizimizi napisał(a):
zagladamy tylko nie zawsze cos piszemy. Do góry Bilbo!

Jasne, że zaglądamy! Ciocie kochają Bilba :loveu: Ja czasem w gole się nie loguję, tylko kontroluję, co u psiaków. Zawsze z nadzieją, że zbliża się domek... Szkoda, że nie możecie zabierać psiaków na spacer, byłyby lepsze zdjęcia, takie bardziej cywilizowane, no i psiaki miałyby lepszy kontakt z człowiekiem... Szkoda;/

Posted

Wymiziany dziś ode mnie. Zazwyczaj stał z tyłu i szczekał. Może dziś inaczej, bo fot nie robiłąm i ręce wolne miałam.

gdzie on ma ogłoszenia? marta zrobiłaś alegro?

Posted

Ogłoszenia te co robiła MyszkaMiki ma w pierwszym poście, sama je tam wstawiałaś Kora...
A allegro miałaś zrobić Ty:eviltong: bo masz czas i już mu robiłaś, to może tylko wznowisz? Jest taka możliwość?

Posted

ja napisałąm, że nie będę mu robiła allegro

proponowałąm,żeby nauczyła się robićmarta0731. tekst jest w 1 poście. wystarczy skopiować, foty dodać i parametry ustawić- pies dorosły,samiec, bez rodowodu. nic trudnego