Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

09.11.2010
Prosze wplacajacyh pieniazki na hotel Bilbo, o odniesienie sie do mojego pomyslu na rozdzielenie pozostalych po Bilbo pieniadzach. Zostalo powyzej 600zl- rozliczenie ponizej.
Na koncu watku zamiescilam sugestie, by to pomiedzy 6 psow rozdzielic.
W imię idei bilbusiowej- proponuje wesprzec 2 bokserowate psy, na pewno z SOS Bokserom chociaz jeden, oraz kundelki i kundelkowa skarbonke.
Prosze o pomysly na koncu watku.

zostalo 638zl luzem po Bilbo. Z tego poszlo:

38zl na 4 psy na wsi u biednej kobiety od DORA100, ktora pomaga je dokarmiac
100zl na Belle ode mnie w hotelu u sylwiaso, ktora to sunia ma niecala polowa deklaracji stalych
100zl na Fabie z Sos Bokserom, staruszke, ktora pijak chcial wepchnac pod autbus, Fabia umiera na raka
100zl na Bodzia, do SosBokserom, ktoreg ja na ulicy znalazlam, a fundacja sie nim zaopiekowala i w platnym dt umiescila
100zl dla Pablo, z Sos bokserom, na operacje polamanej lapy w 3 miejscach- koszt operacji to ok 2000zl.

40zl dla Franka od Temidy, brakujaca czesc do oplaty hotelu z grudzien, Franek ma 20zl deklaracji stalej :( www.dogomania.pl/threads/194699-Szorstkowłosy-Franuś-Potrzebne-WSPARCIE-FINANSOWE-NA-DT-i-ogłoszenia

40zl dla Zebola - www.dogomania.pl/threads/196776-Ząbalek-potrzebuje-pomocy...-Sam-nie-da-sobie-rady.-Potrzebne-deklaracje-%21%21-Pomocy-%21

40zl dla suni od pijaka - www.dogomania.pl/threads/197942-mała-beżowa-sunia-mieszka-w-stodole-wymordowano-jej-dzieci.-POMOCY-!/page2

40zl dla kielecczaka- Mozart www.dogomania.pl/threads/177527

40zl dla szczebrzeszyniakow - www.dogomania.pl/threads/191040-Bezdomne-psiaki-ze-Szczebrzeszyna-prosza-o-pomoc

pozostalo wiec:
NIC

Bilbo po wizycie poadopcyjnej, juz mamy pewnosc, ze w ds mu jest dobrze. Nie ma co trzymac w skarpcie pieniedzy. Prosze glownie wplacajacych o zawarcie glosu, bo to Wasze pieniadze!

08.09.2010
Bilbo ma dom! Pojechał do domku stalego w Szprotawie, zamieszkał w 2 pok. przestronnym mieszkaniu, z zaboksiowanym malzenstwem, z ktorym czesto bedzie jezdzil do domu na wsi :)

huraaaaaaaaaa

To pies w typie boksera, za malo bokserkowaty, by spodobal sie wielbicielom rasy. Stal sie w schronie za malo potulny, by zauroczyc soba odwiedzajacych schronisko. Do tego dostal mu sie do kojca ogromny onkowaty, dominujacy pies. Bilbo dotad rzadzil w kojcu.
W hotelu Bilbo jest ukochanym pieskiem paniusi. Kocha dxieci, kocha suczki, samce niemkoniecznie. Kocha zabawe na swiezym powietrzu, przeciaganie liny, gry pilka. Ladnie chodzi na smyczy. Wulkan energii.

02.08.2010 Bilbo pojechal do hoteliku wreszcie :) "W brzozowym lesie" u sylwiaso. Wiecej na stronie naszej magicznej, nr 99, a na str 1043 w poscie 1021 pierwsze fotki Bilbo z nowego dt oraz na str okolo 110!

Deklaracje stale:
marta0731 30zl :)
Anna 10zl :)
marudaaa 30zl :)
magenka1 5zl :)
andegawenka 30zl :)
Goldenek2 10zl :)
ewab 25zl :)
viola005 25zl buzka

Deklaracje jednorazowe:
kora78 - transport do wroclawia
andegawenka 30zl na transport z wrocka do lowicza buzka
Kapsel 10zl na transport, bedzie przelew od Malwy444 buzka

Kapsel 50zl :)
Nadalle 10zl :)
wujek@ciocia 25zl :)
bela51 5zl :)
Szarotka 30zl :)
tayga 40zl :)
Shania 10zl :)
pirania15.15 8zl :)
Sockunia 5zl :)
bico 30zl :)
evita 10zl :)
YV1958 50zl :)
agusiazet 50zl :)
vena&vivi 10zl :)
aska64 20zl - przeparaszam, juz nie oge buzek wstawiac, limit.
mika 10zl - limit na buzke
Hermonia 10zl 0 limit na buzke
Caragh 10zl buzka
maja602 40zl buzka
OLUTKA555 10zl buzka

Razem jednorazowo 448zl

Do tego sylwiaso oferuje od siebie po 50zl miesiecznie dla Bilbo, przez 3 miesiace, wiec traktujemy to, ze pierwsze 3 miesiace hotelikowania wynosza 250zl, pozniej bedzie 300zl

Wspaniale wiesci! Fundacja SOS Bokserom oplaci pierwszy miesiac hotelowania Bilbo! I dodatkowo wystawi informacje dla odwiedzajacych ich strone o zbiorce pieniedzy na dalsze miesiace hotelowania Bilbo :)

Wplaty na dzien 03.08.2010
szarotka - 30,00, Anna - 10,00, vena&vivi - 15,00, kapsel - 50,00, meganka - 5,00, katarzyna niepogoda - 10,00, EWAB - 25,00, Yv1958 - 50,00, wujek&ciocia - 25,00, pirania15_15 - 8,00, AnnA - 10,00, aska64 - 20,00, bela51 - 5,00, bico - 30,00
razem 293 zl
wplaty na 13.08.2010
Hermiona - 10,00, Tayga - 40,00, evita - 10,00, MARTA0731 - 30,00 (stala), GOLDENEK2 - 20,00 (2 miesiace), viola005 - 25,00 (za sierpien), CARAGH - 10,00, MIKA31 - 10,00, andegawenka - 60,00, MARUDA666 - 30,00, dar_ling - 15,00, MAJA602 - 40,00, Adam - 10,00, Żaneta - 5,00
razem 315zl
Wplaty na 18.8.2010
agusiazet - 50,00, OLUTKA55 - 10,00,
razem 60zl

wpłaty z 05.09 AnnA 10,00, MARUDA666 30,00,
razem 40zl

wplata na koniec wrzesnia- AnnaA 10,00

[B]Wplynelo w calosci na konto Bilbo od dogomanow: 293+315+60+50= 718zl

Wydatki:
60zl transport u papatiakole, oplata za droge: łódź- okolice łowicza
20zl wizyta u weterynarza i odrobaczenie 11.08.10r.

Pozostało: 718-80 = 638zl

34zl transport u kora78 pkp, jako wplata, deklaracja jednorazowa- bez oplaty z konta bilbo

Konto bankowe, na jakie zbieramy wpłaty należy do dogomanki papryki. Jej konto u mnie na pm, lub u samej papryki, ale ona nie ma czasu urzędować tutaj systematycznie.

W dolnośląskim schronie czeka od jesieni ubiegłego roku młodzieniaszek, cudny bokserkowaty chłopak. Roboczo nazywamy go Bilbo. Pies oceniony na 1,5 roku. Nieufnie szczekający na obcych wędrujących przy kojcu, zwraca na siebie uwagę. Przywieziony do schronu z ulicy, wyrzucony przez włąścicieli, gdy po ich telefonie schron odmówił przyjęcia psa.
Kufa nieco wydłużona, maść ciemna pręgowana, uszy i ogon naturalne, dolne ząbki nieco wystające. Na karku sierść ciut dłuższa.
Bilbo występuje na stronie SOS Bokserom.

kontakt 506 636 242
lucyna1981@wp.pl

Bilbo ma fotki w poście 131,132 i 133. i wielu, wielu innych

http://img837.imageshack.us/img837/8770/dscn2371o.jpg

http://img837.imageshack.us/img837/8770/dscn2371o.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zdublowałą Wam się fotka ciotki
marta0731 kiedy dodasz mi resztę fot? sporo ich przecież jest.
i może go poogłąszasz,jako pierwszego? czas zacząć wyższy stopień wtajemniczenia na dogo :D

Posted

[quote name='kora78']zdublowałą Wam się fotka ciotki
marta0731 kiedy dodasz mi resztę fot? sporo ich przecież jest.
i może go poogłąszasz,jako pierwszego? czas zacząć wyższy stopień wtajemniczenia na dogo :D[/QUOTE]

Sama byłaś wczoraj świadkiem że fot Kizimizi nie było jak prawie godzinę dodawałam to jedno..........:angryy:
Spróbuję dodać resztę
A ogłoszenia chętnie, ale jak mi pokażesz jak:eviltong:

Posted

Zauważyłyście cioteczki.......... Foty ze schronu jak go zgarnęli - chłopak jeszcze odważny, jakby ciekawy i w szoku, nie wie co się dzieje
A zdjęcia ze schronu -uszy non stop położone do tyłu:(

Kizimizi może usuniesz swój post ze zdjęciami (bez obrazy, ja nie widziałam że dodałaś jak wklejałam pierwsze) ale wtedy się miejsce zrobi na pierwszej stronie i będą wszystkie większe które dodałam

Posted

nie patrzyłam na godzinę, komu pierwszemu wyszło. widziałąm, ile czasu dodawałaś marta. wczoraj to masakra jakaś była z tym dogo, dziś rano też. wreszcie działą. bardzo dziwnie to forum działą, tu nigdy moderatorzy się nie wypowiadają, nie tłumaczą, nie ostrzegają przed zawiechami, tak samo ta zmioana wielka sprzed kilku miesięcy. powinni robić jakieś ostrzeżenie na stronie głównej forum,a nie same rekalmuy tylko latają.

no te uszy teraz zawsze ma w tył i zawsze szczeka. wtedy w biuerze, po przyjeździe ciuchutki był i spłoszonym, spokojny, przerażony. dlatego móiłąm, że żadnego kręcenia pupką, itp..

marta porozsyłąj ten wątek do ciotek od boksiów, masz je w swoich wątkach związanych z bokserami. do tych ciotek udzerzaj. soema, i inne.

ogłoszenia- zrób gumtree. wpisz w google gumtree wrocłąw i tam bezpłątnie się robi ogłoszenia z fotkami. są też gumtree na Wawę, łódź i kraków chyba. poza tym jest masa stron psich ogłoszeniowych. sa w 1 poście na wątku łapka, oskara, szukaj gdzie jeszcze

Posted

Działanie dogo mnie dobija:angryy: Co oni mają za serwery???
Jutro (już dziś) będę miała czas to spróbuję podziałać (porozsyłać, poogłaszać) bo w tym tempie naprawdę trzeba mieć trochę czasu.......................

Posted

Bilbo ma dziś sto obejrzeń na allegro, co rasowiec, to rasowiec... niby rasowiec
ludzki wzrok chętniej przyciąga.

A w niedz miałam telefon w sprawie Bilbo, ale nie cieszcie się dziewczyny... Ktoś myślał, że to jego zaginiony pies, bo p ofotach ocenił, że podobny. Ten ktoś był z okolic Warszawy, więc to na pewno nie jego pies :( a szkoda, że to nie dawny domek zadzwonił, któemu pies zginął :(

Posted

to,że jest na stronie sos to co innego
kizi mówi, by tu na wątek pozapraszać,
marta Ty masz w subskrypcjach wątki bokserze, wsiadaj tam i rozsyłaj pm lub na atki oftopy dawaj z linkiem do Bilbo.
chciałaś sama mu wątek zrobić, nie zdążyłaś to pociśnij z ogłąszaniem go. zrób mu może jeszcze allegro i inne portale, co się tylko da.
zależy Cia na nim to rozruszaj jego wątek i ogłąszaj

Posted

wlasnie w te bokserowate zeby tu ludzie przyszli. ja wszedzie gdzie widze ogloszenie ze ktos buloowate szuka cudo to zawsze Bilba oglaszam ale to za malo. Nas tu te zjest z amalo:(

Marta a moze bys jeszcze zalozyla watki tym 2 nowym bidom? wiesz jak pzreciez

Posted

astowatym. zwłaszcza pręguskowi, bo dłużej siedzi

tak,tak, niech marta leci z bulami i boksia miała i astkę to obeznana w temacie i ludziach :)
do agagi można podesłać, do doody.
bokserki do Soemy i giselki? ma w sygnaturze-kocham boksery :D