Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czy Mika ma juz zrobione jakies ogłoszenia ?bo nie widze linków od ogłoszen ani nie wyczytałam zeby ktos ja ogłaszał.
Jesli nie ma jeszcze ogłoszen to zróbcie jeszcze jakies inne fotki,ja jej zrobie ogłoszenia i podajcie kontakt do ogłoszen,najlepiej do siebie nie do schroniska.

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mika się czuje całkiem nieźle - ma dwie dziewczyny do towarzystwa, ale tęskni za człowiekiem. Apetyt jej dopisuje, ale nadal szczupła - może trzyma linię? ;) Oby jak najdłużej - w końcu po sterylizacji większość psów tyje...

Dzisiaj - jutro będzie allegro.

Co do ewentualnej szansy na to, żeby Mika była szukana przez GW - raczej niewielka. Mika jest w schronisku od około miesiąca, a ostatnio zgłoszono nam kilka zaginionych jamników, więc myślę, że te ogłoszenia będą ich dotyczyły...
Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło - dziewczyna znowu skacze w górę.

Posted

a oprócz tego były jeszcze te dwa psiaki, może je też wypatrzyłaś tam: w sylwestra zaginęła suczka, sznaucer z sierścią średniej długości, bez obroży 510 760 441. drugi - ratlerek, miał czerwoną obrożę, kulał na tylną łapkę 662 204 291. może też trafiły do schroniska to pisze. pozdro;)

Posted

[quote name='husky00']było tylko jedno jednak: 15.01 w Borownie zaginęła czarna suczka mieszaniec jamnika tel 798720715[/QUOTE]

?
Czyli co, Miki takiej ślicznej NIKT nie szuka ???
Nie wiecie jak ona sobie radzi?
Ewa

Posted

[quote name='Schronisko-czest']Kciuki mocno zaciśnięte są potrzebne! Jest nadzieja na domek dla Miki...[/QUOTE]

I ????
Coś wiadomo ?

Posted

Tez niecierpliwie czekamy na wiadomości z potencjalnego nowego domku - jak na razie decyzja o wzięciu Miki przesunęła się o około 10 dni (powody losowe), więc możesz Mikę ogłaszać, Lilk_o . Jak nie znajdzie się dla niej wcześniej domek, to możliwe, że pojedzie do nowego domu za te 10 dni...