Aga-ta Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Suczka zostala znaleziona w jednej z podkrakowskich wsi. Wychudzona (ma ok. 20kg niedowagi), choc na zdjeciach tego nie widac zebra i miednica stercza. Kuleje na przednia lape. Wet okreslil ja na ok. 3 lata. Suni lzawia oczka, szczegolnie jedno. Podobno jest to jakas wada powieki, ktora mozna skorygowac wykonujac standardowy zabieg. Lola zostala odrobaczona i odpchlona, czekaja ja jeszcze szczepienia i sterylizacja oraz zabieg na powieki. Obecnie przebywa w hotelu, w Lednicy Gornej. Prosze o pomoc w znalezieniu jej domu. Sunia jest bardzo lagodna, zrownowazona i bardzo, bardzo przytulasna:) taka wielka ciapa:) Niestety nie toleruje kotow i nie przepada za malymi psami. Bardzo ladnie zachowuje sie w domu, bezproblemowo jezdzi samochodem. Kontakt w sprawie adopcji: 508 584 221 Karusiap za chwile wstawi jej zdjecia (za co dziekuje:)). Quote
Aga-ta Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 suczka na zdjeciach jest juz po wycieciu dredow i wyczesana Quote
majku33krakow Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Aga-ta']taka jestem lalunia:) zdjec: Piękna jest! Quote
agamika Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Aga-ta'] Wychudzona (ma ok. 20kg niedowagi), choc na zdjeciach tego nie widac zebra i miednica stercza.[/QUOTE] oj widać widać :( , choć pewnie "na żywo" jeszcze bardziej oby szybciutko dobry dom znalazła ... Quote
Rudzia-Bianca Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Dziś widziałam podobną u weta w Myślenicach , też bidula wychudzona i kulejąca na tylne łapki :( A kilka dni temu , jak drukowałam plakat o znalezionym psie pan z punktu ksero opowiadał mi że niedawno wzywali schronisko ( buuu z Nowego Targu ) bo błąkała się w okolicy też potwornie wychudzona bernardynka . Skąd ich tyle :( W Kielcach z kolei same colie . Quote
zuzlikowa Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Dziewczyny...spróbujcie uzupełnić tę metryczkę...wstawi się sunię na NK i na strony bernardynów! Piękne i miluśne psisko!!! Imię: Wiek: Płeć: Sterylizacja: Sierść: Półdługa Wielkość: Zachowanie: - dzieci: - zwierzęta: Miejscowość: Miejsce Pobytu: (Hotelik,schronisko?) Dla kogo: Historia: Kontakt: Jedno zdanie o suni(podkreślające to co wg Was najważniejsze)... Niestety widać,że jest zachudzona...niestety! Quote
Madallena Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 a, no i dopiscie jakie operacje sa jej potrzebne. Moze uda sie znalezc dom, ktory je sfinansuje... Lola ma diamentowe oczy. To charakterystyczne oczy dla Benkow. Jedne sa do operacji (powieki) inne zyja z tzw. smutnym spojrzeniem. Jak jej lzawi, rzeczywiscie jest do operacji... Quote
Jagienka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Piékna! Mam nadziejé, ze szybko sié ujawni jakis odpowiedzialny milosnik bernardynów... Quote
Paulina_mickey Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='zuzlikowa']Dziewczyny...spróbujcie uzupełnić tę metryczkę...wstawi się sunię na NK i na strony bernardynów! Piękne i miluśne psisko!!! Imię: Wiek: Płeć: Sterylizacja: Sierść: Półdługa Wielkość: Zachowanie: - dzieci: - zwierzęta: Miejscowość: Miejsce Pobytu: (Hotelik,schronisko?) Dla kogo: Historia: Kontakt: Jedno zdanie o suni(podkreślające to co wg Was najważniejsze)... Niestety widać,że jest zachudzona...niestety! Zuzlik jak zawsze na straży. Właśnie miałam o to samo prosić. Wrzucę ją również na naszą klasę. Quote
Aga-ta Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 Dzieki dziewczyny Imie: Lola Wiek: ok. 3 lata Płeć: suka Sterylizacja: nie, ale przed adopcja zostanie wysterylizowana Sierść: Półdługa Wielkość: duza Zachowanie: - dzieci: nie sprawdzono, ale nie wykazuje nawet cienia agresji do czlowieka - zwierzęta: nie toleruje kotow, beda na uwiezi rzuca sie na psy, ale juz po blizszym zapoznaniu toleruje Miejscowość: Kraków Miejsce Pobytu: Hotelik dla psow "Psia Kosc" w Lednicy Gornej Dla kogo: dla osoby, ktora chce miec psiego przyjaciela i towarzysza (a nie stroza), ktora poswieci jej duzo czasu i uwagi Historia: suczka zostala znaleziona w jednej z podkrakowskich wsi, gdzie wychudzona blakala sie juz od dluzszego czasu Kontakt: 508 584 221 Suczka kocha ludzi, to jest taki wielki pies z sercem...na lapie:) Quote
zuzlikowa Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Dzięki Paulinko...a na stronkę też już się sunieczkę udało wrzucić? Piękna jesteś malutka... Quote
ANETTTA Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 skąd ich tyle bernardynów pytasz ???? kiedys była to modna rasa ....trzebabylo pokazac sie podwórkiem z ładnym psem niestety rasa przemineła moda sie zmieniła na nie przyjeła sie takei ejst moje zdanie kto zrobi suni piękne wzruszające allegro Quote
zuzlikowa Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Będę za chwilę robiła...jeszcze tylko skończę zobowiązania i zabieram się za psiaki benkowate...LOLĘ też! Quote
zuzlikowa Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Lolitka...Lola...cudna sunieczka...wysyłam ją do chętnych domków...może?! Quote
Aga-ta Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 [quote name='Paulina_mickey']Dodana!! :):)[/QUOTE] dziekuje:) Quote
Aga-ta Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 [quote name='zuzlikowa']Lolitka...Lola...cudna sunieczka...wysyłam ją do chętnych domków...może?![/QUOTE] dziekuje:) moze gdzies tam czeka na nia jej czlowiek... Quote
Paulina_mickey Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Wrzuciłam ją także na alegratkę. Quote
zuzlikowa Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 To ja sobie podrzucę Lolunią...dziś pan zainteresowany benkami wybrał z Krakowa benia w schronie,ale Lolunia też mu sie bardzo podobała...jak znowu sie coś pojawi,bedę o ślicznej pamietać i podrzucać domkom! Dobrej nocki sunieczko... Quote
missieek Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 strasznie podobna do tej z olkusza kolory/laty praktycznie te same Quote
Recommended Posts