malawaszka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='zerduszko']Ale będę płakać!! :calus: http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Zimowyspacer059.jpg jaki uśmiech!!!! Quote
__Lara Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Zimowyspacer059.jpg hihihihihih :D :D :D Quote
malawaszka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Powodzenia kochani dzisiaj!!!!!! :kciuki: Quote
marlenka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Malawaszka i zerduszko z bólem serca musze napisac że zaczynamy jednak akcję z ogłoszeniami Elvisa , jesli macie chętne domki to .... zapraszam , ale warunek jest taki że ludzie sie podejmuja rehabilitacji która polega na tym że psie 2 razy dziennie musi pływac chocby w wannie , żeby mu mieśnie zaczeły pracować . I niech ludziska wiedzą że będe ich niestety sprawdzac dopóki Wiwiś nie stanie na 4 lapy , więc albo się na to zgodzą albo psa nie dostana . Quote
zerduszko Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 malawaszka napisał(a):Powodzenia kochani dzisiaj!!!!!! :kciuki: Jeśli dla mnie cała akcja miała by się skończyć wiesz powodzeniem, to coś musiałoby pójść nie tak ;) Marlenka, coś się stało? Quote
marlenka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 zerduszko napisał(a):Jeśli dla mnie cała akcja miała by się skończyć wiesz powodzeniem, to coś musiałoby pójść nie tak ;) Marlenka, coś się stało? Nie nic się nie stało , myslałam ze będzie ta rehabilitacja bardziej skompikowana a bez sensu żebym się ja przyzwyczajała do psa a on do mnie to niech maluch ma swój dom od początku a odpowiedzialny opiekun da sobie rade z leczeniem Elviska . Dlatego chyba lepeij mu szukać od razu domu , niż czekać kilka miesiecy a później ciezko się rozstawac z tymi pycholami . Quote
malawaszka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 zerduszko napisał(a):Jeśli dla mnie cała akcja miała by się skończyć wiesz powodzeniem, to coś musiałoby pójść nie tak ;) no tak tak :lol: ale tego nie życzę :lol: mogę Ci Dropsa podrzucić szczekacza bo jak wczoraj był fakny dzień spokojniejszy i pomyślałam sobie, że może dał spokój to dziś znowu jest dzień szczekacza :lol: Quote
zerduszko Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Dobrze, ze Państwo przyjadą z dzieckiem, to może mnie powstrzyma przed wydarciem go im z rąk w ostatniej chwili i ucieknięciem z nim do domu ;) Ja się do tego nie nadaję :shake: Także za Dropsa podziękuję :lol: Quote
malawaszka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 http://malawaszka.posadzdrzewo.pl proszę kliknąć :grins: można posłuchać pięknych dźwięków lasu :lol: Quote
AMIGA Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Zerduszko, trzymam kciuki za dzisiejszy dzień. A może by jakeigos klinika - w postaci następnego tymczasika?? Quote
zerduszko Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 AMIGA napisał(a): A może by jakeigos klinika - w postaci następnego tymczasika?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
zerduszko Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Timiś pojechał z Państwem. Bardzo im się spodobał, gorzej było odwrotnie... ale dał się przekonać, najbardziej polubił Pana :) Mam nadzieję, że będzie grzeczny i będą żyli długo i szczęśliwie :) Quote
malawaszka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Duuużo szczęscia Timi!!!!!! :laola: Quote
Energy Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 malawaszka napisał(a):Duuużo szczęscia Timi!!!!!! :laola: Bądź szczęśliwy maluchu:loveu::loveu::loveu: Quote
zerduszko Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 malawaszka napisał(a):Duuużo szczęscia Timi!!!!!! :laola: Dużo szczęście, to on miał tu u mnie :lol: Ja chce mojego Timisia :( Quote
Kociabanda2 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Ale super, że ten cudowny pies idzie do tak fajnego domku!!! :loveu::loveu: Baaardzo się cieszę! Quote
AnkaG Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Zerduszko nie pakaj. :) Powodzenia Timek w nowym domku. :) Quote
AMIGA Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Maluszku :loveu:, sprawuj się tam dobrze i badź szczęśliwy. Rzeczywiście mamy dzis super dzień :multi::multi: dla małych i duzych Quote
__Lara Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 zerduszko napisał(a):Timiś pojechał z Państwem. Bardzo im się spodobał, gorzej było odwrotnie... ale dał się przekonać, najbardziej polubił Pana :) Mam nadzieję, że będzie grzeczny i będą żyli długo i szczęśliwie :) Super :D :D :D Quote
zerduszko Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Ale się pusto i smutno zrobiło :( Quote
AMIGA Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 A były jakieś wieści jak minęła noc w nowym domku? Quote
zerduszko Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Wieści były wczoraj, dziś cisza. Nie strasz mnie, ja i tak się max powstrzymuję żeby nie zadzwonić. Quote
Recommended Posts