Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malawaszka i zerduszko z bólem serca musze napisac że zaczynamy jednak akcję z ogłoszeniami Elvisa , jesli macie chętne domki to .... zapraszam , ale warunek jest taki że ludzie sie podejmuja rehabilitacji która polega na tym że psie 2 razy dziennie musi pływac chocby w wannie , żeby mu mieśnie zaczeły pracować . I niech ludziska wiedzą że będe ich niestety sprawdzac dopóki Wiwiś nie stanie na 4 lapy , więc albo się na to zgodzą albo psa nie dostana .

Posted

malawaszka napisał(a):
Powodzenia kochani dzisiaj!!!!!! :kciuki:

Jeśli dla mnie cała akcja miała by się skończyć wiesz powodzeniem, to coś musiałoby pójść nie tak ;)

Marlenka, coś się stało?

Posted

zerduszko napisał(a):
Jeśli dla mnie cała akcja miała by się skończyć wiesz powodzeniem, to coś musiałoby pójść nie tak ;)

Marlenka, coś się stało?

Nie nic się nie stało , myslałam ze będzie ta rehabilitacja bardziej skompikowana a bez sensu żebym się ja przyzwyczajała do psa a on do mnie to niech maluch ma swój dom od początku a odpowiedzialny opiekun da sobie rade z leczeniem Elviska .

Dlatego chyba lepeij mu szukać od razu domu , niż czekać kilka miesiecy a później ciezko się rozstawac z tymi pycholami .

Posted

zerduszko napisał(a):

no tak tak :lol: ale tego nie życzę :lol: mogę Ci Dropsa podrzucić szczekacza bo jak wczoraj był fakny dzień spokojniejszy i pomyślałam sobie, że może dał spokój to dziś znowu jest dzień szczekacza :lol:

Posted

Dobrze, ze Państwo przyjadą z dzieckiem, to może mnie powstrzyma przed wydarciem go im z rąk w ostatniej chwili i ucieknięciem z nim do domu ;)

Ja się do tego nie nadaję :shake: Także za Dropsa podziękuję :lol:

Posted

Timiś pojechał z Państwem. Bardzo im się spodobał, gorzej było odwrotnie... ale dał się przekonać, najbardziej polubił Pana :)

Mam nadzieję, że będzie grzeczny i będą żyli długo i szczęśliwie :)

Posted

zerduszko napisał(a):
Timiś pojechał z Państwem. Bardzo im się spodobał, gorzej było odwrotnie... ale dał się przekonać, najbardziej polubił Pana :)

Mam nadzieję, że będzie grzeczny i będą żyli długo i szczęśliwie :)

Super :D :D :D