Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ihabe']kochaneczku, jak ja się ciesze, ze dupke grzejesz u cioci zerduszkowej ;-)
Kocham Cię psiaczku od pierwszego spojrzenia w twe oczy;-)[/QUOTE]

to chyba jakaś choroba zakaźna :lol:

Posted

Ciesz się i raduj, że go nie spotkałaś, bo wpadłabyś po uszy.

Mój mąż stawia mi warunki: tymczas ok, ale on nie wychodzi na spacery. Trzeciego dnia pobytu Timiego u nas, ja spałam, a on poszedł z nimi na pół godziny (z sukami tylko na fizjologiczne chodzi) i opowiadał, jak sie bawili, gdzie byli.. no szok! A do Lizki ciągle gada, że jes guptas i ma patrzeć na Timiego :lol:

Sama widzisz, co ten pies robi z człowiekiem!

Timi przechodzi szkołe nachalnego przytulania i mietoszenia ;)

Posted

Nasze konsultacje tak jak pisałam w nocy wypadły na nie. Niby rozumiem argumenty męża, że oboje jesteśmy w pracy, do tego doszły nam weekendy na uczelni, 3 latek itd. Gdybym tylko ja podejmowała decyzje sercem to wiadomo jaka by była.
Zwłaszcza, że w Rybniku jesteśmy conajmniej raz tygodniu.
A syn tak marzy o psie, ciągle wspomina Chipa. Mimo wszystko będę tu zaglądała. Póki co mocne kciuki za domek dla przystojniaka. I faktycznie w trójke im ładnie :)

Posted

[quote name='alina71']Nasze konsultacje tak jak pisałam w nocy wypadły na nie. Niby rozumiem argumenty męża, że oboje jesteśmy w pracy, do tego doszły nam weekendy na uczelni, 3 latek itd. Gdybym tylko ja podejmowała decyzje sercem to wiadomo jaka by była.
Zwłaszcza, że w Rybniku jesteśmy conajmniej raz tygodniu.
A syn tak marzy o psie, ciągle wspomina Chipa. Mimo wszystko będę tu zaglądała. Póki co mocne kciuki za domek dla przystojniaka. I faktycznie w trójke im ładnie :)[/QUOTE]
Dzięki za info.

W środę kastracja, do niedzieli ma byc w nowym domu :lol:

Posted

Zerduszko a gdzie nowy domek, bo chyba nie zauważyłam...

Widzę, że u ciebie dziewczyny ładnie do siebie dochodziły ;). Jak Birmę odbierałam po sterylce to już szalała, po 2 dniach skończyła się jakakolwiek taryfa ulgowa, bo było poważne ryzyko wyrwania mi ręki ze stawu... za to Jaga dopiero po 3 dniach mogła wychodzić razem z Birmą na spacerki, wcześniej szła za wolno żeby je razem prowadzić... ale Jagulka to już starsza sunia, a do tego panikara ;).

Posted

Ostateczna decyzja jeszcze nie podjęta.

Moja Klucha miała sporą nadwagę, jak ja sterylizowałam, a takie psy ciężko się wybudzają. Co to było! Cała noc nieprzespana.... Wybudzała się między 22 a 23, a o 1 na spacerze, ledwo co chodząc, jak znalazła patyka, to dawaj do zabawy....

Posted

Betta napisał(a):
uu... juz domek ? super! to co zerduszko...kurdupelek ? :P

Jak bedzie w nowym domu, jak będą wieści że wszystko ok, to wówczas będę się cieszyć.

Jutro od 10 proszę o kciuki :)

Posted

Dobrze poszło, dobrze się czuje, tylko zimno mu... Przy jajuszkach na razie nie gmera, zadowolił się wylizaniem łapy po wenflonie ;) Baaardzo z Pana weta ejstem zadowolona, porobił mi wpisy do ksiażeczki.
A Lizka mnie doprowadza do szału, bo to ona się cały czas memla, a ja lecę jak głupia szwom na ratunek :lol:

Teraz tylko sprawa domku, zadzwonię do Pani chętnej - byłyśmy umówione na tel. na piątek, gdyż wtedy miała być kastracja. Jak nic z tego, to zabieram się za ogłoszenia.

Szkoda, ze nie mogłaś przyjechać, Timi sie zachowuje jakby nic :)

Posted

On chyba jest pod wpływem swojego stabilnego charakteru. Największa wariatka z moich suk, najbardziej przeżywała.... ja miałam wyrzuty sumienia, a ona po prostu histerie odstawiła :lol:

Aaaaa - w sobotę Timi bedzie miał wizytę :)