Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja bym go nie oddała, masz jeszcze szanse... ja tez wiedziałam że nie mogę mieć 3 psa a jednak Zizi została i teraz juz sobie nie wyobrażam mojego domu bez tego wariata :)

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwona213']ja bym go nie oddała, masz jeszcze szanse... ja tez wiedziałam że nie mogę mieć 3 psa a jednak Zizi została i teraz juz sobie nie wyobrażam mojego domu bez tego wariata :)[/QUOTE]
Ja mogłabym go zostawić. Ale są inne, nie mające szans na dom - jeśli już miałabym się zapsić ;)
Bez wątpienia pies moich marzeń.

Posted

[quote name='weszka']Trafił ci się piękny tymczasowicz, bez dwóch zdań :)[/QUOTE]

Fakt przepiękny i do tego psiak Twoich marzeń, ale nie będę Cie do niczego namawiać, bo mnie lincz tu czeka:evil_lol:;)

Posted

Ja jeszcze dodam, że psiak na spacerach to cudo ;). Do innych psów spokojny [wygląda, jakby mu się nie chciało zaczynać :D], grzecznie się bawi... ba, nawet za frisbee biegał :).
Tylko w pewnym momencie próbował mnie za nogi podgryzać - grzecznie chłopaka uprzedziłam, że za chwilę będę się kopniakami bronić, bo nie mam ochoty wywalić się z dzieckiem na rękach... o dziwo zrozumiał co mówiłam i dał spokój moim pięknie migającym nóżkom ;).

w domu też był przekochany - grzecznie przywitał się z Birmą, jeszcze grzeczniej ze Smokiem [aczkolwiek młody był dla niego mniej interesujący niż Muśka :D], na kanapę nie wskakiwał [w odróżnieniu od mojej potworzycy - jak wskoczyła na przepiękną, białą kanapę to Zerduszko zbladła ;).]... Ogólnie psiak to cud, miód i malinka :)

Posted

Ja jeszcze dodam, że psiak na spacerach to cudo ;). Do innych psów spokojny [wygląda, jakby mu się nie chciało zaczynać :D], grzecznie się bawi... ba, nawet za frisbee biegał :).
Tylko w pewnym momencie próbował mnie za nogi podgryzać - grzecznie chłopaka uprzedziłam, że za chwilę będę się kopniakami bronić, bo nie mam ochoty wywalić się z dzieckiem na rękach... o dziwo zrozumiał co mówiłam i dał spokój moim pięknie migającym nóżkom ;).

w domu też był przekochany - grzecznie przywitał się z Birmą, jeszcze grzeczniej ze Smokiem [aczkolwiek młody był dla niego mniej interesujący niż Muśka :D], na kanapę nie wskakiwał [w odróżnieniu od mojej potworzycy - jak wskoczyła na przepiękną, białą kanapę to Zerduszko zbladła ;).]... Ogólnie psiak to cud, miód i malinka :)

Posted

No to akurat był ten drugi zachwyt ;)
Ale tylko za pierwszym razem, widać że to dla niego nowość. Jakby moja suka tak zachowywała się tak spokojnie przy zabiegach, to bym jej kotecka kupiła :P

Posted

[quote name='zerduszko']O wypraszam sobie - ja tam mam specjalnie na takie okazje narzutki :P[/QUOTE]

Co nie zmienia faktu, że kolor miałaś podobny do tej narzutki ;).

Ale nie dziwię się - Birmowe ubłocone łapki sie tak prześlicznie odbiły od futerka na narzucie... No bo przecież ona wie, że jak kogoś zapraszam na kanapę to na 100% to ma być ona, a nie Smok ;).

Posted

Trzeba kuić taki, zeby się meiścił.

Dziś pielęgnacji ciąg dalszy, przyszła pora na gruczoły okołoodbytowe - ani mruknął. Zęby też dał obejrzeć bez problemu, wcześniej trochę prychał ;)
Nie mogłam się powstrzymać, wzięłam kliker.... jakie to bydle madre... utrudniałm mu jak tylko mogłam, a on i tak zakumał.Umawiam kastrację i szukamy domku, póki nie przepadnę całkiem.

Posted

[quote name='malawaszka']sama te gruczoły czyścisz? kurde ja nie umiem :oops:[/QUOTE]
Jak pies mi nie przeszkadza, to umiem ;) Musiałam się nauczyć, bo Lizce co tydzień trzeba było czyścić... ale księżniczka chowa swoje skarby jak może.