zerduszko Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Długo ma, bo czekałyśmy z kastracją. Ale nie powiem, ludzie sie zabijają ;) Obawiam sie tylko jednego, opisuje jaki ona jest... u mnie, po moich dośw. z poprzednią brodatą. Ale to jest sznup, sznup sznupwy, trzeba go umieć odp. prowadzić, żeby na głowę nie wlazł. Quote
Yookee Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Witam wszystkich z późnego leniwego ranka ;) Jakbym miała jakąś nadzieję na tego psiaczka to od razu bym wsiadła w pociąg i już... bym u niego była :) Zwłaszcza, że niedaleko mam rodzinny domek i były by przy okazji odwiedziny :) TYlko gorzej jutro z pracą bo pociąg nie kursuje co chwilę i jednak te dobrych kilka godzin muszę liczyć na dojazd. Quote
malawaszka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 ludzie się zabijają bo Timi jest obcięty - a inne sznupki nie są obcięte i o nie już nie ma tylu telefonów - są BRZYDKIE :shock: Quote
zerduszko Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Najlepiej sprawę zakończymy, jak nie oddamy go nikomu :evil_lol: Waszka, chcesz?? Czekamy do poniedziałku, potem zobaczymy kto naprawdę chce psa, a kto tylko na Tymkową urodę leci :eviltong: Quote
zerduszko Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Nic nie napiszę, nic a nic :sadCyber: A w środę, to już chyba pęknę :placz: Quote
malawaszka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 znaczy że w środę przeprowadzka??? Quote
zerduszko Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 malawaszka napisał(a):znaczy że w środę przeprowadzka??? No :-( Dlaczego jak zawsze mi się trafiają ciemni chętni, to teraz nie dość, że domek fajny, to jeszcze Pan otwarty na rady, nie zachowuje się jakby zjadł wszystkie rozumy. Nawet jak się rozmyślą, to i tak nic z tego, bo są inni chętni :shake: Quote
malawaszka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 wiem, że Ci cięzko, ale trzeba się cieszyć :calus: który to domek? ten katowicki? Quote
zerduszko Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 malawaszka napisał(a):wiem, że Ci cięzko, ale trzeba się cieszyć :calus: który to domek? ten katowicki? Tak, Katowicki. Inne się posypały. Wiesz... 3 letni pies jest znacznie za stary :crazyeye: ankiety karze wypełniać - nawiedzona baba ze mnie :shake: Quote
malawaszka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 hahha olać ich - jak komus nie pasują warunki adopcji to ich problem - super, ze jest fajny domek!!!! i blisko :laola: Quote
zerduszko Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Jeszcze jest jedna chętna Pani, ale pies musi być sprawdzony do dzieci. Wiwiś na razie nie do adopcji, reszta albo nie sprawdzona albo średnio się nadaje. Domek blisko być musi - jakby cos się mojemu syneczkowi działo, to wpadam na interwencję ;) Pęka mi serce... to łobuz złodziej serc niewieścich :lol: Quote
marlenka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Zerduszko czy Twój tymczas idzie już do domku ??? Nie wierze ze tak szybko ...... ja jeszcze wiwisia nie oddam póki go nie naprawię . A co do smsów to ja dostałam o Bastera takiego -"jaka cena" - więc nie wiedziałam o co chodzi więc napisalam "czego cena" odp: pies Baster " nap" prosze o kontakt teleofniczny , to nie rozmowa na smsy " odp. " przykro mi ale nie mam kasy na koncie " nap" prosze o kontakt po doładowniu konta" odp" dobra" za 2 godziny dostaje smsa " już nie chce" i codziennie sygnały z tego numeru . To jest dopiero mistrzostwo co?? A też o Nugata facet mnie w sobote obudził o 8 rano dzwonił jak nawiedzony umówił się na spotkanie z Joanną 83 i olał nas nawet smsa nie napisał że nic z tego . Zupełnie nic . Quote
zerduszko Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Tymek jest całkiem sprawny, wiec już może iść. Szkoda, ze Wiwiś nie jest jeszcze do adopcji, bo może spodobałby się Pani chętnej na Tymka. Dobrze, ze mam jeszcze jedną brodę do pocieszania, bo te łyse są do niczego w tym temacie :lol: Nic nie rozumieją. Historie nie powiem - ciekawe. Quote
Yookee Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Fajnie, że Timek będzie miał fajny domek i tak szybciutko :) Quote
AMIGA Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Nonono - środa będzie dobrym dniem - mam nadzieję. Zerduszko, trzymam kciuki, żeby pożegnanie nie było zbyt trudbne Quote
__Lara Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Cioteczki, byłam na wizycie i wypadła super. Nie za bardzo wiem w końcu kiedy Timi pojedzie do Państwa? Quote
malawaszka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 haha Lara wystarczyło przeczytać dwa posty wstecz ;) w środę ma jechać :) wielkie dzięki za wizytę!!!! :Rose: Quote
__Lara Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Czytałam, ale albo dziś jestem niewyspana, albo wolno myślę, tak myślałam, że w środę, ale wolałam się upewnić ;) Wizyta super, super Państwo :) młodzi, otwarci, tzn. Pan, bo z nim rozmawiałam :) tłumaczyłam jeszcze znaczenie kastracji. Dopytywałam o córkę, czy nie zrobi Timiemu krzywdy. Pytałam o historię byłego pieska, Pan z ciężkim głosem go wspominał, zwłaszcza jego śmierć. Lepszego domu nie mógł Timi znaleźć :) Jedna z moich lepszych wizyt ;) Państwo chcieliby jeszcze wiedzieć co Timi lubi jeść. Pan czytał już o karmieniu, w tym doczytał się o specjalnej karmie po kastracji ;) no niesamowici ludzie :) acha, i ostrzegłam Pana żeby psu nie dawać czasem kości z kurczaka (!). I dobrze, bo Pan nawet nie wiedział jakie to niebezpieczne. Może dlatego, że jest wegetarianinem ;) Quote
zerduszko Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 AMIGA napisał(a):Zerduszko, trzymam kciuki, żeby pożegnanie nie było zbyt trudbne Na to bym nie liczyła :lol: Timi na razie nie może jeść karmy dla kastratów, bo zniknie ;) Zresztą ja im wszystko powiem, już dziś przez tel. trochę poopowiadałam... jak mi głos w gardle nie uwięźnie :eviltong: Lara dzięki wielkie :multi: Quote
AMIGA Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Oj znam ten ból. Ja do dzisiaj mam ściśnięte gardło po pożegnaniu z Lineczką Quote
AnkaG Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Fajnie, że będzie blisko to go czasem odwiedzisz :) Quote
zerduszko Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Timi się już spakował, a że ma tylko swoja cudowną osobę, to dużo roboty nie było :lol: Ale za to już biegnie do nowego domku! Dziś był nasz ostatni spacerowy spacer, jak na złość foty nei chciały wychodzić. Czubek :lol: I Timi z rogami Quote
Recommended Posts