AnkaG Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 O pieprzaczek wyszedł :) Śliczny maluch :) Quote
zerduszko Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Mini - niecałe 7.5 kg. Biedulek taki chudy :shake: Quote
iwona213 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 poszukajcie w zaginionych, jak robiłam ogłoszenia rudego który uciekł z dt, widzialam jakiegoś zaginionego sznupka Quote
malawaszka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 no własnie był zaginiony ale bliżej Wrocławia - mam jego zdjęcia i podobny ale tamten ma długi ogon innych nie udało mi się znaleźć Quote
zerduszko Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 [quote name='malawaszka']no własnie był zaginiony ale bliżej Wrocławia - mam jego zdjęcia i podobny ale tamten ma długi ogon innych nie udało mi się znaleźć[/QUOTE] Ja widziałam jeszcze z kopiowanymi uszami i kulka suczek. No i ten 12 letni. Quote
zerduszko Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Ponieważ miała sprzątać, to znalazłam sobie inne zajęcie - równie ważne :roll: Poczytałbym, co o mnie piszecie na tej dogomani, ale tak dobrze mi się leżakuje :loveu: Teraz cos dla miłośników psich <i nie tylko> walk... te warkoty na początku nie są psi :mad: http://www.youtube.com/watch?v=nYtMKDnhx_U Quote
malawaszka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 szalona :lol: qrólik jest debeściak!!!! Quote
Betta Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 zerduszko, chcesz sobie kolejnego tymczasa zostawić ? bidy Cie potrzebują , ani sie waż : P skad wiecie że sie nie zgubił, skoro taki ułożony ? Quote
Energy Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [quote name='Betta']zerduszko, chcesz sobie kolejnego tymczasa zostawić ? bidy Cie potrzebują , ani sie waż : P skad wiecie że sie nie zgubił, skoro taki ułożony ? Zerduszko ale masz fajnego tymczasa:lol: Quote
zerduszko Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 Ej, ale ja go nie chce zostawić :) Moja mama chce :lol: Ona sobie umyła podłogę, a ona przeszedł boczkiem, usiadł i czekał. Reszta rodziny też sie zakochała, chcą go choć do czasu znalezienia domu :lol: a oni sa z tych, co uważaja, ze w bloku 1 mały pies to przesada ;) Zapoznanie z terminatorem Co to? Chodu.... Dawaj ten śnieżek Quote
zerduszko Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 Rodzinne zdjęcie Wbrew pozorom, to nie jest buzi... czyli zazdrośnicy Zakochani COŚ usłyszeli na klatce - gotowi do stróżowania ;) Quote
Energy Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Ale cudne zdjęcia, moja Kaja tez tak chce żeby jej kopać śnieg:lol: Ja się nie dziwię, że chcą zostawić:cool3:cudna trójka, pasują do siebie:evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [quote name='zerduszko']umyła podłogę, a ona przeszedł boczkiem, usiadł i czekał. [/QUOTE] :mdleje: no ale to chyba wymyśliłaś prawda????? to niemożliwe :roflt: poniosła Cię fantazja co???? :evil_lol: zakochani są BOSCY!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
zerduszko Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 [quote name='malawaszka']:mdleje: no ale to chyba wymyśliłaś prawda????? to niemożliwe :roflt: poniosła Cię fantazja co???? :evil_lol: [/QUOTE] Nie widziałam... to moja mama tak twierdzi - też myślę, że ściemnia :eviltong: Ja jej opowiadam, że on sama sobie kulki ze śniegu usuwa... ona Sadulec też NIBY... a wracam i mama mi opowiada, ze nie dośc, ze sobie sam NAPRAWDĘ wydłubał co do jednej kulki, to jeszcze jej bokiem omija pomyta po Sadulcu podłogę :lol: Quote
bonsai_88 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Ha, a ja jadę za chwilę odwiedzić Zerduszko [w końcu ktoś jej musi wizytę poadopcyjną zrobić :D]. Przywiozę jej moje 2 potwory, może będzie chciała któregos adoptować ;). Quote
zerduszko Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Dzwonią, dzwonią - mam nadzieje, że coś z tego wyjdzie. Jakby co trzeba by poszukać kogoś z Zabrza na wizytę. Quote
malawaszka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 w Zabrzu cosik fajniejszego niż Wodzisław i Tychy? Quote
zerduszko Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 [quote name='malawaszka']w Zabrzu cosik fajniejszego niż Wodzisław i Tychy?[/QUOTE] Ciężko stwierdzić. Chociaż ja bym stawiała na Wodzisław, mają przygarniętą sunię, wysterylizowaną, nie dają się jej upaść ;) Zabrze jeszcze mało prześwietlone, bo w pracy rozmawiałam - ale Pani ma na oku jeszcze jednego psa. W środę jadę do Wodzisławia. Quote
zerduszko Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 No i Wodzisław zrezygnował z TEGO pieska. Znów aura nie taka?? :lol: Quote
malawaszka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 weź tu zrozum... albo jednak suczki nie mają sterylizowanej i liczyli, ze jak powiedza, że mają to psiaka bez kastracji dostaną :roll: a niech się w d-e ugryzą Quote
zerduszko Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Średnio mnie to obchodzi w sumie. Nic na siłę. Quote
malawaszka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 no to jasna sprawa - jak to się mówi "tego kwiatu to pół światu" cokolwiek to znaczy i jeśli się może do psów odnosić :hmmmm: :evil_lol: Quote
Recommended Posts