Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 622
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madallena napisał(a):
Czy Fizia ma do mnie jechac? Jezeli tak to kiedy moglaby przyjechac? Jezeli nie to wezme inna bide, ktora potrzebuje DT... :(
Madallena po dyskusji co dalej z naszą Fizią doszłyśmy do wniosku,ze poczekamy z domkiem tymczasowym aż pani z Warszawy zdeklaruje się ,mamy nadzieję,ze juz niedługo.Jeśli tak to rezygnujemy z domu tymczasowego u Ciebie,bo Fizia będzie miała wtedy domek stały.Będziemy pamiętać o Twojej propozycji i pewnie prędzej czy póżniej ją wykorzystamy.

Posted

Trzymam za nia kciuki :) Mam nadzieje, ze szybko trafi do DS. A Pani z Warszawy niech szybko sie deklaruje, bo Fizia nie moze dluzej tam siedziec.

ps. Szkoda, ze nie powiedzialyscie mi o tym w piatek, jak prosilam :(

Dawajcie znac co u Fizi i kiedy malenka jedzie do domu :)

Posted

To pewnie moja wina!Miałysmy wyjazd z psiakiem do domku stałego i myslałyśmy tylko o tym.Część z nas była w schronisku nie było jak pogadać!

Posted

Prosze Was, spojrzcie na pierwszy post tego wątku. na Pierszą strone, tam gdzie są zdjecia Fizi- widzicie tam TYLko zdjecia Fizi, czy kogoś jeszcze? :) Bo nie wiem czy ja zwariowalam, czy szaleje dogo :)

Posted

Izis1984 napisał(a):
EDIT: Juz wszystko ok, widze tylko Fizie, odswiezylam strone i jest OK. Nie uwierzycie ale u mnie miedzy zdjeciami Fizi była fotka erotyczna :diabloti:

Buhahahahahaha :rofl:to się uśmiałam :D

Posted

Domyslam sie, ze nie wstawialas :) To byla fotka sztuczna, taka jakas z internetu, orientalna pani skąpo ubrana po mega retuszu :D Moze sie fotka podczepiła bo taką samą nazwe miala jak Twoja focia czy cuś.....

Posted

Domyslam sie, ze nie wstawialas :) To byla fotka sztuczna, taka jakas z internetu, orientalna pani skąpo ubrana po mega retuszu :D Moze sie fotka podczepiła bo taką samą nazwe miala jak Twoja focia czy cuś.....

Posted

Andzike napisał(a):
Erotyczne zdjęcia mamanabank???? :D a ja tego nie widziałam... ;)

I ja tez tego nie widziałam,???Pewnie u Mamanabanków był wieczór orientalny!

Posted

Fizia już mniej się boi, bo głaskać daje się normalnie, ale poza tym to Fizia bierze przykład z Meli i obie szczekały na Odyna, który wyszedł się przywitać, ale one go pogoniły i olbrzym schował się do budy...

Posted

Fiziunia, jak ja bym chciała Cię zobaczyć w nowym domku... Jest taki domek, w którym widziałabym Cię bardzo chętnie... Mam nadzieję, ze domek też to sobie uświadomi ;)

Posted

Oj Fizia Fizia :) Jak ja bym chciala zobaczyc Cie u siebie na DT. Na razie mam wystrachana, mega niesmiala, srającą i sikajaca pod siebie sunieczkę.
Obiecuję jednak, że jak tylko Kropka pójdzie do DS (daje jej max miesiac bo dziewczyna na serio sie musi ogarnac) Ty jestes nastepna w kolejnosci! no, chyba ze znajdziesz DS ;)

Trzymaj sie Fiziulcu! Trzymaj sie dzielnie!