cookie97. Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [FONT="Tahoma"][FONT="Times New Roman"]Pani od zawsze marzyła o piesku , obojętne jej było czy to będzie rasówka , czy kundel , według niej mógłby byc najbrzydszy na świecie , a ona i tak by go kochała . Dłuugo prosiła rodziców . Tata popdchodził do tego spokojnie , był gotów na psa , ale mama nie zgadzała się ,cały czas gadała ; a kto będzie z nim wychodził ? gdzie go zostawimy na wakacje ? a jak ci się znudzi ? odpowiedzi były proste ; ja będę wychodziła , zabierzemy ze sobą ,albo ja z nim zostanę , NIGDY MI SIĘ NIE ZNUDZI . ! ` Ustaliła z mamą , że dostanie go na komunię . Pani myslała ,że komunię bd miała w wieku 14 lat . ; oo ,pani się wystraszyła i chciała wcześniej ( a miała wtedy 8 lat ) cały czas pamiętała o obietnicy mamy . Minął rok , pewnego popołudnia przychodzi ze szkoły i mama się pyta : chciałabyś pieska ? - no pewnie . ! jeszcze się pytasz . - Na prawdę . ? - taak . ! i tak mi obiecałas na komunie . - wiem ,dlatego się pytam czy ,aby na pewno chcesz . Kilka tygodni później mama pojechała rano do pracy i to pania zdziwiło ,bo miała wolne . Za chwile mama wchodzi do domu z kartonem ,a w kartonie maluśqa czarna kuleczka . Słodziutki pimpuś . < 33 . Słodko spałam , pani przyniosła stary kocyk i mi podłożyła ,zebym nie zmarzła . Przyszłam na świat w 2OO6 r. 2O marca ,a u pani byłam już w kwietniu . < 3 Zaraz jak przyszłam do domu obudziłam się i zaczęłam njuchac swoim malutkim noskiem . Pani poszła ze mną na dwór ,a ja schowałam się pod auto sąsiada :)). Byłam tak grzeczna ,że nic ,a nic nie piszczałam za mamą . Pani mnie kocha nad życie . [/FONT][/FONT] Mikusia < 3. Quote
cookie97. Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 gdyby kto tu czasem wpadł , nie byłabym zła. xd Quote
Nikita.. Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 będe zaglądać < 3. cuudo :P i na dodatek kudłate, emmm :** Quote
cookie97. Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 ' green apple;14001482 napisał(a):będe zaglądać < 3. cuudo :P i na dodatek kudłate, emmm :** dzięki ;p. chciałam dzisiaj wrzucic foty z aparatu na kompa i co ?. komputer mi się wyłączył , nawet nie wiem czemu ; c . trudno , bd dodawała stare foty ; [ . mój potworek : na razie tyle , więcej dam jutro . < / 3 Quote
cookie97. Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 poszłam z Miką na pole , ona wpadła w śnieg i była cała biała , najgorsze sa te kulki ze śniegu ; / . z moim słonkiem <3. skutki śnieznych wariacji . już biegnę ! . to był mój ' skok ' :). zmęczona mysia <3. na dziś chyba koniec ;). Quote
Dacote Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Jaki słodki maluch:loveu: Jest śliczny. Zazdroszczę, że mama się zgodziła. Ja odpowiadam o samo i nic:angryy:. NA PEWNO CI SIĘ ZNUDZI! TAK, JUŻ WIDZĘ, JAK WYCHODZISZ Z PSEM W FERIE. ZNUDZI CI SIĘ! MI SIĘ ZNUDZIŁY KIEDYŚ PAPUGI, TO TOBIE SIĘ ZNUDZI PIES! NA PEWNO! Pozostaje mi oglądać tę śliczną mordkę:loveu:. Będę wpadać:multi:. Quote
cookie97. Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='Tosa_Inu&Husky']Jaki słodki maluch:loveu: Jest śliczny. Zazdroszczę, że mama się zgodziła. Ja odpowiadam o samo i nic:angryy:. NA PEWNO CI SIĘ ZNUDZI! TAK, JUŻ WIDZĘ, JAK WYCHODZISZ Z PSEM W FERIE. ZNUDZI CI SIĘ! MI SIĘ ZNUDZIŁY KIEDYŚ PAPUGI, TO TOBIE SIĘ ZNUDZI PIES! NA PEWNO! Pozostaje mi oglądać tę śliczną mordkę:loveu:. Będę wpadać:multi:. ja się też bardzo długo prosiłam , mama zgodziła się też pod względem , że tata był chory [ nie na grype czy tam anginę ] i ja szłam do szkoły , mama do pracy , a on zastawał sam . mam nadzieję , że twoja mama się zgodzi na pieska ; D. jeżeli jesteś z okolic Kluczborka [ woj. Opolskie ] to wiosną / latem Mika może będzie miała szczeniaczki ; ] . wczoraj poszłam z nia do babci , wróciłam , przyszedł wujek i poszedł się z nią przejśc . <lol2> wujek jest po zawale i musi teraz często chodzic i chodzą razem na długie psacery . a teraz fotki < 3 ; zmeczony skarbek . :loveu: jogobella ? ;p wieczorem na podwórku . pół na pół , Mikusia z moim chomiczkiem Filipem . :eviltong: a to Filipek w łapskach Miki .:diabloti: cdn. w następnym poście dam zdjęcia moich wszystkich zwierząt . ; ] Quote
Dacote Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Nie chcę być nie miła, ale... powinnaś ją wysterylizować. Będzie żyć dłużej, będzie zdrowsza i nie będzie mieć ciąż urojonych. Jeżeli jeszcze nie jest w ciąży - wysterylizuj ją. Jeżeli jest, to proponuję sterylizację aborcyjną. Quote
Nikita.. Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 cudne fotki, a co to za numerki na fotkach? ;] Quote
cookie97. Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 ' green apple;14028204 napisał(a):cudne fotki, a co to za numerki na fotkach? ;] teraz moje pozostałe zwierzaki . FILIP to dwuletni dżungarek < 3 . Dostałam go 23.O2.2OO8 r . dokładnie dzień przed urodzinami. Ma dziurkę w uchu po walce z kolegą .. Mika go nawet toleruje , już nie ma ochoty go zdjeśc ; d . Mika go przyjacielsko ' liże ' ; d mój Fifi < 3 przywitaj się ze mną ! . ^^ mysia :loveu: . JESSI to paro miesięczna papużka falista. Jest bardzo energiczna np. dzisiaj wpadła do miski z sałatą , później usiadła na kieliszek , kocham tego wariata < 3 . // mam ją ponieważ na wakacjach zdechła moja papużka Kasia , kocham ją tak mocno jak Jessi , a uwieżcie , moje zwierzęta kocham baardzo. Jessula < 3 ;D. mówiłam , wariat :diabloti: :eviltong: Quote
Nikita.. Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 http://img638.imageshack.us/img638/2492/img2217.jpg - hahaahah xD jaki schemat i ogole :evil_lol: Quote
Nikita.. Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 acha zmień sobie, bo w jednym poście powinny być 5 fot! Quote
Talia Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Śliczne masz zwierzątka :) Zawsze ciągnęło mnie do papug, nigdy niestety żadnego ptaka nie miałam. Cały czas świnki ;) Quote
Recommended Posts