Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT="Tahoma"][FONT="Times New Roman"]Pani od zawsze marzyła o piesku , obojętne jej było czy to będzie rasówka , czy kundel , według niej mógłby byc najbrzydszy na świecie , a ona i tak by go kochała . Dłuugo prosiła rodziców . Tata popdchodził do tego spokojnie , był gotów na psa , ale mama nie zgadzała się ,cały czas gadała ; a kto będzie z nim wychodził ? gdzie go zostawimy na wakacje ? a jak ci się znudzi ? odpowiedzi były proste ; ja będę wychodziła , zabierzemy ze sobą ,albo ja z nim zostanę , NIGDY MI SIĘ NIE ZNUDZI . ! ` Ustaliła z mamą , że dostanie go na komunię . Pani myslała ,że komunię bd miała w wieku 14 lat . ; oo ,pani się wystraszyła i chciała wcześniej ( a miała wtedy 8 lat ) cały czas pamiętała o obietnicy mamy . Minął rok , pewnego popołudnia przychodzi ze szkoły i mama się pyta : chciałabyś pieska ? - no pewnie . ! jeszcze się pytasz . - Na prawdę . ? - taak . ! i tak mi obiecałas na komunie . - wiem ,dlatego się pytam czy ,aby na pewno chcesz . Kilka tygodni później mama pojechała rano do pracy i to pania zdziwiło ,bo miała wolne . Za chwile mama wchodzi do domu z kartonem ,a w kartonie maluśqa czarna kuleczka . Słodziutki pimpuś . < 33 . Słodko spałam , pani przyniosła stary kocyk i mi podłożyła ,zebym nie zmarzła . Przyszłam na świat w 2OO6 r. 2O marca ,a u pani byłam już w kwietniu . < 3 Zaraz jak przyszłam do domu obudziłam się i zaczęłam njuchac swoim malutkim noskiem . Pani poszła ze mną na dwór ,a ja schowałam się pod auto sąsiada :)). Byłam tak grzeczna ,że nic ,a nic nie piszczałam za mamą . Pani mnie kocha nad życie . [/FONT][/FONT]

Mikusia < 3.

Posted

' green apple;14001482 napisał(a):
będe zaglądać < 3.
cuudo :P i na dodatek kudłate, emmm :**

dzięki ;p.
chciałam dzisiaj wrzucic foty z aparatu na kompa i co ?.
komputer mi się wyłączył , nawet nie wiem czemu ; c .

trudno , bd dodawała stare foty ; [ .

mój potworek :

na razie tyle , więcej dam jutro . < / 3

Posted

poszłam z Miką na pole , ona wpadła w śnieg i była cała biała , najgorsze sa te kulki ze śniegu ; / .

z moim słonkiem <3.

skutki śnieznych wariacji .

już biegnę ! .

to był mój ' skok ' :).

zmęczona mysia <3.

na dziś chyba koniec ;).

Posted

Jaki słodki maluch:loveu:
Jest śliczny. Zazdroszczę, że mama się zgodziła. Ja odpowiadam o samo i nic:angryy:.
NA PEWNO CI SIĘ ZNUDZI!
TAK, JUŻ WIDZĘ, JAK WYCHODZISZ Z PSEM W FERIE.
ZNUDZI CI SIĘ! MI SIĘ ZNUDZIŁY KIEDYŚ PAPUGI, TO TOBIE SIĘ ZNUDZI PIES! NA PEWNO!
Pozostaje mi oglądać tę śliczną mordkę:loveu:. Będę wpadać:multi:.

Posted

[quote name='Tosa_Inu&Husky']Jaki słodki maluch:loveu:
Jest śliczny. Zazdroszczę, że mama się zgodziła. Ja odpowiadam o samo i nic:angryy:.
NA PEWNO CI SIĘ ZNUDZI!
TAK, JUŻ WIDZĘ, JAK WYCHODZISZ Z PSEM W FERIE.
ZNUDZI CI SIĘ! MI SIĘ ZNUDZIŁY KIEDYŚ PAPUGI, TO TOBIE SIĘ ZNUDZI PIES! NA PEWNO!
Pozostaje mi oglądać tę śliczną mordkę:loveu:. Będę wpadać:multi:.

ja się też bardzo długo prosiłam , mama zgodziła się też pod względem , że tata był chory [ nie na grype czy tam anginę ] i ja szłam do szkoły , mama do pracy , a on zastawał sam .
mam nadzieję , że twoja mama się zgodzi na pieska ; D.
jeżeli jesteś z okolic Kluczborka [ woj. Opolskie ] to wiosną / latem Mika może będzie miała szczeniaczki ; ] .

wczoraj poszłam z nia do babci , wróciłam , przyszedł wujek i poszedł się z nią przejśc . <lol2>
wujek jest po zawale i musi teraz często chodzic i chodzą razem na długie psacery .

a teraz fotki < 3 ;

zmeczony skarbek . :loveu:

jogobella ? ;p

wieczorem na podwórku .

pół na pół , Mikusia z moim chomiczkiem Filipem . :eviltong:

a to Filipek w łapskach Miki .:diabloti:

cdn.

w następnym poście dam zdjęcia moich wszystkich zwierząt . ; ]

Posted

Nie chcę być nie miła, ale... powinnaś ją wysterylizować. Będzie żyć dłużej, będzie zdrowsza i nie będzie mieć ciąż urojonych. Jeżeli jeszcze nie jest w ciąży - wysterylizuj ją. Jeżeli jest, to proponuję sterylizację aborcyjną.

Posted

' green apple;14028204 napisał(a):
cudne fotki, a co to za numerki na fotkach? ;]

teraz moje pozostałe zwierzaki .

FILIP to dwuletni dżungarek < 3 . Dostałam go 23.O2.2OO8 r . dokładnie dzień przed urodzinami. Ma dziurkę w uchu po walce z kolegą .. Mika go nawet toleruje , już nie ma ochoty go zdjeśc ; d .
Mika go przyjacielsko ' liże ' ; d

mój Fifi < 3

przywitaj się ze mną ! . ^^

mysia :loveu: .

JESSI to paro miesięczna papużka falista. Jest bardzo energiczna np. dzisiaj wpadła do miski z sałatą , później usiadła na kieliszek , kocham tego wariata < 3 . // mam ją ponieważ na wakacjach zdechła moja papużka Kasia , kocham ją tak mocno jak Jessi , a uwieżcie , moje zwierzęta kocham baardzo.

Jessula < 3

;D.

mówiłam , wariat :diabloti: :eviltong: