Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

kto ostatnio widział się z Pokerem, całkiem o nim zapomniałam aż poprostu teraz mi się płakac chce? Czy pies tam jeszcze jest? Dziewczyny z Katowic prosze zróbcie mu aktualne jakies super zdjęcie poki jest pogoda, musze wrzucic go do gazety;( aż mnie serce teraz boli, ze tak o nim zapomniałam

Posted

Jestem w schronisku co tydzień. Jak dotąd nikt z biura nie podał mi numeru Pokera jako wydanego.
Napiszę na wątku wolontariatu prośbę o fotki Pokera, ale nie możemy obiecać, że się uda wyprowadzić go z boksu na foty. To zależy z jakimi psami jest.

Posted

Taką dostałam informację od soboz4, która obiecała psiaka obfotografować:
"nie dało się dzis go wyciągnąć z boksu, Ania (pracownica schroniska) powiedział że postara się wykombinować coś na czwartek, on siedzi w boksie z takim dwoma psiurami, który by go "zeżarły" gdyby tylko on wyszedł
a nie było takich wolonatriuszy którym mozna by było dac tą dwójke
musieliby być doświadczeni i nie bać się psów, bo tamete psiury warkotają na ludzi.
"
Czyli czekamy do czwartku.

Posted

Niestety nic na razie nie zdziałamy. W grę wchodziłyby jedynie zdjęcia przez kraty boksu, a to już chyba lepsze te, które są.
Problemem są te 2 agresywne psiaki, które siedzą z Pokerem. A przenieść na razie nie ma go gdzie, w schronisku full psów. Pracownicy schroniska będą kombinować jak sprawę rozwiązać.

Posted

Niestety psiak siedzi z dwoma półdzikimi psami i dopóki nie znajdzie się dla niego boks nie będzie można zrobić mu zdjęć. Bardzo mi przykro, ale po przyjściu psy pogryzłyby go więc nikt nie zaryzykuje zdrowiem psiaka.

Aktualnie straszne przepełnienie w schronisku i bardzo trudno będzie znaleźć jakiś pusty boks, nie wiem co z tymi ludźmi się dzieje, że tyle psiego nieszczęścia wokoło...

• 1 month later...
Posted

:-(:-(:-(
napewno mu zimno... ma takie liche futerko... pewnie podnosi na zmianę łapeczki, trzęsie sie cały...
a jego "pańcia" grzeje swe 4 litery w ciepłym mieszkaniu:angryy: przepraszam ale nie mogę :angryy::mad:

• 4 weeks later...
Posted

soboz4 napisał(a):
Niestety psiak siedzi z dwoma półdzikimi psami i dopóki nie znajdzie się dla niego boks nie będzie można zrobić mu zdjęć. Bardzo mi przykro, ale po przyjściu psy pogryzłyby go więc nikt nie zaryzykuje zdrowiem psiaka.

Aktualnie straszne przepełnienie w schronisku i bardzo trudno będzie znaleźć jakiś pusty boks, nie wiem co z tymi ludźmi się dzieje, że tyle psiego nieszczęścia wokoło...

matko kiedy cos się ruszy:(

Posted

Nie chcę czegoś przekręcić, zwłaszcza w tak ważnej sprawie, jak znalezienie nowego domu. Myślę, że warto dopytać przez soboz albo może maciaszek. Ale - jeśli dobrze zrozumiałam w schronisku - Poker został niedawno adoptowany.

Posted

leonarda napisał(a):
Ale - jeśli dobrze zrozumiałam w schronisku - Poker został niedawno adoptowany.
Nie byłam w schronie od jakiegoś czasu i nie wiem kiedy pojadę, bo chora jestem. Ale jeśli nie pojadę to będę dzwonić, żeby zaktualizować listę psów wyadoptowanych. Z tego, co widzę na oficjalnej stronie schroniska to Poker został zdjęty, czyli z tego wnoszę, że został zaadoptowany.