Brysio Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 tak tak;) czy możesz zrobic wyróznione allegro? tamto co zrobilam sie juz skonczylo, ja zrobie inne ogloszenia Quote
nivea88 Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 mam zablokowane allegro wiec nie mam jak załozyc mu ogloszenia :( Quote
Justyna81 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 zapomniałam zapytać jak sie maluch nazywa? bo nie mogę znaleźć Quote
nivea88 Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 nazwany został POKER ;] bo miał szczescie ze wyrwał sie ze schroniska i ze nie wrócił tam z powrotem Quote
nivea88 Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 nazwany został POKER ;] bo miał szczescie ze wyrwał sie ze schroniska i ze nie wrócił tam z powrotem Quote
Justyna81 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 i jeszcze jedno, miasto w jakim przebywa :) To ważne , bo ludzie często nie mają możliwości dojazdu , więc poszukują ogłoszen jedynie ze swej okolicy. Quote
nivea88 Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 w katowicach ja do jakiejs odleglosci moge pieska podrzucic :) tylko nie az wiesz do łodzi np :P tam sosnowiec dabrowa chorzów to takie w poblizu ok Quote
nivea88 Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 w katowicach ja do jakiejs odleglosci moge pieska podrzucic :) tylko nie az wiesz do łodzi np :P tam sosnowiec dabrowa chorzów to takie w poblizu ok Quote
Justyna81 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 zamieściłam ogłoszenie na [FONT=Arial][FONT=Times New Roman]www.morusek.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.adopcjapsa.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.cafeanimal.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.adopcjepsow.org[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.przygarnijzwierzaka.pl[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Times New Roman]www.nasipupile.pl[/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Times New Roman]www.petsy.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.e-zwierzak.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.animalpedia.pl[/FONT] postaram się powtórzyć jeszcze kilka razy na cafeanimal tak co 2-3 dni bo to daje dobre efekty.[/FONT][/FONT][/FONT] Quote
Brysio Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 cholera ja dzis tez zrobilam cafeanimal, to juz na bank nie bedzie w gazecie i to tez kolo 13 Quote
Justyna81 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 a dlaczego nie będzie w gazecie? jak są zdublowane to nie publikują w Metrze? tam chyba nie ma reguły , które ogłoszenia trafiają do gazety, dziś np jest moje ogłoszenie kotka , które zamieściłam 2 dni temu Quote
Brysio Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 hmm no nie wiem, kiedys pamietam dziewczyny mi mówiły, ze nie wolno dublowac. Zobaczymy co z tego bedzie;) Quote
Brysio Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 http://www.allegro.pl/item955270462_szczeniaczek_szuka_dobrego_domu_pies_szczeniak.html http://ale.gratka.pl/ogloszenie/4203655_szczeniaczek_do_adopcji.html http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=55174 http://www.nasipupile.pl/ogloszenia/zobacz/szczeniaczek-do-adopcji_4548.html www.gumtree.pl Quote
nivea88 Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 dalej nic :( buuu a ktos mi tu mówił ze mam małego oddac do schronu ze tam dziennie ludzie przychodza i biora szczeniaki ;/ to czemu nikt nie chce tego malca ... Quote
Brysio Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 jutro znajoma ma pokazac małego pewnemu panu, który chce szczeniaka, zobaczymy co z tego wyjdzie. Quote
Brysio Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 nivea88 napisał(a):dalej nic :( buuu a ktos mi tu mówił ze mam małego oddac do schronu ze tam dziennie ludzie przychodza i biora szczeniaki ;/ to czemu nikt nie chce tego malca ... Bo jak ludzie przychodza do schronu to przewaznie po szczeniaki. Wiem jak jest u nas, idą od razu Quote
nivea88 Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 tylko ze naprawde ja chce zeby on trafił do takiego domu zebym mogla czasami do niego wpasc , albo zadzwonic i zapytac co tam u niego . Mam nadzieje ze ludzie nie robia z tym problemu ?? Quote
nivea88 Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 tylko ze naprawde ja chce zeby on trafił do takiego domu zebym mogla czasami do niego wpasc , albo zadzwonic i zapytac co tam u niego . Mam nadzieje ze ludzie nie robia z tym problemu ?? Quote
Justyna81 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 to zrozumiałe, dlatego nie powinnas go oddawać pierwszemu lepszemu chętnemu. Przepytaj dobrze ludzi , ktorzy będa zainteresowani. Wg mnie jesli ktoś nie chce podpisac umowy adopcyjnej, nie zgadza się na kontatk po adopcji to widocznie ma coś do ukrycia i nie warto mu ufać. Nie przejmuj sie brakiem telefonów. Jak ja ogłaszałam swoją sunie, którą miałam na tymczasie przez pierwsze 2 tygodnie nikt zupełnie nie dzwonił, a potem jak się rozdzwonili to do tej pory jeszcze dzwonią, choć sunia od 2 tygodni ma wspaniały domek. Też nie oddalam jej pierwszym chętnym, którzy się zgłosili bo nie wzbudzili mojego zaufania. Dziś powtórzę cafeanimal, nawet gdy mały nie trafi do metra to warto powtarzać, bo nie spadnie na sam koniec i w końcu ktoś kto szuka takiego psiaka trafi na to ogłoszenie. Wg mnie on ma naprawdę duże szanse na adopcje, jest młodziutki, nauczony mieszkać w mieszkaniu, nie będzie bardzo duży. Ludzie często szukają takich szczeniaczków. Quote
Justyna81 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 w internecie jest pełno wzorów takich umów, wpisz w google : umowa adopcyjna lub umowa adopcji psa i wybierz taką , która Ci najlepiej odpowiada i wg Ciebie najlepiej zabezpicza pieska. Koniecznie podpisz taką umowę. Jeśli psiak nie jest wykastrowany to dobrze, aby znalazł sie zapis, ze przyszly wlaściciel go wykastruje, zeby nie było po nim znowu kolejnych bezdomnych psiaków. Ale to nie każdy Ci pewnie podpisze bo kastracja to jakiś tam koszt. Quote
nivea88 Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 jak z tym panem ?? kolezanka pokazała mu zdjecia małego ?? Quote
Recommended Posts