Shaluka Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 No to i my się pochwalimy: Ishtar w oba dni w kl. championów, oc. doskonała, lokata 1, CAC i CACIB, w tym w drugi dzień Zwycięzca Europy Środkowej i Wschodniej 2010 ( brakuje jej już tylko jednego CAC-a do Grand Championa). Zaś Gisotsu w oba dni BOB, w pierwszy oc. dosk., lokata 1, CAJC (zakończył MŁ. CH. SK), BOB, 1 BIS Ras Narodowych, 1 BOG w drugi w kl. pośredniej, oc. dosk., lok. 1, CAC, CACIB, Zwycięzca Europy Środkowej i Wschodniej 2010, BOB, 2 BIS Ras Narodowych, 2 BOG oraz 2 Najlepsza para hodowlana (wyjątkowo w drugi dzień młody zaczął myśleć). Quote
Judit Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 ja się przypominam o stawkę seterów gordonów i irlandzkich czerwono-białych, ponieważ na stronie znaleźć nie mogę.... :/ Quote
_Liliana Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 No to i ja się pochwalę, a własciwie mój psiór - gryfonik brukselski który w sobotę: BOB Nominacja na Cruft niedzielę: BOB Zw. Europy Śr.Wsch. :laugh2_2: Quote
Pencia2 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Witaj Liliana,posłałam meilem fotki :) musimy to powtórzyć :) :) To ja też się pochwalę moja pomeranianka Nun Pom Clear"Mufka" w wieku 15 miesięcy zdobyła sobota-BOB Nominacja na Cruft(13 pomeranianów) niedziela-BOB Zw. Europy Śr.Wsch.(20 pomeranianów) i jej mąż Char's Risky Business"Pusio"wystwaiany tylko w niedzielę w klasie championów CAC,res.CACIB (otwarty GRAND SŁOWACJI) Quote
KW. Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Judit 15.05.’10 GORDON SETER PSY Klasa użytkowa DREAMER MSIALINKA SUKI Klasa młodzieży NAOMI KALADAN Klasa pośrednia VALENCJ KLAN BASÓW SETER IRLANDZKI CZERWONO BIAŁY PSY Klasa otwarta GREENMORE’S SPECIAL FANTASY DREAM SUKI Klasa pośrednia ARTEMIS BOHEMIA THALSET CAISPERN MIS FIRIES Klasa otwarta REDMORE AMY SUNNY MOMENTS 16.05.’10 GORDON SETER PSY Klasa młodzieży SANGERFILD EARLDOM Klasa użytkowa DREAMER MSIALINKA SUKI Klasa młodzieży NAOMI KALADAN Klasa pośrednia VALENCJ KLAN BASÓW SETER IRLANDZKI CZERWONO BIAŁY PSY Klasa otwarta GREENMORE’S SPECIAL FANTASY DREAM SUKI Klasa pośrednia ARTEMIS BOHEMIA THALSET CAISPERN MIS FIRIES Klasa otwarta REDMORE AMY SUNNY MOMENTS Quote
Kasienkaa214 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Wow brawo !! Polacy górą !! :) http://images45.fotosik.pl/296/b5d9d274f6c3b193med.jpg a tutaj na II miejscu suczka berneńczyka z polskiej hodowli :) a 15.05 ta sama suczka zdobyła BOG I ;) http://bersett.pl/www/multimedia/rozne%20fotki/wystawy_2010/15-16.05.2010%20Bratyslawa/APRILBtt_Blava_15.05.2010_BOG.jpg Quote
_Liliana Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Pencia2']Witaj Liliana,posłałam meilem fotki :) musimy to powtórzyć :) :) To ja też się pochwalę moja pomeranianka Nun Pom Clear"Mufka" w wieku 15 miesięcy zdobyła sobota-BOB Nominacja na Cruft(13 pomeranianów) niedziela-BOB Zw. Europy Śr.Wsch.(20 pomeranianów) i jej mąż Char's Risky Business"Pusio"wystwaiany tylko w niedzielę w klasie championów CAC,res.CACIB (otwarty GRAND SŁOWACJI) Hej:lol: Nie dostałam żadnych fotek:shake: A powtórzyć musimy KONIECZNIE:cool3: mój adres to gryfonik@interia.eu Mizianka dla Twoich śliczności:cunao: Quote
IwonCairn Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 My się też pochwalimy :) Nasze Cairn Terriery w niedzielę poszalały : Pies, Seglavi Jamiroquai CAC,CACIB, ZWYCIĘZCA EUROPY ŚR.&WSCH.' 10 oraz jego mama Ramaya Magor CAC,CACIB ,ZWYCIĘZCA EUROPY ŚR.&WSCH.'10 !! Quote
Recommended Posts