Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oby allegro bardziej pomogło...
To taki cudny psiak...

Tak wiem, nie jest mały i nie zbyt młody...
początek spaceru po tygodniu siedzenia w boksie to wielka obsesja wąchania i "podlewania", ale... :)
jak to mówią MIŁOŚĆ JEST ŚLEPA :)

A Szariko zasługuje na miłość nowych właścicieli na stare lata ;)

• 2 weeks later...
Posted

Szarik jak zwykle pełen energii na weekendowych spacerach... :)
Do "pełnej radości na jego pyszczku" brakuje domku i człowieka tylko dla siebie :)

Teraz po kilku pierwszych minutach spaceru łatwiej mu już oderwać nos od nowych zapachów - posłusznie usiąść i czekać na smakołyk.
Na smyczy też jest lepiej, zaczyna dostosowywać się do tempa człowieka :)

A kilka razy spacerowaliśmy już z "przyjacielem" do którego się przyzwyczajamy... bo to w końcu rywal :), który też nie da sobie w kaszę dmuchać :)

• 2 weeks later...
Posted

Szariko 09-12-2011 wykupiony miał pakiet ogłoszeń.
Jednak raczej marny jest odzew :(

Cały czas ma ogłoszenie na tablicy na Poznań i Łodź:
- Poznań (odnawiane co kilka dni więc adres się zmienia) http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/kdCw/
- Łódź http://tablica.pl/oferta/snieznobialy-szorstkowlosy-i-po-prostu-piekny-szarik-szuka-domu-IDvYy3.html

Na YouTube wstawione są także filmiki z Szarikiem
http://www.youtube.com/watch?v=SHFzj1-Bmvs

Posted

a może go na facebooka dać?(ja jestem ciemna w tym i nie wiem o co dokładnie z tym chodzi ale zauważyłam ze dużo psów znajduje przez to domy).
A ma Szariczek allegro? Ja mogę go dać na cafeanimal(zawsze tam ogłaszam i już kilka psów własnie przez cafeanimal znalazło domki)

Posted

ana666 napisał(a):
a może go na facebooka dać? (ja jestem ciemna w tym i nie wiem o co dokładnie z tym chodzi ale zauważyłam ze dużo psów znajduje przez to domy).
A ma Szariczek allegro? Ja mogę go dać na cafeanimal(zawsze tam ogłaszam i już kilka psów własnie przez cafeanimal znalazło domki)

Szariko na Facebook'u ma zdjęcia na kilku profilach, np. schroniskowym, adopcji starszych psów...
Nie ma wydarzenia - mogę je założyć, ale żeby dało to jakikolwiek efekt potrzebnych jest wiele osób, które wzięłyby w nim udział i rozpromowały Szarika:)...

Allegro w związku z nowelizacją ustawy o ochronie zwierząt usuwa wszelkie ogłoszenia nierasowych psiaków, i takie ogłoszenia proponuje umieszczać na tablica.pl.

Oczywiście, za umieszczenie Szariczka na cafeanimal będziemy bardzo wdzięczni :)

Posted

wollygator napisał(a):
Szariko na Facebook'u ma zdjęcia na kilku profilach, np. schroniskowym, adopcji starszych psów...
Nie ma wydarzenia - mogę je założyć, ale żeby dało to jakikolwiek efekt potrzebnych jest wiele osób, które wzięłyby w nim udział i rozpromowały Szarika:)...

Allegro w związku z nowelizacją ustawy o ochronie zwierząt usuwa wszelkie ogłoszenia nierasowych psiaków, i takie ogłoszenia proponuje umieszczać na tablica.pl.

Oczywiście, za umieszczenie Szariczka na cafeanimal będziemy bardzo wdzięczni :)

tak jak pisałam Szarik ma cafeanimal, moruska i alegratke na wielkopolske

może ktoś zrobi na inne wojewodztwo i z innym tekstem, bo np na tablicy usuwają jesli tekst jest identyczny

• 2 weeks later...